Paskuda_Bandzior Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 HA to ja już wiem co to za cukiereczek w eLkach od Was Aniu :p I chyba go znam? To na niego Bandzior naburczał jak wtedy byłyśmy u Was na treningu? :cool3: Ale chyba nie pierwszy, bo z tego co mi wiadomo Darek od Ulfiego wcześniej miał skaczącego agilitowego berneńczyka? Quote
AniaP Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Ale chyba nie pierwszy, bo z tego co mi wiadomo Darek od Ulfiego wcześniej miał skaczącego agilitowego berneńczyka?[/quote] Łeee, no to sorki :oops:, a myślałam, że nie biegał u nas jeszcze żaden berneńczyk. :sad: [quote name='Paskuda_Bandzior'] HA to ja już wiem co to za cukiereczek w eLkach od Was Aniu :p I chyba go znam? To na niego Bandzior naburczał jak wtedy byłyśmy u Was na treningu? :cool3: [/quote] Aaaa to widzisz, a ja nie pamiętałam :oops:, żeście się wtedy spotkali. :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [QUOTE]Aaaa to widzisz, a ja nie pamiętałam :oops:, żeście się wtedy spotkali. :evil_lol: [/QUOTE] No Aniu na szczeście nie dosżło wtedy do niczego co spowodowało by, że musiałąbyś zapamiętać :razz: Bandzior pomruczał i wystartował i się skończyło :eviltong: [QUOTE]Łeee, no to sorki :oops:, a myślałam, że nie biegał u nas jeszcze żaden berneńczyk. :sad: [/QUOTE] Ale co tam i tak bedzie cukiereczek :loveu: Quote
taura1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='AniaP']To kiedy się spotykamy w jedynkach? :)[/quote] Yyyy , że niby gdzie? :lol: [quote name='AniaP']Znacie się, znacie. :-D Emerka, to Gosia od Fanti. :smile:[/quote] No to teraz kojarze.:) Quote
AniaP Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='taura1']Yyyy , że niby gdzie? :lol: [/quote] No w jedynkach, w jedynkach :mad:, czas już chyba nie? :cool3: Quote
taura1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AniaP']No w jedynkach, w jedynkach :mad:, czas już chyba nie? :cool3:[/quote] Wyrzucacie nas z zerówek?! :placz: :eviltong: Nie ukrywam, że mam ochote, ale slalom wychodzi nam strasznieeeee wolno. :placz: Pozatym tyczki są niżej, a torek jest mniej kondycyjny. I mam problem. Zobaczymy jak bedzie boegał na treningu za tydzień. ;) Quote
AniaP Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='taura1']Wyrzucacie nas z zerówek?! :placz: :eviltong: [/quote] No, a jak :mad:, jak długo jeszcze będziecie w nich biegać? :cool3: Za łatwe już dla Was chyba są, co? :razz: [quote name='taura1'] Nie ukrywam, że mam ochote, [/quote] Ano widzisz. :kciuki: [quote name='taura1'] ale slalom wychodzi nam strasznieeeee wolno. :placz: [/quote] No, na pewno nie wolniej niż nam :placz: , więc z nami to i tak wygracie. :look3: Quote
Agata Hanel Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja w końcu też wysłałam zgłoszenie. Mam nocleg tam gdzie podobno ekipa poznańska okupuje łóżka, więc licze że mnie "przygarniecie". W końcu ja też poznaniara... Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='AniaP']No, a jak :mad:, jak długo jeszcze będziecie w nich biegać? :cool3: Za łatwe już dla Was chyba są, co? :razz: :look3:[/quote] Ja też uważam, ze zdecydowanie za łatwe! :lol: Zerówki to Kinga bedzie w przyszłym roku z Majorką okupować :cool3: Quote
AniaP Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Agata Hanel'] Mam nocleg tam gdzie podobno ekipa poznańska okupuje łóżka, więc licze że mnie "przygarniecie". [/quote] No pewnie, że przygarniemy. :fadein: [quote name='Paskuda_Bandzior']Zerówki to Kinga bedzie w przyszłym roku z Majorką okupować :cool3: [/quote] Eeee, no w przyszłym roku to chyba inny cukiereczek będzie dla Kingi najważniejszy, nie? :evil_lol: Quote
CHI Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ech... Do poniedziałku nie mam dostępu do netu.. Pozdrawiam.. Chi Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='AniaP'] Eeee, no w przyszłym roku to chyba inny cukiereczek będzie dla Kingi najważniejszy, nie? :evil_lol:[/quote] A to juz tzreba Kingi pytać jak i co ;-) Na razie pragniemy ujrzeć Dinosława w jedynkach :loveu: Wierzę w niego! Quote
Emerka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Agata, fajnie, że do nas dołączyłaś!!! Będzie z Tobą oprócz Rejki , jeszcze Melba? Pozdrawiam. Gosia z Fanti. (chyba zabiorę jeszcze szczylka- Coffisię.) Quote
