ulvhedinn Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Możesz odmienić smutne życie samotnego, porzuconego psa o imieniu Poker. Gwarantuję, że stanie się On Twoim najwierniejszym towarzyszem i najlepszym przyjacielem. Porzucony przes swojego właściciela, przywiązany do drzewa przy ruchliwej ulicy, po wielu perypetiach znalazł w końcu schronienie na ogródkach działkowych. Wkrótce jednak, i tam zaczął przeszkadzać, co niektórym działkowiczom. Bity, kopany, wielokrotnie przepędzany, uratowany przed próbą podłożenia trucizny do jedzenia. :angryy: Niezwykle pogodny, radosny, entuzjastycznie reagujący na każdą pieszczotę i przyjazny gest. Łagodny, średniej wielkości, młody, posiada aktualną książeczkę zdrowia i wszystkie szczepienia. Obecnie, już około tygodnia, przebywa w schronisku dla zwierząt, co bardzo ciężko przeżywa. :-( Pilnie poszukujemy człowieka, który przygarnie i zaopiekuje się Pokerem. Pokryjemy wszelkie koszty związane z zabraniem i przewiezieniem psa ze schroniska do nowego Właściciela. Wątek zakładam na prośbę Justynyvege. Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dziękuję Ulv za pomoc wątkową Zobaczcie jaka kochana psia mordka spotkał na swojej drodze wrazliwych ludzi ktorzy nie pozwolili go dalej krzywdzic ale czy zasłużył na schronisko ?? :placz: Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 przyjrzyjcie się jego oczom........ jak wielki w nich smutek ale i zarazem nadzieja Quote
solito Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Właśnie miałam się zabierać do zakładania wątku Pokerkowi... - na prośbę córki pani, która go znalazła i uratowała przed otruciem... Quote
izulkabu Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Niecenzuralne słowa cisną mi się na usta... jest podobny do mojego Toryska:-( Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 solito napisał(a):Właśnie miałam się zabierać do zakładania wątku Pokerkowi... - na prośbę córki pani, która go znalazła i uratowała przed otruciem... wątek juz jest:) Goska Ty rozmawiałaś z tą panią?? bo przyznam ze ostatnio tyle ludzi prosi o pomoc internetowa ze nei kojarze tej osoby........... nie wiesz moze w jakim schronisku jest psiak?? Quote
solito Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 justynavege napisał(a):wątek juz jest:) Goska Ty rozmawiałaś z tą panią?? bo przyznam ze ostatnio tyle ludzi prosi o pomoc internetowa ze nei kojarze tej osoby........... nie wiesz moze w jakim schronisku jest psiak?? Ja rozmawiałam z córką tej pani Poker jest w Azylu w Dzierżoniowie A ty skąd masz wiadomości o nim? Quote
BasiaD Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Poker do góry na 1 stronkę po domek! Taki piękny psiul powinien się wylegiwać na swojej kanapce i nie w schronie ( i to na dodatek takim... aż strach pomyśłeć) Trzeba go za wszelką cene ratować z tego schronu Quote
solito Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 BasiaD napisał(a):Poker do góry na 1 stronkę po domek! Taki piękny psiul powinien się wylegiwać na swojej kanapce i nie w schronie ( i to na dodatek takim... aż strach pomyśłeć) Trzeba go za wszelką cene ratować z tego schronu Nam też na tym zależy...! Quote
justynavege Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Piękny Pokerze co Cie czeka w dzierzoniowie? :shake: jakim cudem go przyjeli skoro ja walcze od jakiegos czasu by wzieli tą biedną wylysiała chuda Onkę co biega po rynku głodna i ciagle slysze przepelnienie zakaz przyjmowania w pale mi sie nei miesci o co tu chodzi?? Quote
solito Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 justynavege napisał(a):Piękny Pokerze co Cie czeka w dzierzoniowie? :shake: jakim cudem go przyjeli skoro ja walcze od jakiegos czasu by wzieli tą biedną wylysiała chuda Onkę co biega po rynku głodna i ciagle slysze przepelnienie zakaz przyjmowania w pale mi sie nei miesci o co tu chodzi?? Może zrobili naturalną selekcję, po której np.Dinga już by tam nie było... Quote
justynavege Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 oj a mnie sie wydaje ze wzieli Pokera bo chyba dostali za to gotowke a te bezdomną sunie Onke wzieliby w ramach dotacji czyli interes zaden !! ux mam tylko taki kontakt odnosnie Pokera [email protected] Quote
solito Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ux, może być pojutrze - ja w czwartek się dowiem czy dać nr tel. do tej dziewczyny /Sylwia/ czy np. do jej mamy Quote
solito Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 uxmal napisał(a): Solito, Oczywiście, że Pokerka powystawiam gdzie się da. Uxmal, dzięki!:loveu: Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja mam tylko maila i w mailu obietnice telefonicznego kontaktu :lol: Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ux jesli tylko w budce ktoś odbierze :evil_lol: no chyba ze bede akurat kolo takiej budki przechodzić :eviltong: Quote
solito Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 uxmal napisał(a):jestem wolna i gotowa do pisania ogłoszeń. Co robimy z telefonem? Tel. do ogłoszeń Pokera: 502-55-77-60 /Sylwia/ Quote
justynavege Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 UX :multi: jeteś Psim Aniolem :loveu: Quote
yewcia1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ux ale jesteś szybka i tak Ci sprawnie idzie z ogłoszeniami:loveu: Quote
izulkabu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Poker jest naprawdę śliczny, mykaj Pokerku na górę po domek:roll: Quote
Recommended Posts