Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HA to ja już wiem co to za cukiereczek w eLkach od Was Aniu :p I chyba go znam? To na niego Bandzior naburczał jak wtedy byłyśmy u Was na treningu? :cool3:
Ale chyba nie pierwszy, bo z tego co mi wiadomo Darek od Ulfiego wcześniej miał skaczącego agilitowego berneńczyka?

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Ale chyba nie pierwszy, bo z tego co mi wiadomo Darek od Ulfiego wcześniej miał skaczącego agilitowego berneńczyka?[/quote]
Łeee, no to sorki :oops:, a myślałam, że nie biegał u nas jeszcze żaden berneńczyk. :sad:

[quote name='Paskuda_Bandzior'] HA to ja już wiem co to za cukiereczek w eLkach od Was Aniu :p I chyba go znam? To na niego Bandzior naburczał jak wtedy byłyśmy u Was na treningu? :cool3: [/quote]
Aaaa to widzisz, a ja nie pamiętałam :oops:, żeście się wtedy spotkali. :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Aaaa to widzisz, a ja nie pamiętałam :oops:, żeście się wtedy spotkali. :evil_lol: [/QUOTE]
No Aniu na szczeście nie dosżło wtedy do niczego co spowodowało by, że musiałąbyś zapamiętać :razz: Bandzior pomruczał i wystartował i się skończyło :eviltong:

[QUOTE]Łeee, no to sorki :oops:, a myślałam, że nie biegał u nas jeszcze żaden berneńczyk. :sad:
[/QUOTE]
Ale co tam i tak bedzie cukiereczek :loveu:

Posted

[quote name='AniaP']To kiedy się spotykamy w jedynkach? :)[/quote]

Yyyy , że niby gdzie? :lol:

[quote name='AniaP']Znacie się, znacie. :-D Emerka, to Gosia od Fanti. :smile:[/quote]

No to teraz kojarze.:)

Posted

[quote name='AniaP']No w jedynkach, w jedynkach :mad:, czas już chyba nie? :cool3:[/quote]

Wyrzucacie nas z zerówek?! :placz: :eviltong:
Nie ukrywam, że mam ochote, ale slalom wychodzi nam strasznieeeee wolno. :placz: Pozatym tyczki są niżej, a torek jest mniej kondycyjny. I mam problem. Zobaczymy jak bedzie boegał na treningu za tydzień. ;)

Posted

[quote name='taura1']Wyrzucacie nas z zerówek?! :placz: :eviltong: [/quote]
No, a jak :mad:, jak długo jeszcze będziecie w nich biegać? :cool3: Za łatwe już dla Was chyba są, co? :razz:

[quote name='taura1'] Nie ukrywam, że mam ochote, [/quote]
Ano widzisz. :kciuki:

[quote name='taura1'] ale slalom wychodzi nam strasznieeeee wolno. :placz: [/quote]
No, na pewno nie wolniej niż nam :placz: , więc z nami to i tak wygracie. :look3:

Posted

[quote name='AniaP']No, a jak :mad:, jak długo jeszcze będziecie w nich biegać? :cool3: Za łatwe już dla Was chyba są, co? :razz:
:look3:[/quote]

Ja też uważam, ze zdecydowanie za łatwe! :lol:
Zerówki to Kinga bedzie w przyszłym roku z Majorką okupować :cool3:

Posted

[quote name='Agata Hanel'] Mam nocleg tam gdzie podobno ekipa poznańska okupuje łóżka, więc licze że mnie "przygarniecie". [/quote]
No pewnie, że przygarniemy. :fadein:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Zerówki to Kinga bedzie w przyszłym roku z Majorką okupować :cool3: [/quote]
Eeee, no w przyszłym roku to chyba inny cukiereczek będzie dla Kingi najważniejszy, nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='AniaP']
Eeee, no w przyszłym roku to chyba inny cukiereczek będzie dla Kingi najważniejszy, nie? :evil_lol:[/quote]
A to juz tzreba Kingi pytać jak i co ;-) Na razie pragniemy ujrzeć Dinosława w jedynkach :loveu: Wierzę w niego!

Posted

Agata, fajnie, że do nas dołączyłaś!!! Będzie z Tobą oprócz Rejki , jeszcze Melba?
Pozdrawiam.
Gosia z Fanti. (chyba zabiorę jeszcze szczylka- Coffisię.)

