Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Fajna klateczka :) Duży to jest wydatek? My też musimy kupić na przyszłość ;)[/quote]
ta kosztowala rowne 50 euro.... jak na klatki to nie byla jakos wybitnie droga.

Posted

[quote name='lolka75']ta kosztowala rowne 50 euro.... jak na klatki to nie byla jakos wybitnie droga.[/quote]

Acha :) Sprawdzę, jak to u nas wygląda :) Dzięki :)

Posted

[quote name='lolka75']ta kosztowala rowne 50 euro.... jak na klatki to nie byla jakos wybitnie droga.[/quote]

:crazyeye: to taniej niż u nas :angryy: ale to jest paranoja z tymi cenami w tym naszym qrewsko bogatym kraju :shake:

fajna sprawa taka klatka - fajna bo piecha można zamknąć itp, dla bezpieczeństwa, ale kurna jakoś nie mam przekonania - nie pasowała by mi do wystroju :evil_lol: bo pomijam fakt, ze moje suczyny zaszczekałyby się na śmierć w klatce :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: to taniej niż u nas :angryy: ale to jest paranoja z tymi cenami w tym naszym qrewsko bogatym kraju :shake:

fajna sprawa taka klatka - fajna bo piecha można zamknąć itp, dla bezpieczeństwa, ale kurna jakoś nie mam przekonania - nie pasowała by mi do wystroju :evil_lol: bo pomijam fakt, ze moje suczyny zaszczekałyby się na śmierć w klatce :lol:[/quote]

wlasnie widzialam ceny klatek:shake:...brak slow:roll:

Wasiu ja o wystroju wnetrz musialam zapomniec jak kazdy kawalek podlogi musialm zakryc zeby pieski sie nie slizgaly. A ze dywany drogie w NL to sobie pozakrywal;am roznymi wykladzinkami dywanowymi:evil_lol:. Jest tak pieknie w domku jak na jarmarku:evil_lol:

Co do szczekania to jeszcze nie wiem bo dopiero sie uczymy ze klatka to przyjaciel:roll:. Wlasciwie to Maxina sie uczy bo Borys to chetnie w niej juz spi sobie nawet. A czy beda szczekac jak zostawie je w klatce same to dopiero sprawdze:roll:. Ale znajac je to pewnie beda:mad:

Posted

[quote name='jbk']Acha :) Sprawdzę, jak to u nas wygląda :) Dzięki :)[/quote]
ja sprawdzalam wlasnie z ciekawosci...rozmiar taki jak ja mam, w krakvecie kosztuje ponad 400 zlotych:crazyeye::shake:....poszaleli czy co?

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) fajna ta miejscówka ...metraż oki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
wlasnie martwilam sie o metraz:roll:, bo ta labradorka co czasem u nas jest na wakacjach to ma taka klatke ze nie moze podniesc glowy normalnie:shake:, ledwo sie w niej obraca:shake: i przykro patrzyc ze psicho sie meczy:-(

Posted

[URL]http://images36.fotosik.pl/34/46cd4d43a2dbb670med.jpg[/URL]
fajna ta klatka - taka pojemna :)

Luna też ma taki nieszczęśliwy wyraz pyszczka kiedy musi byc zamknięta w kojcu w ciągu dnia (dlatego nigdy nie siedzi tam długo :) - pancia ma za miękkie serce)

Posted

[quote name='lolka75']wlasnie widzialam ceny klatek:shake:...brak slow:roll:

Wasiu ja o wystroju wnetrz musialam zapomniec jak kazdy kawalek podlogi musialm zakryc zeby pieski sie nie slizgaly. A ze dywany drogie w NL to sobie pozakrywal;am roznymi wykladzinkami dywanowymi:evil_lol:. Jest tak pieknie w domku jak na jarmarku:evil_lol:

Co do szczekania to jeszcze nie wiem bo dopiero sie uczymy ze klatka to przyjaciel:roll:. Wlasciwie to Maxina sie uczy bo Borys to chetnie w niej juz spi sobie nawet. A czy beda szczekac jak zostawie je w klatce same to dopiero sprawdze:roll:. Ale znajac je to pewnie beda:mad:[/quote]

Też przykryliśmy podłogi ze względu na ślizganie dzidziusiów ;)

Posted

[quote name='jbk'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Kulinarne/java_steaming_md_wht.gif[/IMG] Kawkę przyniosłam ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zrobię sobie łyczka ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zrobię sobie łyczka ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tylko pij, póki gorąca, bo zimno strasznie..... brrrr.....

Posted

Ale fachowa klata! Też powoli o takiej myślę, bo coś ciasno się zrobiło w nocy w łóżku:evil_lol:, tylko, że nie sądzę, aby królewicz Kropek został w niej spokojnie na noc:roll:.

