Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia828 napisał(a):
no to super:multi::multi:czekamy an fotki kudłacza:cool3:

Jakiego kudłacza?
Do fryzjera Go prowadzą :crazyeye: :mad: ;)
Opitolą na zero i taki będzie z niego kudłacz. :diabloti:

Posted

Puchatek napisał(a):
Jakiego kudłacza?
Do fryzjera Go prowadzą :crazyeye: :mad: ;)
Opitolą na zero i taki będzie z niego kudłacz. :diabloti:

Puchatku- mam prośbę- mógłbyś zrobić bannerki dla nowych psów?
Są na głównym, elbląskim wątku.

Posted

Snoopy jest w Olsztynie, został zabrany we wtorek.
Wszystko idzie dobrze, tylko, że...
Dzisiaj w schronisku dostałam opieprz za sprawdzanie warunków, w których miałby żyć pies. No oczywiście, źle robię. Ja w ogóle wszystko robię źle. Do niczego się nie nadaję. Naprawdę miło jest usłyszeć o sobie takie rzeczy.

Posted

Rybc!a nie przejmuj sie tym,ze ktos ciebie opieprza tylko mysl o tym,ze dzieki temu ze sprawdzasz dom wiesz,ze pies powinien byc szczesliwy i trafia do odpowiednich ludzi.

Posted

patch75 napisał(a):
ci ludzie najwidoczniej musza dolowac takich jak ty aby sie dowartosciowac:cool1: nie przejmuj sie, a do jakiego psa oni pija?

umok napisał(a):
Rybc!a nie przejmuj sie tym,ze ktos ciebie opieprza tylko mysl o tym,ze dzieki temu ze sprawdzasz dom wiesz,ze pies powinien byc szczesliwy i trafia do odpowiednich ludzi.

Czepnęli się o Snoopy'ego. Pan musiał się rozgadać w schronisku...

Według nich nie mam prawa do sprawdzania warunków. No tak, przecież jestem nikim. :angryy:
Jeśli oni się o to nie troszczą i wydają psy dosłownie każdemu, to dlaczego ktoś inny, komu na sercu leży dobro ich "podopiecznych" nie może tego robić ?

Posted

to na pewno wkurza, ale rob swoje, a tak w ogole tzreba ludzi uczulac, aby nie mowili o wizytach;a tak w ogole-to zgon to na mnie, ze ja wystawilam ogloszenie i ja tam poszlam i ja w ogole:diabloti: a ze ty nie wiedzialas

Posted

patch75 napisał(a):
to na pewno wkurza, ale rob swoje, a tak w ogole tzreba ludzi uczulac, aby nie mowili o wizytach;a tak w ogole-to zgon to na mnie, ze ja wystawilam ogloszenie i ja tam poszlam i ja w ogole:diabloti: a ze ty nie wiedzialas

Ja nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć...

• 3 months later...