Marta697 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hektor jest 2-letnim psem rasy sznaucer średni. Ma przycięty ogonek. Jest już po kastracji a także po szczepieniach i czuje sie świetnie. Pięknie i wdzięcznie chodzi na smyczy jak wystawowy. Został znaleziony w parku przywiązany do drzewa w kagańcu. Kto mógł zrobić coś tak okrutnego jednak Hektor nie traci pogody ducha.<--------Bydgoszcz Adopcja od zaraz. Kto go zaadoptuje znajdzie przyjaciela do końca życia:loveu::loveu: Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No nie!!! Jaki piękny pies! Co za drań go zostawił... Hektor jest w domu tymczasowym? Marta - napisz do moda o przeniesienie wątku na PwP - tam wiecej osób go zobaczy Quote
AMIGA Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Aż człowiek czasami się wstydzi, że też jest człowiekiem!!!! Taki śliczny psiaczek! Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hektorek jest w bydgoskim schronisku - narazie jest piekny - domek na cito zanim skołtunieje :placz: Quote
haniago Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 biedne psisko... schronisko dla sznaucera to pewnie ogromna trauma :( Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzięki Elitesse za przeniesienie wątku - udało się ;) Żeby tylko Hektorowi się równie szybko domek trafił... Biedaczysko :(:(:( Quote
Elitesse Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ladny psiak jest, wyglada jak papierowy :roll: ja rozpuscilam wiesci po znajomych - moze akurat ktos cos bedzie wiedzial Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Marta - a czy sprawdzono czy psiak nie ma tatuażu w lewym uchu albo w pachwinie? Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 znowu odpowiem za MArtę bo pytałam ją o to - nie m tatoo w uchu a w pachwinie musi dopiero sprawdzić Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To pewnie nie będzie miał. Jednak tatoo w pachwinie jest dość rzadkie. Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 weszka napisał(a):To pewnie nie będzie miał. Jednak tatoo w pachwinie jest dość rzadkie. o masz! naprawdę??? a ja myślałam, że sznaucerom robi sie głównie w pachwinie bo uszy jednak mimo zakazu są obcinane do tej pory... Quote
AMIGA Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ee uszów już chyba nie obcinają. To raczej ogonki mimo zakazu są obcinane:shake: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 AMIGA za mało bywasz na "sznauceromaniakach" hodowcy nie kryją sie z tym, że tną uszy jak im się podoba :roll: a ja właśnie wyszłam z siebie i stanęłam obok :angryy: spłodziłam aukcję dla Hektora i zanim zatwierdzilam zrobili przerwę techniczną do 9 rano :placz: a miałam taką wenę... :angryy: Quote
AMIGA Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']AMIGA za mało bywasz na "sznauceromaniakach" hodowcy nie kryją sie z tym, że tną uszy jak im się podoba :roll: /quote] Malawaszko - od jakiegoś czasu ja w ogóle nie bywam na "sznauceromaniakach" i to nie tylko z powodu cięcia uszu......... Quote
Elitesse Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 malawaszka napisał(a):o masz! naprawdę??? a ja myślałam, że sznaucerom robi sie głównie w pachwinie bo uszy jednak mimo zakazu są obcinane do tej pory... no bo robi sie glownie w pachwinie Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No tak nie mogę brać wszystkich swoją miarką jeśli chodzi o kopiowanie :shake: :roll: No ale nie o tym ten wątek. Wysłałam Hektorka m.in do państwa którzy adoptowali Guzika ze Szczecina i oni już rozpuścili wici wśród znajomych, którym bardzo podoba się ich Bej (bo tak ma teraz na imię). Może uda się znaleźć domek :thumbs: Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242065334 Hektorek na allegro - wreszcie mi się udało :oops: Quote
Marta697 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Dziękuję Wam za zainteresowanie. Już próbowałam wszystkiego a jak nie ma domku dla Hektorka tak nie ma:( Dzięki za aukcje. Może uda się znaleźć domek.Mam nadzieję. W Bydgoszczy jakoś nie są chętni na niego:( Weszka ----> pytanie zadałaś na początku ale ja nie nadążam . Hektor nie jest w domu tymczasowym. Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Marta nie dałaś mi na siebie namiaru - a dobrze by było podać w aukcji Twój mail i telefon Quote
Lorien:) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hektor w schronisku w sumie już dawno jest i NIKT się dotąd nim nie zainteresował!:roll: Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Taki piękny, młody i zdrowy pies, a nie ma chętnych. W dodatku "rasowy". Nic z tego nie rozumiem :( Quote
xxxx52 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mam nadzieje ,ze nie pojdzie do adopcji NIE wykastrowany! Quote
Recommended Posts