Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: Loluś [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Lolka, wracaj już :roll: Ile można myśleć? Tęsknimy za Tobą:loveu: Quote
pusia2405 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Hej! Mam nadzieję, że myśli i przemyślenia są tylko i wyłącznie pozytywne... Ja też właśnie jestem na etapie podejmowania ważnych decyzji... ech. Trzymaj się cieplutko;). Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Lolusia..................................................................... Quote
Ela i Luna Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Lolka... zaczynam się martwic :roll: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 moje kochane zabeczki:loveu: juz wyjasniam co ze mna:roll: cierpie na pewna dolegliwosc, dla ktorej jesien (mimo ze kocham ta pore roku) jest pora zniw:shake:. Troszke mnie dopadlo a nie chce Was, slodziaczki, obarczac moja choroba ktora jest tak upierdliwa ze szkoda gadac. Nie moge teraz nic pisac bo skonczylo by sie na tym ze pokazalybyscie mi kolko na czole (o ile jeszczescie tego nie zrobily:diabloti:). Dlatego bardzo mi milo ze pilnujecie mojego blozka zeby nie przepadl w czelusciach dogo:calus:. A moze ktos teskni:oops:...tak sobie niesmialo mysle[img]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/img] Ja jestem tylko wole nie dotykac klawiatury:roll: a dzisiaj mialam lepszy dzien bo monsz kupil mi nowe wyro:evil_lol: pozdrawiam wszystkich kochanych.... cmokaski:loveu: Quote
Selket Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Loluś :calus: :calus: Ja tęsknię za Tobą :calus: :calus: Wracaj szybciutko do zdrówka:loveu::loveu::loveu: Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Zdrówka jak najwięcej i nie poddawaj się głupim jesiennym przypadłościom:razz:! Quote
agbar Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wyprobuj nowe wyro z panem mezem i wracaj:diabloti: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='agbar']Wyprobuj nowe wyro z panem mezem i wracaj:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dlaczemu napisałaś moją kwestię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale serio serio .... wypróbuj i bądź ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']No wiecie dziewczyny, Lolusia cierpi, a Wy tu takie pomysły ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale relax i odrobina sexu jest dobra na takie dolegliwości ;)... Loluś uwierz [/B][/COLOR][/FONT]:razz: Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No wiecie dziewczyny, Lolusia cierpi, a Wy tu takie pomysły ;) Quote
Ela i Luna Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Szybko wracaj do zdrowia i do nas, bo my tu wszystkie bardzo tęsknimy Quote
agbar Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dlaczemu napisałaś moją kwestię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale serio serio .... wypróbuj i bądź ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] uuuu chyba glodne jestesmy:evil_lol: Quote
lolka75 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 sex:hmmmm:...nie mam pojecia co to takiego:niewiem: a nowe wyro kupione, kasa wydana.... ale przywioza za dwa, trzy tygodnie:evil_lol: i ja nie cierpie:roll:...ja mam zwyklego pi.er.dolca jak to nazywaja potocznie:evil_lol:, a moj syn mowi ze mam szajbe:roll::evil_lol: mowilam zeby lepiej nie dotykac klawiatury bo bede takie bzdury wypisywac:shake: Quote
Ela i Luna Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 a może to jakaś depresja jesienna? Ale to chyba każdy przechodzi. To wszystko przez brak słońca, skracające się dni, szarówki jesienne itp. Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='agbar']uuuu chyba glodne jestesmy:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:..............:oops:..............................:razz:.......................:evil_lol::evil_lol:................;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75']sex:hmmmm:...nie mam pojecia co to takiego:niewiem: a nowe wyro kupione, kasa wydana.... ale przywioza za dwa, trzy tygodnie:evil_lol: i ja nie cierpie:roll:...ja mam zwyklego pi.er.dolca jak to nazywaja potocznie:evil_lol:, a moj syn mowi ze mam szajbe:roll::evil_lol: mowilam zeby lepiej nie dotykac klawiatury bo bede takie bzdury wypisywac:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś bo Ci lutne :mad::mad::mad: maupico koffana ..nie daj się :razz::razz: cza walczyć ... :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No wlasnie Karolcia..bo ci lutniemy:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ooo Kółko Lutownic powstaje :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='malawaszka']ooo Kółko Lutownic powstaje :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o rany :roll: ale mnie się lutownica :roll: zaraz skojarzyła :oops: idę się kapać :razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='lolka75']sex:hmmmm:...nie mam pojecia co to takiego:niewiem: a nowe wyro kupione, kasa wydana.... ale przywioza za dwa, trzy tygodnie:evil_lol: i ja nie cierpie:roll:...ja mam zwyklego pi.er.dolca jak to nazywaja potocznie:evil_lol:, a moj syn mowi ze mam szajbe:roll::evil_lol: mowilam zeby lepiej nie dotykac klawiatury bo bede takie bzdury wypisywac:shake:[/quote] Szajby są jak najbardziej wskazane! Szajby są zdrowe! Quote
Pandisia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Hey Lolka, pozdrawiam i buziaki zostawiam :grins: Quote
Recommended Posts