Neris Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Oni ciągle chyba czyhają pod drzwiami i jak tylko je otwieram, wybiegają do przedpokoju, wlażą do butów, zaglądają do pralki i skaczą po wieszaku na płaszcze. Tarabanią się za pralkę, słychać jak coś tam strasznie badają. Jeśli pralka akurat działa - słynny już badacz i odkrywca Dymek stoi przed nią na tylnych łapkach i zachwycony śledzi cykl prania. Quote
Kasia25 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Neris chociaż komóreczką, PLISssssssssssssssssss Quote
Celina12 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A kiedyś mój kotecek Dyzio przepadł-co myśmy go się naszukali-a on wlazł do pralki i se słodko spał w bębnie :loveu: Czekam na zdjęcia Dumka wpatrzonego w nowy telewizorek :diabloti: Quote
Neris Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Wiesz, gdzie ja mam to, co do mnie mówisz? Szepnę cos mamie na uszko... Skoczę, skoczę i doskoczę!!! I taką mamy wielofunkcyjną klatkę... Obrażona, bo kazali zejść: Quote
Neris Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Na prawo patrz: Bródka wyrasta na pumę!!! A Shorti na sowę... Quote
Kasia25 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kamil chce takie kotki i jamnisia, ze świnek zgodził się zrezygnować......:roll: Quote
Neris Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Kotki załatwione, jamniś jeden jest długowlosy do adopcji - MOWISZ I MASZ!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Aleeeeeeeee śliczne koteczki, a jakie już duże :crazyeye: No niech one te dobre domy znajdą!!!! Quote
olenka_f Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 już jest wtorek i WSZTSTKOZĘBNA Offka kończy 12 lat ale gdzie się jej życzenia składa :BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Neris Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Nie wiem , może założymy wszystkozębnej wątek życzeniowy hihi... Quote
kaerjot Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :tort: :tort: :tort: Offelio, dużo zdrówka, dużo jedzonka, dużo spacerków, dużo zabawek, dużo grzecznych koleżanek, dużo grzecznych kolegów i dużo grzecznej Neris życzą Kasia, Yoda, Klara, Zuza i Gizmo :new-bday: Quote
Neris Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Po Lunce już nikt nie dzwonił... nie chcą moich dzieci. Quote
halbina Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A mają odpowiednią reklamę, czy je ukrywasz po kątach?... :roll: Quote
halbina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a prowincja może się zgłaszać czy tylko stolica? Quote
Neris Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Dzieci mają rozwolnienie... biedaki no. Dostały salotannal, smectę. Ale apetyt mają niesamowity! To chyba nic groźnego? Quote
brazowa1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pewnie nic takiego i zaraz bedzie dobrze. A tymczasem domow szukaja koty. Quote
Jola_K Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Neris'] I taką mamy wielofunkcyjną klatkę... takie to jakies znajome, i ten kocyk/hamak na gorze tez :cool3: kociaki - nie przytulaki - ale juz mruczaki - pozdrawiam :loveu: Quote
akucha Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Przytulanka z klatki to Doris.... Cioteczki, właśnie dzwoniła do mnie Neris, Dorka kilkanascie minut temu odeszła za Teczowy Most :-(:-(:-(:-(:-( Dopadła ją choroba FIP, nie wiem co to jest. Wczoraj rano nastapiły pierwsze objawy, Agnieszka była z nią u wetki, podano jej różne leki. Dzisiaj pojechała z nią do kliniki warszawskiej, nastapił obrzęk płuc i maleństwo zmarło pod tlenem. Dlaczego los nie pozwolił jej wykorzystać szansy, którą Neris jej podarowała?????? Wczoraj miała jechać do nowego domu.... To takie niesprawiedliwe! :placz: Żegnaj maleńka [ ' ] Quote
Jola_K Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 bidusia slodka :placz::placz::placz: los kpi z nas tak czesto :placz: spij kochana ['] Aga, przytulam mocno Quote
Recommended Posts