weszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Helga poszukaj czy ktoś z dogo jest z Bełchatowa albo z okolicy. Może mógłby pomóc. Quote
Helga&Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 kto mógłby zadzwonić i przedstawić warunki adopcji? Rybcia niestety nie może... Quote
Rybc!a Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Dobra, nigdzie dzwonić nie trzeba, bo dom mam w Olsztynie :) Pan dzisiaj był w schronisku, obejrzeć kudłacza, spodobał mu się, mimo, że panowie ze schroniska chcieli przekonać "na siłę" na innego psa... Powiedzieli mu także, że to kundel, a ja się nie znam na psach. No cóż, może jestem całkiem ślepa, trudno. Pan przez całe życie miał sznaucery. Trzeba tylko sprawdzić dom, najlepiej jutro. Zaraz napiszę do dziewczyn z Olsztyna. Pan przyjechałby po niego na początku tygodnia :) Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Eeee szkoda, że nie ja go będę zawozić- miło wspominam podróż pociągiem z Erą- szczególnie tę powrotną;) Quote
Rybc!a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Znacie kogoś kto mógłby sprawdzić ten dom w Olsztynie ? Mi nitkt nie odpowiada! Quote
patch75 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ania powiedziala mi o potrzebie wizyty i wlasnie umowilam sie z tym czlowiekiem na jutro 9 rano; trzymajcie kciuki! Quote
Gonitwa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 O to super;) Jak zobaczyłam, że chodzi o Olsztyn to od razu pomyślałam o Tobie;) Quote
patch75 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 przez telefon zrobil na mnie ten czlowiek bardzo mile wrazenie, wiec powinno byc oki;) Quote
patch75 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ide spac, bo musze jutro wczesniej wstac aby tam dojechac, jutro wszystko tu napisze;) Quote
Edi100 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 malawaszka napisał(a):trzymam z całej siły :kciuki: Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rafal84 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 no to ja sie dolaczam do trzymania kciukow a co mnie tam :) jak sie okazuje,szczescie jest zawsze przydatne to i niech teraz sie skonczy wszystko happy endem :) Quote
patch75 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 no wiec: bylam i wrazenie bardzo pozytywne. pies ma isc do domu i to juz!:mad::evil_lol: ci ludzie byli juz wczesniej zainteresowani zakupem sznaucera, ale nie musi to byc pies z rodowodem czy tez zupelnie rasowy, zalezy im na tym, aby przypominal sznaucera; kiedys mieli do czynienia przez znajomych z tego typu rasa; pies ma byc dla nich, a nie dla wystaw, wiec papierow im nie trzeba; ponadto przemysleli adopcje psa tej rasy i zasigneli informacji na temat jej chrakterystyki, ktora im odpowiada; blisko bloku jest lasek do ich dyspozycji, chca tez jezdzic z nim do lasu, aby troche sie wybiegal; ten czlowiek mial juz dwa psy, wiec doswiadczenie ma; jest to mlode malzenstwo, gdzie pan domu wiecej pzrebywa w mieszkaniu, pracuje dwa dni w tygodniu, wiec spedzalby ze snoopy'm duzo czasu;ludzie wydaja sie odpowiedzialni; jak cos jeszcze mi sie przypomni, to napisze;) Quote
patch75 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 nie wiem jak umawiala sie rybcia, ale chyba w tym tygodniu Quote
madzia828 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 2 dni mnie nie by.o na dogo a tu takie wieści;) Snopy bedzie miec domek:multi: Quote
Rybc!a Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Skontaktuję się z panem co do dokładnego terminu odbioru psa. Quote
olifka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To chyba już się można wstępnie cieszyć:multi: Quote
Recommended Posts