Posted

[quote name='jbk'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Kulinarne/java_steaming_md_wht.gif[/IMG] Kawkę przyniosłam ;)[/quote]
a dziekuje...przydala sie bo mialam globusa:roll:...zarazilam sie od Alicji R.:roll::loveu:;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zrobię sobie łyczka ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alicja R.:loveu::multi:.... czesc:loveu:

[quote name='jbk']Tylko pij, póki gorąca, bo zimno strasznie..... brrrr.....[/quote]
a u mnie dzisiaj 14 stopni:roll:....za cieplo:shake:

[quote name='pusia2405']Ale fachowa klata! Też powoli o takiej myślę, bo coś ciasno się zrobiło w nocy w łóżku:evil_lol:, tylko, że nie sądzę, aby królewicz Kropek został w niej spokojnie na noc:roll:.[/quote]

ja dzisiaj zrobilam pierwsza probe z zamknieciem w klateczce:p. Jestem mile zaskoczona:multi:. Darly paszcze na poczatku jak slyszaly ze wychodze.... ale pozniej bylo cicho. Wiem bo sasiad pracowal w ogrodku i prosilam zeby podsluchiwal czasem:roll:;). Jak wrocilam to ladnie siedzialy w klatce i nie robily histerii. Oczywiscie moja pieszczoszka miala nieszczesliwa minke i myslalam ze juz wiecej nawet nie spojrzy na klatke:roll:. Ale cud sie stal. Za chwile siedzialam przy kompie (klatke stoi kolo biurka z komputerem) i patrze a oni oboje sobie spia w otwartej klateczce. No to ja lap za aparatke zeby szybko udokumentowac.... No i fota skopana, ostrosc poszla na prety klateczki a i Maxina zdazyla leba podniesc:mad:. Ale wstawie bo strasznie jestem zadowolona ze pieski sa koffaniusiane i slitasne:diabloti::loveu::evil_lol:

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/299/e852857ec4f4d0c0med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ja bym chętnie do takiej klateczki upchnęła dwa niufy i jednego yorka... Żeby miały miejsce to mogłabym im nawet poidełko dla królików powiesić...:diabloti:

Posted

o jakie slitasne pieseczki w slitasnej klateczce:loveu::diabloti:tez chyba zakupie demonowi....dzisiaj zbieralam po calej chalupie strzepki gazet..jak pojechalam do sklepa to Dili postanowil poczytac:evil_lol::evil_lol:juz nikt nigdy nie poczyta tych gazet,tak czytal ze normalnie literki mi sie po mieszkaniu walaly:evil_lol:

Posted

czesc dzieweczki:loveu:

pojechalam po zakupy:shake:....pieskow nie zamknelam w klateczce:shake:... nie wiem czemu:placz: jakas pomrocznosc mnie najszla i nie zamknelam:placz:

zezarly 3 kg karmy dla szczeniakow:angryy::shake::placz:
mialam do weta jechac.... ale nic im nie bylo:roll:...a jakie szczesliwe i usmiechniete:angryy:. Zaraz poszly spac bo przeciez brzuchy napelnione do granic mozliwosci. Za to teraz mam prezenty od pieskow:roll:. S.raja tak ze nie nadazam sprzatac:angryy:. A przed chcwila prawie na naszych oczach Maxina porwala i rozdarla worek chipsow... Zglodniala chyba:roll:. Teraz juz wiem ze pieski ZAWSZE zamykac jak wychodze z domku

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czy One nie są spokrewnione z Balladą czyli ze Zmorką Pysi .... :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
pewnie zaraziły się jak były u nas w odwiedzinach...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']pewnie zaraziły się jak były u nas w odwiedzinach...:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:splat: nie pomyślałam ze to aż tak zaraźliwe :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ciekawe gdzie pomieściły te 3 kilosy karmy:crazyeye::evil_lol:.

Gratulacje dla białasków za wytrwałość i dążenie do celu. W sumie najważniejsza jest realizacja założonego wcześniej planu:roll::eviltong:.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Czy One nie są spokrewnione z Balladą czyli ze Zmorką Pysi .... :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
musi cos w tym byc:mad:

[quote name='AlKil']pewnie zaraziły się jak były u nas w odwiedzinach...:evil_lol:[/quote]
smiej sie smiej...zobaczymy jaka bedziesz miala mine jak naprawde przyjedziemy w odwiedziny:diabloti::evil_lol::diabloti:

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:splat: nie pomyślałam ze to aż tak zaraźliwe :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
no coz..... musze z tym jakos zyc[img]http://www.pic4ever.com/images/154fs232528.gif[/img]

[quote name='pusia2405']Ciekawe gdzie pomieściły te 3 kilosy karmy:crazyeye::evil_lol:.

Gratulacje dla białasków za wytrwałość i dążenie do celu. W sumie najważniejsza jest realizacja założonego wcześniej planu:roll::eviltong:.[/quote]
no musze wlasnie sprostowac:roll:
woreczek byl juz napoczety....takze juz nie bylo cale 3 kg....a ponadto jak wywalily to sporo wsypalo sie pod kanape:multi:...takze tym sposobem nie zzarly 3 kg.... a mysle ze jakies 2:roll:

ale teraz plan jest taki ze skonczylo sie:diabloti:... i klateczka juz zawsze w robocie bedzie:multi: