Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oni ciągle chyba czyhają pod drzwiami i jak tylko je otwieram, wybiegają do przedpokoju, wlażą do butów, zaglądają do pralki i skaczą po wieszaku na płaszcze. Tarabanią się za pralkę, słychać jak coś tam strasznie badają.

Jeśli pralka akurat działa - słynny już badacz i odkrywca Dymek stoi przed nią na tylnych łapkach i zachwycony śledzi cykl prania.

Posted

A kiedyś mój kotecek Dyzio przepadł-co myśmy go się naszukali-a on wlazł do pralki i se słodko spał w bębnie :loveu:

Czekam na zdjęcia Dumka wpatrzonego w nowy telewizorek :diabloti:

Posted

Wiesz, gdzie ja mam to, co do mnie mówisz?

Szepnę cos mamie na uszko...

Skoczę, skoczę i doskoczę!!!

I taką mamy wielofunkcyjną klatkę...

Obrażona, bo kazali zejść:

Posted

:tort: :tort: :tort:
Offelio, dużo zdrówka, dużo jedzonka, dużo spacerków, dużo zabawek, dużo grzecznych koleżanek, dużo grzecznych kolegów i dużo grzecznej Neris
życzą Kasia, Yoda, Klara, Zuza i Gizmo
:new-bday:

Posted

[quote name='Neris']
I taką mamy wielofunkcyjną klatkę...

takie to jakies znajome, i ten kocyk/hamak na gorze tez :cool3:

kociaki - nie przytulaki - ale juz mruczaki - pozdrawiam :loveu:

Posted

Przytulanka z klatki to Doris....

Cioteczki, właśnie dzwoniła do mnie Neris, Dorka kilkanascie minut temu odeszła za Teczowy Most :-(:-(:-(:-(:-(
Dopadła ją choroba FIP, nie wiem co to jest. Wczoraj rano nastapiły pierwsze objawy, Agnieszka była z nią u wetki, podano jej różne leki. Dzisiaj pojechała z nią do kliniki warszawskiej, nastapił obrzęk płuc i maleństwo zmarło pod tlenem.

Dlaczego los nie pozwolił jej wykorzystać szansy, którą Neris jej podarowała?????? Wczoraj miała jechać do nowego domu....
To takie niesprawiedliwe! :placz:

Żegnaj maleńka [ ' ]