Jump to content
Dogomania

Hektor-sznaucer średni - ma domek!!!//wiadomosci z nowego domku//

Recommended Posts

Posted

Hektor jest 2-letnim psem rasy sznaucer średni. Ma przycięty ogonek. Jest już po kastracji a także po szczepieniach i czuje sie świetnie. Pięknie i wdzięcznie chodzi na smyczy jak wystawowy. Został znaleziony w parku przywiązany do drzewa w kagańcu. Kto mógł zrobić coś tak okrutnego jednak Hektor nie traci pogody ducha.<--------Bydgoszcz
Adopcja od zaraz.

Kto go zaadoptuje znajdzie przyjaciela do końca życia:loveu::loveu:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie!!! Jaki piękny pies! Co za drań go zostawił...
Hektor jest w domu tymczasowym?
Marta - napisz do moda o przeniesienie wątku na PwP - tam wiecej osób go zobaczy

Posted

weszka napisał(a):
To pewnie nie będzie miał. Jednak tatoo w pachwinie jest dość rzadkie.

o masz! naprawdę??? a ja myślałam, że sznaucerom robi sie głównie w pachwinie bo uszy jednak mimo zakazu są obcinane do tej pory...

Posted

AMIGA za mało bywasz na "sznauceromaniakach" hodowcy nie kryją sie z tym, że tną uszy jak im się podoba :roll:

a ja właśnie wyszłam z siebie i stanęłam obok :angryy: spłodziłam aukcję dla Hektora i zanim zatwierdzilam zrobili przerwę techniczną do 9 rano :placz: a miałam taką wenę... :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']AMIGA za mało bywasz na "sznauceromaniakach" hodowcy nie kryją sie z tym, że tną uszy jak im się podoba :roll:

/quote]
Malawaszko - od jakiegoś czasu ja w ogóle nie bywam na "sznauceromaniakach" i to nie tylko z powodu cięcia uszu.........

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz! naprawdę??? a ja myślałam, że sznaucerom robi sie głównie w pachwinie bo uszy jednak mimo zakazu są obcinane do tej pory...

no bo robi sie glownie w pachwinie

Posted

No tak nie mogę brać wszystkich swoją miarką jeśli chodzi o kopiowanie :shake: :roll: No ale nie o tym ten wątek.
Wysłałam Hektorka m.in do państwa którzy adoptowali Guzika ze Szczecina i oni już rozpuścili wici wśród znajomych, którym bardzo podoba się ich Bej (bo tak ma teraz na imię). Może uda się znaleźć domek :thumbs:

Posted

Dziękuję Wam za zainteresowanie. Już próbowałam wszystkiego a jak nie ma domku dla Hektorka tak nie ma:(

Dzięki za aukcje. Może uda się znaleźć domek.Mam nadzieję. W Bydgoszczy jakoś nie są chętni na niego:(

Weszka ----> pytanie zadałaś na początku ale ja nie nadążam .
Hektor nie jest w domu tymczasowym.