Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możesz odmienić smutne życie samotnego, porzuconego psa o imieniu Poker. Gwarantuję, że stanie się On Twoim najwierniejszym towarzyszem i najlepszym przyjacielem.

Porzucony przes swojego właściciela, przywiązany do drzewa przy ruchliwej ulicy, po wielu perypetiach znalazł w końcu schronienie na ogródkach działkowych. Wkrótce jednak, i tam zaczął przeszkadzać, co niektórym działkowiczom. Bity, kopany, wielokrotnie przepędzany, uratowany przed próbą podłożenia trucizny do jedzenia. :angryy:

Niezwykle pogodny, radosny, entuzjastycznie reagujący na każdą pieszczotę i przyjazny gest. Łagodny, średniej wielkości, młody, posiada aktualną książeczkę zdrowia i wszystkie szczepienia.

Obecnie, już około tygodnia, przebywa w schronisku dla zwierząt, co bardzo ciężko przeżywa. :-( Pilnie poszukujemy człowieka, który przygarnie i zaopiekuje się Pokerem. Pokryjemy wszelkie koszty związane z zabraniem i przewiezieniem psa ze schroniska do nowego Właściciela.

Wątek zakładam na prośbę Justynyvege.

Posted

solito napisał(a):
Właśnie miałam się zabierać do zakładania wątku Pokerkowi... - na prośbę córki pani, która go znalazła i uratowała przed otruciem...

wątek juz jest:)

Goska Ty rozmawiałaś z tą panią??
bo przyznam ze ostatnio tyle ludzi prosi o pomoc internetowa ze nei kojarze tej osoby...........

nie wiesz moze w jakim schronisku jest psiak??

Posted

justynavege napisał(a):
wątek juz jest:)

Goska Ty rozmawiałaś z tą panią??
bo przyznam ze ostatnio tyle ludzi prosi o pomoc internetowa ze nei kojarze tej osoby...........

nie wiesz moze w jakim schronisku jest psiak??

Ja rozmawiałam z córką tej pani
Poker jest w Azylu w Dzierżoniowie

A ty skąd masz wiadomości o nim?

Posted

Poker do góry na 1 stronkę po domek! Taki piękny psiul powinien się wylegiwać na swojej kanapce i nie w schronie ( i to na dodatek takim... aż strach pomyśłeć) Trzeba go za wszelką cene ratować z tego schronu

Posted

BasiaD napisał(a):
Poker do góry na 1 stronkę po domek! Taki piękny psiul powinien się wylegiwać na swojej kanapce i nie w schronie ( i to na dodatek takim... aż strach pomyśłeć) Trzeba go za wszelką cene ratować z tego schronu

Nam też na tym zależy...!

Posted

Piękny Pokerze

co Cie czeka w dzierzoniowie? :shake:

jakim cudem go przyjeli skoro ja walcze od jakiegos czasu by wzieli tą biedną wylysiała chuda Onkę co biega po rynku głodna

i ciagle slysze przepelnienie zakaz przyjmowania

w pale mi sie nei miesci o co tu chodzi??

Posted

justynavege napisał(a):
Piękny Pokerze

co Cie czeka w dzierzoniowie? :shake:

jakim cudem go przyjeli skoro ja walcze od jakiegos czasu by wzieli tą biedną wylysiała chuda Onkę co biega po rynku głodna

i ciagle slysze przepelnienie zakaz przyjmowania

w pale mi sie nei miesci o co tu chodzi??

Może zrobili naturalną selekcję, po której np.Dinga już by tam nie było...