Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobre :) a moj zaczal wyrzucac zabawki (szczegolnie pileczki) przez balkon :o teraz jest cieplo wiec caly czas jest otwarte i maly bezczel chyba liczy, ze co chwilke bedziemy brykac na spacerki

NIEDOCZEKANIE JEGO :evilbat:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dziewczynkom wczoraj w rossmannie kupilam taka pluszowa kure, ktora robi "kukuryku" - ale maja zabawe! :D A to zdziwienie w ich oczach, kiedy ktorejs sie uda samej nacisnac i kogut zaczyna piac :D Jeszcze jest kaczuszka :) kosztowalo 8zl, wiec da sie przezyc - ale te ich miny i taaaakie oczy :D

Posted
Ja odejde nieco od tematu bekania i psucia powietrza zeby sie pochwalic jaka nowa zabawe wymyslil moj pies.

Wlacza sobie lamke do czytania, czeka az sie tak porzadnie nagrzeje i zaczyna wylizywac :o :lol: :lol:

:o masochista, czy co :wink:

Posted

Dobra, jeżeli jesteśmy w temacie :roll: fizjologii i dobrej zabawy - to mój pies uwielbia lizać wszystkie siki psie i sucze i nie mozna go wogóle od tego odzwyczaić :evil: a jak znajdzie koopę ludzką to... :evilbat: no! To jest wtedy bulkowa uczta i zabawa :evil:

Posted
Dobra, jeżeli jesteśmy w temacie :roll: fizjologii i dobrej zabawy - to mój pies uwielbia lizać wszystkie siki psie i sucze i nie mozna go wogóle od tego odzwyczaić :evil: a jak znajdzie koopę ludzką to... :evilbat: no! To jest wtedy bulkowa uczta i zabawa :evil:

Już Leni nie uważam go za inteligentnego faceta, a wręcz zaczynam się skłaniać ku temu co Ty twierdzisz, że tylko tak wgląda

Posted

Co do ludzkich koopek to poprzednik Maxio wręcz uwielbiał konsumować :huh: :stupid: :shake: :nonono2: , a że ludzie są obrzydliwi i potrafią załatwiać potrzebę w krzaczorach w centrum Warszawy, to pies miał radochę...a mnie zbierało na pawia :silly: przy czyszczeniu mordy beeeeeeeee. A ten cholernik wiedział, ze mu nie wolno i widząc jak biegnę do niego i drę się FEEEEEEEEE w jeszcze szybszym tempie wcinał wiedząc, że i tak dostanie smyczą przez grzbiet 0X

Butch nie ma takich okazji zbyt wielu, dzięki bohu za TOY-TOYe :wink:

Max bardzo lubił też "kocie ciasteczka" z kruszonką, wyjadane z kuwety - ale o dziwo miały w sobie coś leczniczego :lol: - gronkowiec uciekał gdzie pieprz rośnie bez pomocy antybiotyków, a pies miał piękną, błyszczącą sierść :o

A co z innymi bulowatymi w tej śmierdząco-paskudnej kwestii - konsumują czy nie :question:

Posted

Moj ludzkie i psie obwachuje z bardzo wyrazna mina niezadowolenia i zniesmaczenia, ale czasem zezre wlasne, dodam, ze z ta sama mina, to chyba nie jest normalne?

Posted

A co z innymi bulowatymi w tej śmierdząco-paskudnej kwestii - konsumują czy nie :question:

No nie wiem jak tak można Lapis wącha i.............

dzięki Bogu idzie dalej :Dog_run:

Posted

Ale nie myślcie, że Lapidło takie doskonałe.

Dzisiaj z morza wrócił mój mąż. Pełny szał na widok Pana, jeszcze większy na widok , a właściwie na zapach paróweczek przywiezionych w prezencie dla psiutala. Prawie zjadł z papierem, tzn. nie zjadł tylko połknął.

