Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

to ja wróce do temat do Laury !!! toz to klonik mojej Mikusi jak była mała, nawet ta ilość energii sie zgadza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem czy dobze zrozumiałam, ALE ROMI BIeRZ LAURE DO DOMKU ! Ja daje gwarancje ze ta sunia to cuuudo będzie !
Ona chyba mniejsza od mojej troszki, no ale ja nie wiem na czym ten świat stoi, ze taka sunia w domku dupki nie grzeje :shake:

Posted

Ale masz oko Agnieszko!
Ona faktycznie jak Mika! A czy Romi zdecydowałby się na nią,to już jego decyzja!
Wszystko zalezy od tego czy może!!
To przecież ważna decyzja,na całe jej życie!
Chyba,że pomozesz w podjęciu decyzji i opiszesz jak to jest wesoło z taką gromadką!!
Ja ciągle nie pamietam ile masz psów- 5czy 6?

Posted

:oops: 5 , ale tak naprawde 4 bo Toska domu szuka, a jeszcze po wiekszej prawdzie to w sumie taka moja moja jest Mika, no i jeszcze Reksia mi wpierają ze mój, bo to moja znajoma go przytargała do nas:eviltong: ...:roll: ale tak naprawde to pies naszego koota jest

Ale z doswiadczenia powiem, dwa psy wcale niewiekszy problem jak jeden, bo na spcerki i tak razem :evil_lol: , jedzonko i tak trzeba dać:evil_lol: , wymiziać mozna dwa spokojnie:evil_lol: , a czasem jak człowiek zmęczony to psiaki zajmą sie sobą:loveu: , a TRzy to wogóle idealna sytuacja, bo to juz zadna róznica dwa czy trzy:diabloti: POTRÓJNA PRZYJEMNOŚĆ:diabloti: :diabloti: :diabloti: ... to uzależnia:cool3:

A oko mam bo przecierz kazdy swojego psa pozna zawsze i wszędzie:razz: .

Mi sie wydaje ze tak wyjątkowy psiak jak Laura czeka na kogoś specjalnego (nie wiem czy Romiego czy nie:razz: ) , ale to ze dop tej pory nikt jej nie wziął, to znaczy ze na nią ktos czeka , tylko jeszcze sie nie znaleźli. Mika w koncu czekała na mnie w kontenerze na śmieci

Posted

Froteczko! Romi jest niereformowalny,ja już raz radziłam mu zabrać jakąś fajną dziwczynę, ale był strasznie niezdecydowany. Trzeba go postawić pod murem tak jak było z jego Misiem. Pojechałm szukać swojego Czarusia a wrócił do domu z Misiem. Może tak Laurnię podrzucić pod drzwi Romeczka? Co sądzicie dziewczyny?
Za domek Romka ręczę, będzie kochana i dopieszczana.

Posted

irenaka napisał(a):
Froteczko! Romi jest niereformowalny,ja już raz radziłam mu zabrać jakąś fajną dziwczynę, ale był strasznie niezdecydowany. Trzeba go postawić pod murem tak jak było z jego Misiem. Pojechałm szukać swojego Czarusia a wrócił do domu z Misiem. Może tak Laurnię podrzucić pod drzwi Romeczka? Co sądzicie dziewczyny?
Za domek Romka ręczę, będzie kochana i dopieszczana.

Irenko, Ty diabełku :diabloti:, nie wcielaj przypadkiem tego pomysłu w życie...

• 2 weeks later...
Posted

epe napisał(a):
Widzisz Romi,ona już wie,że powinieneś zostać jej panem!
Chyba sobie Ciebie wybrała!

Lalunia jest milutka do wszystkich nie tylko do mnie :lol:

• 2 months later...