AniaP Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Emerka']Gosia z Fanti. (chyba zabiorę jeszcze szczylka- Coffisię.)[/quote] Alllle fajnie :multi: , bo już zapomniałam jak wygląda. :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 My z Uną też się wybieramy i muszę przyznać, że jestem podekscytowana jak nigdy :-o Bo tym razem to JA będę biegać z moim psem :multi: rany, ostatni raz robiłam to ponad rok temu!! :roll: Mam nadzieję, że nie padnę martwym trupem w połowie biegu :evil_lol: oby nie było zbyt wielu długich prostych, bo nie dam rady :evil_lol: Quote
Emerka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :-o Bo tym razem to JA będę biegać z moim psem :multi: rany, ostatni raz robiłam to ponad rok temu!! :roll: Mam nadzieję, że nie padnę martwym trupem w połowie biegu Marysiu, dacie radę! Nikt nie zna lepiej Twojego psa niż Ty. Jakiś dopalacz :angryy: i ją dogonisz. A ja muszę na miejscu pogadać z Tobą o owczarku Flandryjskim. :p Quote
taura1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 O kurcze, ale sie na mój temat rozpisałyście. :eviltong: Ja tam o żadnych cukiereczkach nie wiem. :lol: Ale jakby co to lubie zozole. :eviltong: [B]Jedzie ktos przez Poznań i ma wolne miejsce (ewentualnie dwa) w aucie?[/B] [B]Aniu,[/B] gdybyś mogła wyślij mi PW z namiarami na ten nocleg.[B] ;)[/B] Quote
AniaP Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='taura1'][B]Aniu,[/B] gdybyś mogła wyślij mi PW z namiarami na ten nocleg.[B] ;)[/B][/quote] Z jakimi namiarami? :roll: Gosia go załatwiała i adresik podała tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8428726&postcount=119[/URL] :p Quote
Jona Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A jednak chcemy wystartowac :) Wyslalam PM do CHI do zobaczenia! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [QUOTE]My z Uną też się wybieramy i muszę przyznać, że jestem podekscytowana jak nigdy :-o[/QUOTE] Jak ja z nią biegałam też się ekscytowałaś :eviltong: jeśli teraz jak nigdy to co to za stopień ekscytacji? ;) [QUOTE]Bo tym razem to JA będę biegać z moim psem :multi: rany, ostatni raz robiłam to ponad rok temu!! :roll: Mam nadzieję, że nie padnę martwym trupem w połowie biegu :evil_lol: oby nie było zbyt wielu długich prostych, bo nie dam rady :evil_lol: [/QUOTE] Zdecydowanie przesadzasz :eviltong: Na treningch dzielnie wytrzymujesz i wierzę, że dacie rade :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Emerka']Marysiu, dacie radę! Nikt nie zna lepiej Twojego psa niż Ty. Jakiś dopalacz :angryy: i ją dogonisz.[/quote] Dziękuję :multi: Dogonić to nie, ale może ona na mnie zaczeka :lol:;) [quote name='Emerka']A ja muszę na miejscu pogadać z Tobą o owczarku Flandryjskim. :p[/quote] Flandryjskim? :hmmmm: Generalnie to ja też chcę z Wami pogadać :razz: [quote name='Paskuda_Bandzior']Jak ja z nią biegałam też się ekscytowałaś :eviltong: jeśli teraz jak nigdy to co to za stopień ekscytacji? ;)[/quote] To było zupełnie co innego :eviltong: zu-peł-nie! :eviltong: [quote name='Paskuda_Bandzior']Zdecydowanie przesadzasz :eviltong: Na treningch dzielnie wytrzymujesz i wierzę, że dacie rade :loveu:[/quote] No ale na treningach nigdy nie biegamy całych torków :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] No ale na treningach nigdy nie biegamy całych torków :roll:[/quote] No ale długie proste tak :cool3: I to kilka razy z rzędu np. ;-) Nie martw sie na zapas :p Będzie czadowo :multi: Quote
Agata Hanel Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Emerka']Agata, fajnie, że do nas dołączyłaś!!! Będzie z Tobą oprócz Rejki , jeszcze Melba? Pozdrawiam. Gosia z Fanti. (chyba zabiorę jeszcze szczylka- Coffisię.)[/quote] Melbiątko też będzie:loveu: w ramach dopingu:evil_lol:. Musze trochę się rozbiegać, bo mam straszną zadyszkę po 2 hopkach:diabloti:. Nie mówiac o slalomie. A Rejce nawet język się nie wysunie. Kondycyjnie jesteśmy niestety bardzo różne:cool3:. Jakby ktoś chciał się do mnie dołączyć w aucie to mam miejsce wolne, tylko że ja startuję mniej więcej z obszaru Zielona Góra/Wolsztyn/Sulechów. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Agata Hanel']Melbiątko też będzie:loveu: w ramach dopingu:evil_lol:..[/quote] Super! Zamawiam zabawę z Weną :lol: porównamy jak nam laski urosły ;-) P.S. widzimy sie w sobote w Poznaniu? :cool3: Quote
Agata Hanel Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Super! Zamawiam zabawę z Weną :lol: porównamy jak nam laski urosły ;-) P.S. widzimy sie w sobote w Poznaniu? :cool3:[/quote] Zamówienie przyjęte:cool3:. Ale wcześniej widzimy sie oczywiście w Poznaniu. Obrodziło w szczeniakach sukach, no nie? Quote
Recommended Posts