Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro dla Misia się już skończyło:roll:Nie chcem przedłużać, bo nie będę mieć nad aukcją kontroli, net mam tylko co drugi weekend jak przyjadę do domku. Może by tak kogoś poporsić o allegro dla Misia?

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saga 86. Najgorsze jest to, że bardzo się do nas przywiązał a my do niego. Jednak nie chce długo siedzieć w mieszkaniu. Posiedzi 2 godziny albo i godzinę i chce wyjść.Sygnalizuje to tak, że skacze na drzwi:D nauczył się, że wszyscy ulegają jego żądaniom:)Misiaczek to Misiaczek tamto;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Miśka można przenieść do działu "już w nowym domu"!:multi::multi::multi:
Zostaje on u Miśki79 co było do przewidzenia:evil_lol:
Bo ona nie wyobrazała sobie go oddać komuś:eviltong:
A zresztą ona i pies się bardzo przywiązali do siebie.
A wiecej niech sie wypowie jego "stara-nowa właścicielka":evil_lol:

• 5 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak długo się nie wypowiadałam. Miś ma ciężkawy charakter i nie wyobrażam sobie, żeby ktos go zaakceptował.Bardzo cięzko byłoby znalezc dom a poza tym - bardzo się do niego przywiązałam.Oto powody dla których zostaje albo u mnie po przeprowadzce allbo u moich rodziców.

Posted

strasznie oschło ten post zabrzmiał.Miś oczywiście mógł znalezc dobrego własciciela ale prawda też jest taka, że nie za bardzo go szukałam:P a poza tym osoby z województwa świętokrzyskiego wiedzą jak tu "łatwo" o dobry dom dla psa a tym bardziej dla psa z trudnym charakterem.Ale to i tak przekochany psiak zwłaszcza jak się "uśmiecha"..

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Misiu..biega teraz już za TM, tam nikt go nigdy nie skrzywdzi :placz:
Miśka przez rok sprawiła, że miał niebo na ziemi, znów wierzył w człowieka i był szczęśliwy ...

tak bardzo mi przykro
:placz: