saga_86 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Allegro dla Misia się już skończyło:roll:Nie chcem przedłużać, bo nie będę mieć nad aukcją kontroli, net mam tylko co drugi weekend jak przyjadę do domku. Może by tak kogoś poporsić o allegro dla Misia? Quote
Miśka79 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Może Betel?nie wiem kto jeszcze może... Quote
saga_86 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Misiek coś zasiedział się u Miski:shake: A nie rozumiem dlaczego tak długo czeka... Quote
Miśka79 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Saga 86. Najgorsze jest to, że bardzo się do nas przywiązał a my do niego. Jednak nie chce długo siedzieć w mieszkaniu. Posiedzi 2 godziny albo i godzinę i chce wyjść.Sygnalizuje to tak, że skacze na drzwi:D nauczył się, że wszyscy ulegają jego żądaniom:)Misiaczek to Misiaczek tamto;) Quote
ewelinka_m Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 taki wspaniały piesek czemu aż tyle czekać musi? :shake: Misiaczek choć z początku nie ufny za uratowanie odwdzięczy się wielką miłością :loveu: Quote
kika22 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Miśka można przenieść do działu "już w nowym domu"!:multi::multi::multi: Zostaje on u Miśki79 co było do przewidzenia:evil_lol: Bo ona nie wyobrazała sobie go oddać komuś:eviltong: A zresztą ona i pies się bardzo przywiązali do siebie. A wiecej niech sie wypowie jego "stara-nowa właścicielka":evil_lol: Quote
erka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To świetnie:loveu:, nie mogło być inaczej;). Quote
Miśka79 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Przepraszam, że tak długo się nie wypowiadałam. Miś ma ciężkawy charakter i nie wyobrażam sobie, żeby ktos go zaakceptował.Bardzo cięzko byłoby znalezc dom a poza tym - bardzo się do niego przywiązałam.Oto powody dla których zostaje albo u mnie po przeprowadzce allbo u moich rodziców. Quote
Miśka79 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 strasznie oschło ten post zabrzmiał.Miś oczywiście mógł znalezc dobrego własciciela ale prawda też jest taka, że nie za bardzo go szukałam:P a poza tym osoby z województwa świętokrzyskiego wiedzą jak tu "łatwo" o dobry dom dla psa a tym bardziej dla psa z trudnym charakterem.Ale to i tak przekochany psiak zwłaszcza jak się "uśmiecha".. Quote
ewelinka_m Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Miśka w sumie jak Cię poznałam i mi o nim opowiadałaś to od razu wiedziałam, że i tak zostanie :evil_lol: nie było innej opcji :eviltong: Quote
Fiona.22 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Miska, nia ma innej opcji...trzeba to... :beerchug: Quote
jotpeg Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 współczuję. strasznie go szkoda :-(:placz::-( Quote
Jagienka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ewelinka_m napisał(a):...Miśka trzymaj się...:placz: jotpeg napisał(a):współczuję. strasznie go szkoda :-(:placz::-( Ciotki coś się stało?? Co z Miśkiem?? Quote
ewelinka_m Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Misiu..biega teraz już za TM, tam nikt go nigdy nie skrzywdzi :placz: Miśka przez rok sprawiła, że miał niebo na ziemi, znów wierzył w człowieka i był szczęśliwy ... tak bardzo mi przykro :placz: Quote
Miśka79 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jagienka Miś nie żyje.Umarł pogryziony przez psy 15 lutego...... Quote
Jagienka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Miśka79 napisał(a):Jagienka Miś nie żyje.Umarł pogryziony przez psy 15 lutego...... Biedne maleństwo :-( <'> <'> <'> Bardzo mi przykro. Quote
Recommended Posts