weszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wszystko się póki co dobrze układa. I oby tak zostało. Kciuki! Quote
madzia828 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Snoopy na obserwatora na allegro ale domek już raczej zaklepany:cool3: Quote
Rybc!a Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Snoopy jest już w Gdańsku! W przyszłym tygodniu, po fryzjerze, dostanę zdjęcia :) Quote
madzia828 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no to super:multi::multi:czekamy an fotki kudłacza:cool3: Quote
Puchatek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 madzia828 napisał(a):no to super:multi::multi:czekamy an fotki kudłacza:cool3: Jakiego kudłacza? Do fryzjera Go prowadzą :crazyeye: :mad: ;) Opitolą na zero i taki będzie z niego kudłacz. :diabloti: Quote
Rybc!a Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Puchatek napisał(a):Jakiego kudłacza? Do fryzjera Go prowadzą :crazyeye: :mad: ;) Opitolą na zero i taki będzie z niego kudłacz. :diabloti: Puchatku- mam prośbę- mógłbyś zrobić bannerki dla nowych psów? Są na głównym, elbląskim wątku. Quote
weszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Aaaaale fajnie :multi: Powodzenia Snoopy! Miej szczęśliwe życie i szybko zapomnij o tym co cię spotkało. Quote
Puchatek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Rybc!a napisał(a):Puchatku- mam prośbę- mógłbyś zrobić bannerki dla nowych psów? Są na głównym, elbląskim wątku. Zrobi się. Quote
Rafal84 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 to Snoopy jest w Gdańsku czy w Olsztynie bo juz sie pogubilem :)? Quote
Rybc!a Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Snoopy jest w Olsztynie, został zabrany we wtorek. Wszystko idzie dobrze, tylko, że... Dzisiaj w schronisku dostałam opieprz za sprawdzanie warunków, w których miałby żyć pies. No oczywiście, źle robię. Ja w ogóle wszystko robię źle. Do niczego się nie nadaję. Naprawdę miło jest usłyszeć o sobie takie rzeczy. Quote
patch75 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ci ludzie najwidoczniej musza dolowac takich jak ty aby sie dowartosciowac:cool1: nie przejmuj sie, a do jakiego psa oni pija? Quote
Rafal84 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Rybc!a nie przejmuj sie tym,ze ktos ciebie opieprza tylko mysl o tym,ze dzieki temu ze sprawdzasz dom wiesz,ze pies powinien byc szczesliwy i trafia do odpowiednich ludzi. Quote
Rybc!a Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 patch75 napisał(a):ci ludzie najwidoczniej musza dolowac takich jak ty aby sie dowartosciowac:cool1: nie przejmuj sie, a do jakiego psa oni pija? umok napisał(a):Rybc!a nie przejmuj sie tym,ze ktos ciebie opieprza tylko mysl o tym,ze dzieki temu ze sprawdzasz dom wiesz,ze pies powinien byc szczesliwy i trafia do odpowiednich ludzi. Czepnęli się o Snoopy'ego. Pan musiał się rozgadać w schronisku... Według nich nie mam prawa do sprawdzania warunków. No tak, przecież jestem nikim. :angryy: Jeśli oni się o to nie troszczą i wydają psy dosłownie każdemu, to dlaczego ktoś inny, komu na sercu leży dobro ich "podopiecznych" nie może tego robić ? Quote
patch75 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 to na pewno wkurza, ale rob swoje, a tak w ogole tzreba ludzi uczulac, aby nie mowili o wizytach;a tak w ogole-to zgon to na mnie, ze ja wystawilam ogloszenie i ja tam poszlam i ja w ogole:diabloti: a ze ty nie wiedzialas Quote
Rybc!a Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 patch75 napisał(a):to na pewno wkurza, ale rob swoje, a tak w ogole tzreba ludzi uczulac, aby nie mowili o wizytach;a tak w ogole-to zgon to na mnie, ze ja wystawilam ogloszenie i ja tam poszlam i ja w ogole:diabloti: a ze ty nie wiedzialas Ja nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć... Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ehhh takie jest życie Rybciu - olej to i rób dalej swoje!!!! Snoopy bądź szczęśliwy!!!! :laola: :multi: Quote
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Najważniejsze że Snoopy w dobrych rękach! A plotki chrzanić! Quote
Recommended Posts