Posted

[quote name='Emerka']Gosia z Fanti. (chyba zabiorę jeszcze szczylka- Coffisię.)[/quote]
Alllle fajnie :multi: , bo już zapomniałam jak wygląda. :razz:

Posted

My z Uną też się wybieramy i muszę przyznać, że jestem podekscytowana jak nigdy :-o Bo tym razem to JA będę biegać z moim psem :multi: rany, ostatni raz robiłam to ponad rok temu!! :roll: Mam nadzieję, że nie padnę martwym trupem w połowie biegu :evil_lol: oby nie było zbyt wielu długich prostych, bo nie dam rady :evil_lol:

Posted

:-o Bo tym razem to JA będę biegać z moim psem :multi: rany, ostatni raz robiłam to ponad rok temu!! :roll: Mam nadzieję, że nie padnę martwym trupem w połowie biegu

Marysiu, dacie radę! Nikt nie zna lepiej Twojego psa niż Ty. Jakiś dopalacz :angryy: i ją dogonisz.
A ja muszę na miejscu pogadać z Tobą o owczarku Flandryjskim. :p

Posted

O kurcze, ale sie na mój temat rozpisałyście. :eviltong: Ja tam o żadnych cukiereczkach nie wiem. :lol: Ale jakby co to lubie zozole. :eviltong:

[B]Jedzie ktos przez Poznań i ma wolne miejsce (ewentualnie dwa) w aucie?[/B]

[B]Aniu,[/B] gdybyś mogła wyślij mi PW z namiarami na ten nocleg.[B] ;)[/B]

Posted

[quote name='taura1'][B]Aniu,[/B] gdybyś mogła wyślij mi PW z namiarami na ten nocleg.[B] ;)[/B][/quote]
Z jakimi namiarami? :roll: Gosia go załatwiała i adresik podała tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8428726&postcount=119[/URL] :p

Posted

[QUOTE]My z Uną też się wybieramy i muszę przyznać, że jestem podekscytowana jak nigdy :-o[/QUOTE]
Jak ja z nią biegałam też się ekscytowałaś :eviltong: jeśli teraz jak nigdy to co to za stopień ekscytacji? ;)

[QUOTE]Bo tym razem to JA będę biegać z moim psem :multi: rany, ostatni raz robiłam to ponad rok temu!! :roll: Mam nadzieję, że nie padnę martwym trupem w połowie biegu :evil_lol: oby nie było zbyt wielu długich prostych, bo nie dam rady :evil_lol: [/QUOTE]
Zdecydowanie przesadzasz :eviltong: Na treningch dzielnie wytrzymujesz i wierzę, że dacie rade :loveu:

Posted

[quote name='Emerka']Marysiu, dacie radę! Nikt nie zna lepiej Twojego psa niż Ty. Jakiś dopalacz :angryy: i ją dogonisz.[/quote]

Dziękuję :multi: Dogonić to nie, ale może ona na mnie zaczeka :lol:;)

[quote name='Emerka']A ja muszę na miejscu pogadać z Tobą o owczarku Flandryjskim. :p[/quote]

Flandryjskim? :hmmmm:
Generalnie to ja też chcę z Wami pogadać :razz:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Jak ja z nią biegałam też się ekscytowałaś :eviltong: jeśli teraz jak nigdy to co to za stopień ekscytacji? ;)[/quote]

To było zupełnie co innego :eviltong: zu-peł-nie! :eviltong:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Zdecydowanie przesadzasz :eviltong: Na treningch dzielnie wytrzymujesz i wierzę, że dacie rade :loveu:[/quote]

No ale na treningach nigdy nie biegamy całych torków :roll:

Posted

[quote name='Emerka']Agata, fajnie, że do nas dołączyłaś!!! Będzie z Tobą oprócz Rejki , jeszcze Melba?
Pozdrawiam.
Gosia z Fanti. (chyba zabiorę jeszcze szczylka- Coffisię.)[/quote]
Melbiątko też będzie:loveu: w ramach dopingu:evil_lol:. Musze trochę się rozbiegać, bo mam straszną zadyszkę po 2 hopkach:diabloti:. Nie mówiac o slalomie. A Rejce nawet język się nie wysunie. Kondycyjnie jesteśmy niestety bardzo różne:cool3:.
Jakby ktoś chciał się do mnie dołączyć w aucie to mam miejsce wolne, tylko że ja startuję mniej więcej z obszaru Zielona Góra/Wolsztyn/Sulechów.

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Super! Zamawiam zabawę z Weną :lol: porównamy jak nam laski urosły ;-)

P.S. widzimy sie w sobote w Poznaniu? :cool3:[/quote]
Zamówienie przyjęte:cool3:.
Ale wcześniej widzimy sie oczywiście w Poznaniu. Obrodziło w szczeniakach sukach, no nie?