ruda76 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Niewiasta_21']Ponawiam prosbe. Potrzebujemy jednej osoby która mogłaby pojechac z nami w sobote rano i powrót w niedziele po południu do Szczecina. Koszt przejazdu pociagiem bedzie zwrócony,nie trzeba tez wykładac. Pilne,nie damy rady wziasc 6 psów w 3 osoby,poprostu którys pies nie pojedzie. Albo czy moze jest ktos kto by rano w sobote sie poswiecił i pomógł nam zebrac psy i dowiesc je na kaliska ? Pociag jest o 7.19 rano. Błagam :-([/quote] mogę pomoc i zawieźć na kaliską. A czy potrzeba kilka aut czy psy sa np w transporterach bo wtedy mozemy kilka włozyc np do busa i nie trzeba angazowac wiele osob. przepraszam ale nie mam czasu doczytac. Ania Ty wiesz w razie czegos jak się ze mną kontaktowac tel wiec jesli będę potrzebna dzwon -napewno pomogę Wam je przewieżć Quote
ewatonieja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 3 psy beda w transporterkach 3 na smyczy Quote
ruda76 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='ewatonieja']3 psy beda w transporterkach 3 na smyczy[/quote] mam do dyspozycji auta osobowe i busy wiec mozecie decydowac ;) Quote
ewatonieja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='ruda76']mam do dyspozycji auta osobowe i busy wiec mozecie decydowac ;)[/quote] szkoda ze busem by sie nie dało ruszyc do szczecina :cool3: Quote
ruda76 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='ewatonieja']szkoda ze busem by sie nie dało ruszyc do szczecina :cool3:[/quote] Natalka niestety mam za duzo zwierząt + 6 tyg szczenie na DT i nie mam z kim ich zostawic:shake: Quote
Niewiasta_21 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzeki ruda :-) I tak nie mielibysmy kierowcy. Zawiezie czesc psów Ewa-reno na kaliska,a ja z Hania zgarniemy te ze schroniska taksówka. Mamy juz takze 4 osobe,jest nią....pani Jadwiga (mama Hani) :-) Quote
Reno2001 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='ruda76']Psy i dziewczyny w drodze do Szczecina;)[/quote] Super. Oby wszystko gładko poszło. Quote
ruda76 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pociag mają bez przesiadki wiec wysiadają dopiero w Szczecinie;) a tam juz na nie bedzie ktoś czekał;) mają cały przedział tylko dla siebie;) Quote
Reno2001 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='ruda76'] mają cały przedział tylko dla siebie;)[/quote] Hehehehe...ja myślę...w sumie jest ich....[B]DUŻO[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!! Quote
szajbus Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pojechały w taka straszna pogode. Trzymam kciuki i czekamy na wieści! Quote
rita60 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='szajbus']Pojechały w taka straszna pogode. Trzymam kciuki i czekamy na wieści![/quote] :thumbs::thumbs:pogoda paskudna:shake: Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ja też trzymam :kciuki: żeby obyło się bez niespodzianek!!! Quote
Niewiasta_21 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dojechalysmy szczesliwie. Obylo sie bez niespodziaek. Odwiedzilysmy nasze poprzednie psiaki i wszystko jest oki. W skrocie: szczeniaki nocuja z nami i jutro jada do Niemiec. Piesek bez lapki okazal sie sunia,bedzie miala powtorna operacje na lapke bo jest ona zle obcieta,opierajac sie na niej rani sobie kosc i saczy sie ropa. Pojechala takze Funka od nas ze schroniska,bardzo byla przestraszona ale jesli bedzie zdrowa to juz w poniedzialek pojedzie do domu zastepczego w Niemczech. Najgorzej jest z biedna Sonia,gdyz lekarz dopiero po badaniach moze powiedziec czy sunia ma chore nerki czy ma zapalenie jelit. Narazie jest wiadomo ze sunia niema ropomacicza i ma guzy na brzuchu :-( Zdiecia i szczegoly jutro,bo dzisiaj juz nam sie niechce. Dziekujemy Rudej,Oldze za ranna pomoc i Ewie-Reno za dobre checi :-) Aha,Bonusek tez juz w nowym domku. Quote
ewatonieja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 co to za fuńcia? biedna Sonia :(( Bonusowi gratulujemy :) Quote
szajbus Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Cieszę sie, ze dziewczyny podroż przebiegła bez niespodzianek, bo powiem szczerze, zę jak słyszę te wszystkie ostrzeżenia to ciarki mi po plecach przechodzą. Strasznie się martwię Sonią. STRASZNIE> Quote
Kar0la Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O rany biedna Sonia. Oby to nie było nic tak poważnego... Quote
Niewiasta_21 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Trzeba trzymac kciuki zeby to nie byly nerki bo bedzie to samo co z szyszka :-( Quote
szajbus Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie, tylko nie to. Dosyc już było jednego nieszczęścia.Wystarczy na dłuuuuuuuugi czas!!! Soniu, walcz malenka, nie poddawaj się. Trzymamy kciuki bardzo mocno, najmocniej ! Quote
Reno2001 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Niewiasta_21']Trzeba trzymac kciuki zeby to nie byly nerki bo bedzie to samo co z szyszka :-([/quote] Kurczę, Aniu tylko nie to!!! Trzymam kciuki mocno, mocno... Quote
malagos Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie weźcie tego do siebie, dziewczyny, ale jak piesek moze okazać sie suczką, a niedawno też ta malizna od pudelka tez zmieniła płeć?.... To przed wyjazdem nie obejrzał ich lekarz, a nawet po przyjęciu do schroniska? Quote
ciapuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Rozmawiałam z Natalką która w tą okropną pogodę jest w schronisku i mam super wieści Yorkowata sunia poszła do domku [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images32.fotosik.pl/153/0b30bd7cd864fd27.jpg[/IMG][/URL] Quote
rita60 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='ciapuś']Rozmawiałam z Natalką która w tą okropną pogodę jest w schronisku i mam super wieści Yorkowata sunia poszła do domku [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images32.fotosik.pl/153/0b30bd7cd864fd27.jpg[/IMG][/URL][/quote] :multi::multi::multi:BADZ SZCZESLIWA LAPECZKO:multi: Quote
Recommended Posts