I zaczęło się takie pierdzenie, że takiego jeszcze nie było. :crazyeye:

To były ciche, acz trujące salwy armatnie. :evilbat:

Jedna za drugą, jedna za drugą..:madgo:

Okna pootwierane, a mimo to gdybym miała maskę przeciwgazową to założyłabym:pissed:

Czy ma ktoś do odstąpienia maskę gazową :question: :question: :question:

Posted

Bercia na spacerze kupy wacha z obrzydzeniem i uwaza, zeby w jakas nie wdepnac. Ale jak byla mala, to raz w lesie ludzka probowala zjesc :-? Teraz juz nie ma takich zapedow :) na szczescie :D

Posted

spokojnie spokojnie ten sie smieje kto sie smieje ostatni

moj pieseczek tez tylko z obrzydzeniem obwachiwal koopki a teraz trezsie sie na sam widok i wpiernicza brrrrr

zygac mi sie chce

a i uwazam, ze to jakas bzdura, ze niby ludzie to tak a psie to nie. sorrki ale jak wy wylapujecie roznice???

Posted

Przy kupie ludzkiej najczesciej lezy jakis skrawek papieru od podcierania tylka :-?

Beri lubi pic wode z kibla - zupelnie jak w bajce "Two Stupid Dogs" - ja wlasnie mam taka glupkowata parke 8)

Posted

Koprofagia u szczeniaków zdaża się dość często. Chruma najpierw zżerała swoje koopy, jeszcze ciepłe, kocie z kuwety, potem na spacerku- innych psów, potem dorwała ludzką w krzaczorach (ucztę sobie w kilka psów zrobiły :evil: )...

Polazłam do veta- a ten dał jakieś witaminki, bo jak pies żre kupy, to czegoś mu brakuje (to tak jak z wapnem i lizaniem ścian). Za cholerę nie pamiętam, jakie to były witaminki, i czy to za sprawą witaminek, czy mojego darcia ryja- Chruma przestała bawić się w koprofaga. Ale przestała- i to najważniejsze.

Pal sześć, że to jest obrzydliwe, ale jeszcze niebezpieczne dla zdrowia i odrobaczać psa profilaktycznie trzeba strasznie często...

A co do próby zagazowania mnie i otoczenia- to też zdarza jej się to już sporadycznie, ale jak była mała, moi znajomi chcieli opatentować choinki zapachowe, które by się przyczepiało psu pod ogon, albo zapachowe filtry do odkurzacza... :D

Posted

Co do jedzenia kupek to doświadczenia nie mamw tym temacie, ale ktoś ze znajomych mówił, że daje się ześmierdnięte mięso, aby pies nie jadł, ale szczegłów nie znam. Może ktoś wie coś na ten temat i napisze.

A co do próby zagazowania mnie i otoczenia- to też zdarza jej się to już sporadycznie, ale jak była mała, moi znajomi chcieli opatentować choinki zapachowe, które by się przyczepiało psu pod ogon, albo zapachowe filtry do odkurzacza... :D

Cholera mieli słaby zapał skoro nie zrealizowali takiego pomysłu, większość z nas pewnie zapłaciłaby krocie by muc oddychać we własnym domu. :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Beri lubi pic wode z kibla - zupelnie jak w bajce "Two Stupid Dogs" - ja wlasnie mam taka glupkowata parke 8)

No wypisz wymaluj mój Maxio :D

Butch nie wpadł jeszcze na ten pomysł, ale już kilka razy zaglądał do wielkiego, białego ucha :evilbat:

Posted

ooo moj ahsan tez odkrywa powoli wielki bialy kibeel, niestety jakims dziwnym trafem spada mu na glowe deska, ciekawe czemu :evilbat:

leni odewiesz sie prosze do mnie na gg bo skasowaly mi sie wszystkie kontakty :(

pozdrawiamy eryka@ahsan

Posted
ooo moj ahsan tez odkrywa powoli wielki bialy kibeel, niestety jakims dziwnym trafem spada mu na glowe deska, ciekawe czemu :evilbat:

O, Ty wredna, paskudna, przebiegła i podstępna... :evilbat: