Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma cztery miesiące i jest wulkanem energii.

Jeżeli ktoś myśli, że ją adoptuje i będzie spokojnie siedzieć w fotelu podczas jej zabawy to jest w błędzie. Ten mały urwis szaleje!!!

Pełno jej wszędzie, wszystko musi powąchać, sprawdzić jak smakuje i koniecznie wskoczyć na kolana.

Przebywa w hoteliku w Niepołomicach i aż żal serce ściska, że jeszcze nie ma kochającego domu.

Kontakt w sprawie adopcji Laury:

012 281-21-62

668-306-076

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A cóż to za cudniasta suńka!!
Widać po jej mince,że to mały "wariacik"
Ona dla młodszych ludzi się nadaje,albo starszych z kondycją!!!

Posted

Ciotka Bożenka dba, żeby małej było ciepło w nocy.
Wynajduje dla tych biedaczków takie ubranka jak dla lalek lub małych dzieci i robi takie cudeńka.
Wiedziałam, że Laura Wam się spodoba, tylko jeszcze żeby dom odpowiedzialny znalazła.
Epe "wariacik" to mało powiedziane, nie wiem skąd ma tyle energii.
A może pojedziesz któregoś dnia z nami do Niepołomic?
Serdecznie zapraszamy. Im więcej cioteczek odwiedza "zwierzyniec" w Niepołomicach tym psiaki szczęśliwsze.

Posted

Chętnie!
Tylko muszę wiedzieć wcześniej,aby sobie wszystko "ustawić",bo na nieszczęście dla mnie /mea culpa/ wszyscy domownicy żyć nie moga gdy mnie nie ma!

Posted

Skąd ja to znam.
Ugotowane jest, ale jak wyjeżdżam i trzeba sobie samemu podać, to nagle nikt nie jest głodny. Tylko wchodzę do domu to zaraz słyszę od mojego TZ, że nareszcie coś zje. A te "gadki" typu: "Jak Ty podasz to mi najlepiej smakuje". Momentami to strasznie denerwujące.
Ale myślę, że znajdziesz czas i jeszcze raz zapraszam.

Posted

O matko!
A gdzie ty tego TZ szukałaś,o ile wiem to mój ma tylko jednego brata ,a te wstawki Twojego to jak u mnie!!!
No to teraz wiem,że nie tylko ja tak mam!! Zawsze to jakaś pociecha!
Ale sądzę,że my za dobre byłyśmy dla nich i rozpuścili sie jak dziadowskie bicze!
Wracając do wyjazdu z Wami to tylko mi napisz kiedy planujecie,a ja się dostosuję!
Mam wolny zawód /tak sobie ustawiłam w firmie/ i nawet w tygodniu mogę.

Posted

Ja też!! Znam Was tylko ze zdjęć na wątkach i z wpisów!
Ale to wystarczy,żeby wiedzieć,że jesteście kochane i zaangażowane,oraz,że macie efekty w postaci znajdowania domków!!
Tego Wam zazdroszczę,bo to najważniejsze!
Ja wzięłabym wszystkie,a nawet DT nie mogę być!!!

Posted

w kwestii TZ, to my faceci bardzo lubimy jak nasza żona (przyjaciółka, dziewczyna, towarzyszka życia) poda obiadek. Wychodzimy z założenia że "przez żołądek do serca" - w każdym razie ja tak mam. A tak w ogóle to jesteśmy jak małe dzieci - za rączkę i...do baru :beerchug:

Laura - laleczka jest prześliczna. Bardzo jej pasuje ubranko. Może występować na pokazach mody :lol:

Posted

No widzicie dziewczyny?
Romi to prawdziwy facet - oni tak to widzą i już!!!
A odgrzać sobie samemu obiadek to już nie??
Jak podany to smaczniejszy tak?

Posted

Epe ja proponuję aby Romi nas więcej nie denerwował tylko sam coś ugotował i nas zaprosił do siebie.
A jeżeli nie może, to my go weźmiemy za tą rączkę i zaprowadzimy ale na pewno nie do baru, ale do porządnej restauracji i oczywiście na jego koszt.
ROMI!! Mamy Cię!!
Prawie jak w TVN.:evil_lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
A skąd cioteczki macie tego urwipołcia??

Od Frotki ,a tak naprwde od Xeni ,ktora musiala wyjechać bo mam ame chorą .
Lalunia przyszla razem z Pluto(tym skatowanym szczeniakiem) ,tylko z blogu wyborczej Pluto poszedl ,a Laura mimo iz byla 3 razy w wyborczej nadal szuka domku ,a jest taka sliczna i pelni zycia .

Posted

irenaka napisał(a):
Epe ja proponuję aby Romi nas więcej nie denerwował tylko sam coś ugotował i nas zaprosił do siebie.
A jeżeli nie może, to my go weźmiemy za tą rączkę i zaprowadzimy ale na pewno nie do baru, ale do porządnej restauracji i oczywiście na jego koszt.
ROMI!! Mamy Cię!!
Prawie jak w TVN.:evil_lol:

Irenka to jest zamach na męską wygodę :lol: Poskarżę się Ziobrze i naśle na Was CBŚ :eviltong:. Kto za tym stoi ???!!!:cool1:

Posted

Jak to kto stoi?
Wiadomo baby górą!!! (przeprszam szanowne koleżanki z dogo)
CBŚ nam nie straszne, najwyżej moją Diankę zatrudnię jako ochroniarza:mad:
Szykuj Romi kaskę, jak wolisz to wyskakuj z kaski a ja już znajdę odpowiedni lokal i zaproszę trochę towarzystwa damskiego z dogo, żeby mogły puścić Cię z tzw. torbami.:diabloti:

Posted

Irenko!
To jest świetny pomysł!! Bądźmy litościwe,niech Romi uzbiera kasę i jak znajdzie sie domek dla małej wariateczki to uczcimy to w wybranej przez ciebie resteuracji!!

Posted

Epe ja tak sobie teraz pomyślałam, że Romi ma ślicznego, znalezionego psiaka Misia, może tak uszczęśliwić Romeczka małym diabełkiem Laurunią?
Ale by było w domu szaleństwo!! Na dodatek Romi szuka swojego zagubionego Czarusia, więc jak się zjadzie będzie trójkącik!!!
Romeczku!
Czy nie uważasz, że ciotka Irena ma rewelacyjny pomysł? (Tylko nie bij!!)