Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cheritka']

CHEVALIER MON [SIZE=5]CHERI Adorea
na Wystawie w Warszawie
dostał ocenę [SIZE=5]doskonałą,
:multi::multi::multi:
świetny opis ,
i [SIZE=5]Najlepszego Weterana.
:multi::multi::multi:
(niestety nie mogliśmy zostać na BISach :-()

Spóźnione gratulacje:multi::multi::multi:

Dużo zdrówka życzę dla Dajmusia

Posted

[quote name='Oleniek']Ewuniu
przytul Dajmusia ode mnie:roll: i ucałuj Cherisia

Dajmusia tulę teraz coraz częściej i cieszę sie z każdego dobrze spędzoneg z nim dnia :roll:,
a cherisia całuję od Was :cool3: no jasne, chociaż to On by wolał całować :evil_lol:

Dziękujemy za gratulacje, wystawa nam się nie udała, bo się bardzo denerwowaliśmy Dajmusiem, ale Cheri jako jeden z nielicznych dostał ocenę DOSKONAŁĄ :cool3::cool3::cool3:.

deer_1987Ale
ten trzeci to tylko czasami z Wami jest czy na stale?

Chokuś nie mieszka z mani ma piękną willę z ogromnym ogrodem :multi::multi:i własnym jeziorkiem (czasem mu zazdrościmy :cool3:)

Posted

Buziaki dla bidulki weterana, trzymamy z młodym kciuki za powrót do zdrówka. Nasza już nieżyjąca Ajka też miała Cushinga, ale tego nietypowego... i to wcale nie on ją nam zabrał... Cushing dobrze poprowadzony wcale nie jest wyrokiem, bądźcie dobrej myśli...

Posted

[quote name='Cheritka']...a cherisia całuję od Was :cool3: no jasne, chociaż to On by wolał całować :evil_lol:
Ja to zauważyłam jak u Was byłam:diabloti:Cheriś to wielki całuśnik jest:loveu:
A Dajmulka proszę delikatnie pomiziać po brzusiu ode mnie:loveu: Widziałam na własne oczy jak ten bidulek cierpi:placz:

Posted

Cheritko chłopaki jak zwykle piękne:loveu:
Ale grzeczne, u mnie ten kot już by po drzewach fruwał, jak by zdążył:diabloti:

Życzę Wam z całego serca opanowania objawów choroby i wielu jeszcze lat radosnych i wspólnie spędzonych:thumbs: