Romi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 epe napisał(a):To moze najlepiej podam mój tel. 502 025 783 OK, będziemy jutro w kontakcie... Quote
agamika Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to ja wróce do temat do Laury !!! toz to klonik mojej Mikusi jak była mała, nawet ta ilość energii sie zgadza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem czy dobze zrozumiałam, ALE ROMI BIeRZ LAURE DO DOMKU ! Ja daje gwarancje ze ta sunia to cuuudo będzie ! Ona chyba mniejsza od mojej troszki, no ale ja nie wiem na czym ten świat stoi, ze taka sunia w domku dupki nie grzeje :shake: Quote
epe Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ale masz oko Agnieszko! Ona faktycznie jak Mika! A czy Romi zdecydowałby się na nią,to już jego decyzja! Wszystko zalezy od tego czy może!! To przecież ważna decyzja,na całe jej życie! Chyba,że pomozesz w podjęciu decyzji i opiszesz jak to jest wesoło z taką gromadką!! Ja ciągle nie pamietam ile masz psów- 5czy 6? Quote
agamika Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :oops: 5 , ale tak naprawde 4 bo Toska domu szuka, a jeszcze po wiekszej prawdzie to w sumie taka moja moja jest Mika, no i jeszcze Reksia mi wpierają ze mój, bo to moja znajoma go przytargała do nas:eviltong: ...:roll: ale tak naprawde to pies naszego koota jest Ale z doswiadczenia powiem, dwa psy wcale niewiekszy problem jak jeden, bo na spcerki i tak razem :evil_lol: , jedzonko i tak trzeba dać:evil_lol: , wymiziać mozna dwa spokojnie:evil_lol: , a czasem jak człowiek zmęczony to psiaki zajmą sie sobą:loveu: , a TRzy to wogóle idealna sytuacja, bo to juz zadna róznica dwa czy trzy:diabloti: POTRÓJNA PRZYJEMNOŚĆ:diabloti: :diabloti: :diabloti: ... to uzależnia:cool3: A oko mam bo przecierz kazdy swojego psa pozna zawsze i wszędzie:razz: . Mi sie wydaje ze tak wyjątkowy psiak jak Laura czeka na kogoś specjalnego (nie wiem czy Romiego czy nie:razz: ) , ale to ze dop tej pory nikt jej nie wziął, to znaczy ze na nią ktos czeka , tylko jeszcze sie nie znaleźli. Mika w koncu czekała na mnie w kontenerze na śmieci Quote
Romi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nie komentuje propozycji wzięcia Laury... Quote
Frotka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czyżby cos miało z tego wyjść.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ? Irenko pracuj nad Romim. Pracuj ile sił! Quote
irenaka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Froteczko! Romi jest niereformowalny,ja już raz radziłam mu zabrać jakąś fajną dziwczynę, ale był strasznie niezdecydowany. Trzeba go postawić pod murem tak jak było z jego Misiem. Pojechałm szukać swojego Czarusia a wrócił do domu z Misiem. Może tak Laurnię podrzucić pod drzwi Romeczka? Co sądzicie dziewczyny? Za domek Romka ręczę, będzie kochana i dopieszczana. Quote
Romi Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 irenaka napisał(a):Froteczko! Romi jest niereformowalny,ja już raz radziłam mu zabrać jakąś fajną dziwczynę, ale był strasznie niezdecydowany. Trzeba go postawić pod murem tak jak było z jego Misiem. Pojechałm szukać swojego Czarusia a wrócił do domu z Misiem. Może tak Laurnię podrzucić pod drzwi Romeczka? Co sądzicie dziewczyny? Za domek Romka ręczę, będzie kochana i dopieszczana. Irenko, Ty diabełku :diabloti:, nie wcielaj przypadkiem tego pomysłu w życie... Quote
irenaka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Laurunia pozdrawia wszystkie cioteczki i nie tylko. Zobaczcie jaka jest piękna. Quote
Ulka18 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ale gustowne i pasujace ubranko :loveu: I ile psiakow do zabawy .... skad macie Irenko takie piekne onki w Niepolomicach :???: Quote
Jagienka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ulka18 napisał(a):ale gustowne i pasujace ubranko :loveu: I ile psiakow do zabawy .... skad macie Irenko takie piekne onki w Niepolomicach :???: nie do wydania, to miejscowe ;) Quote
Romi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 byłem wczoraj u Laury - Laluni. Ona jest przemilutka i przeruchliwa. Witała się ze mną jakbyśmy znali się od 100 lat a nie widzieli od 200... Quote
epe Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Widzisz Romi,ona już wie,że powinieneś zostać jej panem! Chyba sobie Ciebie wybrała! Quote
Romi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 epe napisał(a):Widzisz Romi,ona już wie,że powinieneś zostać jej panem! Chyba sobie Ciebie wybrała! Lalunia jest milutka do wszystkich nie tylko do mnie :lol: Quote
agamika Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Laura jest śliczniusia:loveu::loveu:, ile ona ma? urośnie jeszcze ?(nie doczytałam:oops: ). NIeprawdopodobne, ze jeszcze domu nie ma :shake: (PS ponizej moja do porównania, ;)) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2113824098a2d3a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0d71e8db92c3a1ea.html Quote
Romi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzisiaj był niepołomicki "Kundel bury i kocury"...:lol: Quote
Jagienka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Romi napisał(a):Dzisiaj był niepołomicki "Kundel bury i kocury"...:lol: Nooo, mam nadzieje, że się telefony rozdzwonią :cool3: Quote
Romi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jagienka napisał(a):Nooo, mam nadzieje, że się telefony rozdzwonią :cool3: Oby tak było...i żeby Lolusiowi-piratowi też się udało... Quote
black sheep Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A jak się ma nasza panienka do kotów? Bo do innych suczek, rozumiem, że ok Quote
irenaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Laleczka już w domu tylko ciotka Irena zapomniała napisać. Quote
Recommended Posts