Cheritka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Aguni gratulujemy zdobycia Zwycięztwa Polski, to jest super tytuł zdobyty na cały rok, ale w papierach zostaje na całe życie. Cheri jest dumny z takiej córki :p Quote
lilix4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Cheritka']Aguni gratulujemy zdobycia Zwycięztwa Polski, to jest super tytuł zdobyty na cały rok, ale w papierach zostaje na całe życie. Cheri jest dumny z takiej córki :p My równiez gratulujemy.Córeczka idzie w ślady tatusia:loveu:. Quote
Włodek i Agunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 AGUNIA dziekuje ale my jestesmy skromni i sie :oops::oops: Quote
Cheritka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='lilix4']My równiez gratulujemy.Córeczka idzie w ślady tatusia:loveu:. Aga jest już Młodzieżowy Champion 2008 Młodzieżowy Zwycięcca Polski Champion Polski i Zwycięzca Polski 2009 w wieku 2 lat niektóre psy nawet połowy tego nie mają :multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Cheri 6 X skończył 9 lat ale teraz dam kilka zdjęć, bo urodziny były tym razem inne, tylko z Niuńkiem. kto zna Cherisia to widzi jak bardzo się zmienił. Quote
Włodek i Agunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od AGUNI i jej panciów 100lat:multi::multi::loveu: Quote
Włodek i Agunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Może towarzysko bedziemy w kielcach;) Quote
Cheritka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Włodek i Agunia']Może towarzysko bedziemy w kielcach;) Tia, to pomagajcie ABI :lol: My też się może zjawimy :evil_lol: Quote
lilix4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 100 LAT dla Cheriska.Dozobaczenia na wystawie Quote
Bura Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cheritka napisał(a):Oj co to za życie bez Dajmusia, Cheri całkowicie się zmienił kiedyś miał takie (ku...wiki) w oczach, teraz ciągle jest smutny, a na spacerach chodzi mi przy nodze, bo z kim ma biegać. Czy jeszcze zobacze takie piękne śmiejące oczka ? nawet rano już nas nie wita z całuskimi tak jak niedawno jeszcze. Ewo, myslę, że wiesz jaka jest na to rada... drugi pudel. Quote
Cheritka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='deer_1987']odpisalas innym ale nie mi :( Już nadrabiam :oops: Jeśli już to wezmę pdelka i będę z nim jeździć na wystawy, bo ja to lubię. Trochę mogę poodpoczywać i trochę pourlopować przy okazji wystaw. Poznałam w ten sposób i wschód i zachód (mało ale zawsze). Bura Ewo, myslę, że wiesz jaka jest na to rada... drugi pudel. tak, ale wiesz, że to nie tak szybko, ja chyba jestem już prawie gotowa na drugiego psa. Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja też radzę Ci wziąć drugiego piesia i to jak najszybciej, bo Cheriś smutnieje w oczach:-( Ewcia mam transport do Kielc:multi::multi::multi:Mój chrzestny mnie zawiezie:multi: Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='deer_1987']ja bym zdjeca pooglada ze spacerkow a nie wystaw. przeciez on ma zycie po za wystawami tez :P Jak jest taka pogoda okropna i trzeba wyjść na spacer to zakładamy kombinezon. Cheri tego nie lubi, :shake: i ma wkurzoną minkę, ale za to wraca suchy. Robimy to bardzo rzadko, ale czasem trzeba A tak się ubieramy ;d gotowe :razz::razz: Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 :evil_lol: Cheri gotowy idziemy na spacerek Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Doginka napisał(a):Ja też radzę Ci wziąć drugiego piesia i to jak najszybciej, bo Cheriś smutnieje w oczach:-( Łatwo powiedzieć, ale trudniej kupić :oops: Doginka napisał(a): Ewcia mam transport do Kielc:multi::multi::multi:Mój chrzestny mnie zawiezie:multi: O to super, może i ja z Wami pojadę ? Quote
Włodek i Agunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 EEEE jiz cheris wesoly widac po oczkach Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 A taki jest spacer w ładną pogodę, Cheri jak widzi aparat to zaraz staje i czeka na fotki :eviltong: Ale teraz mi się przypomniało, że mam dzgieś film z tego spaceru, poszukam i wgram na you tube Quote
lilix4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A gdzi taki kombinezonik kupuliście bo my mamy płaszyk ale za krótki i łapki nie zasłoniete.A Cheri piękny:loveu: Quote
Włodek i Agunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 czekasz jak aga bedzie miala malusienkie? Quote
filodendron Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To ja się dołączam do urodzinowych życzeń. Wszystkiego najlepszego, najlepszego towarzysza :tort: Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Mamy filmik z Agunią jeszcze z lata :eviltong: Cheri z córką na spacerku YouTube - Pudel miniaturowy apricot - Cheri i Aga Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 lilix4 napisał(a):A gdzi taki kombinezonik kupuliście bo my mamy płaszyk ale za krótki i łapki nie zasłoniete.A Cheri piękny:loveu: Kombinezon kupiłam ale był nie dobry i dałam go do przerobienia mojej krawcowej, kupiłam zielony ortalionik, bo pasuje do Cheri i mi uszyla na wymiar, mam jeszcze drugi, kupiłam na wystwie i moieli mi zmienić wymiary na pudla, a zmienili na buldożka :angryy: Włodek i Agunia napisał(a):czekasz jak Aga bedzie miala malusienkie? Z Cherisia chcesz mi dziadka zrobić ;D ???? filodendron napisał(a):To ja się dołączam do urodzinowych życzeń. Wszystkiego najlepszego, najlepszego towarzysza :tort: To stare zdjęcia urodzinowe z 6 października, ale dziękujemy Quote
Cheritka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Tu jeszcze jeden filmik z Agunią i Dajmusia nosek się załapał :roll: YouTube - Zwerg pudel apricot w biegu Quote
taxelina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://i38.tinypic.com/2r7wljp.jpg e tam nie mow ze sie nie usmiecha jak widze ze sie usmiecha! Quote
Recommended Posts