Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Mam nadzieję, że myśli i przemyślenia są tylko i wyłącznie pozytywne...

Ja też właśnie jestem na etapie podejmowania ważnych decyzji... ech. Trzymaj się cieplutko;).

Posted

moje kochane zabeczki:loveu:
juz wyjasniam co ze mna:roll:
cierpie na pewna dolegliwosc, dla ktorej jesien (mimo ze kocham ta pore roku) jest pora zniw:shake:. Troszke mnie dopadlo a nie chce Was, slodziaczki, obarczac moja choroba ktora jest tak upierdliwa ze szkoda gadac. Nie moge teraz nic pisac bo skonczylo by sie na tym ze pokazalybyscie mi kolko na czole (o ile jeszczescie tego nie zrobily:diabloti:). Dlatego bardzo mi milo ze pilnujecie mojego blozka zeby nie przepadl w czelusciach dogo:calus:. A moze ktos teskni:oops:...tak sobie niesmialo mysle[img]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/img]
Ja jestem tylko wole nie dotykac klawiatury:roll:
a dzisiaj mialam lepszy dzien bo monsz kupil mi nowe wyro:evil_lol:
pozdrawiam wszystkich kochanych.... cmokaski:loveu:

Posted

[quote name='agbar']Wyprobuj nowe wyro z panem mezem i wracaj:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dlaczemu napisałaś moją kwestię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale serio serio .... wypróbuj i bądź ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']No wiecie dziewczyny, Lolusia cierpi, a Wy tu takie pomysły ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ale relax i odrobina sexu jest dobra na takie dolegliwości ;)... Loluś uwierz [/B][/COLOR][/FONT]:razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dlaczemu napisałaś moją kwestię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale serio serio .... wypróbuj i bądź ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

uuuu chyba glodne jestesmy:evil_lol:

Posted

sex:hmmmm:...nie mam pojecia co to takiego:niewiem:
a nowe wyro kupione, kasa wydana.... ale przywioza za dwa, trzy tygodnie:evil_lol:
i ja nie cierpie:roll:...ja mam zwyklego pi.er.dolca jak to nazywaja potocznie:evil_lol:, a moj syn mowi ze mam szajbe:roll::evil_lol:

mowilam zeby lepiej nie dotykac klawiatury bo bede takie bzdury wypisywac:shake:

Posted

[quote name='agbar']uuuu chyba glodne jestesmy:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:..............:oops:..............................:razz:.......................:evil_lol::evil_lol:................;)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75']sex:hmmmm:...nie mam pojecia co to takiego:niewiem:
a nowe wyro kupione, kasa wydana.... ale przywioza za dwa, trzy tygodnie:evil_lol:
i ja nie cierpie:roll:...ja mam zwyklego pi.er.dolca jak to nazywaja potocznie:evil_lol:, a moj syn mowi ze mam szajbe:roll::evil_lol:

mowilam zeby lepiej nie dotykac klawiatury bo bede takie bzdury wypisywac:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś bo Ci lutne :mad::mad::mad: maupico koffana ..nie daj się :razz::razz: cza walczyć ... :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']ooo Kółko Lutownic powstaje :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] o rany :roll: ale mnie się lutownica :roll: zaraz skojarzyła :oops: idę się kapać :razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']sex:hmmmm:...nie mam pojecia co to takiego:niewiem:

mowilam zeby lepiej nie dotykac klawiatury bo bede takie bzdury wypisywac:shake:[/quote]

Szajby są jak najbardziej wskazane! Szajby są zdrowe!