justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ux :multi: masz szczesliwą rękę :) i tego będziemy sie trzymać :) Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ja tez :) gazetowe-papierowe dociera chyba do wiekszej ilosci ludzi niz internetowe? Quote
solito Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 justynavege napisał(a):Poker na pierwszą.... I jeszcze raz...! Quote
justynavege Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ciekawe co z Pokerkiem sie dzieje....... Quote
justynavege Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ux oczywiscie nei widze powodu ukrywać gdzie jest Poker Solito czy jest w Azylu w dzierzoniowie ?? bo z tego co pamietam Ty chyba wiesz tzn ja podejrzewam ze tam jest pewnosci nie mam hmm ale jak ? zadzwonic do schronu i powiedziec ze oglosilysmy?? Quote
solito Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 solito napisał(a):Ja rozmawiałam z córką tej pani Poker jest w Azylu w Dzierżoniowie Już wcześniej o tym pisałam! Te panie mówiły, że będą miały na niego baczenie, więc krzywdy nie powinni mu tam zrobić Quote
justynavege Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 solito napisał(a):Już wcześniej o tym pisałam! Te panie mówiły, że będą miały na niego baczenie, więc krzywdy nie powinni mu tam zrobić Solito a masz moze do tych Pań nr tel? jak masz mozesz mi wyslać na pw? zadzwonilabym i zapytałą moze wiedzą co z Pokerkiem? Quote
solito Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 solito napisał(a):Tel. do ogłoszeń Pokera: 502-55-77-60 /Sylwia/ Właśnie wróciłam z pracy /w pracy już nie mam internetu:shake:/ Justyna, pisałam już dwie strony wcześniej ten numer... Quote
justynavege Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 o to byłam ślepa :oops: uj to z idei mam drogie polaczenia na ideę:shake: a neiwiele na karcie Quote
solito Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Pokerek już jest w nowym domku!!!:multi::multi::multi: Mieszka w Jaźwinie w domku z ogródkiem u kochającej pani! Quote
justynavege Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='solito']Pokerek już jest w nowym domku!!!:multi::multi::multi: Mieszka w Jaźwinie w domku z ogródkiem u kochającej pani! Solito :multi::loveu: alez cudna wiadomosc Quote
Poker Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jak sie cieszę ,że mój imiennik znalazł domek :multi: Quote
solito Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Poker, a nasz mały Junior teraz nazywa się Poker! Quote
Recommended Posts