Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reno2001']No to co, cioteczko Ciapuś, bierzemy na tapetę Zbysia???
Umów tylko wizytę u dr Magdy ;).[/quote]

Ah, żeby tak mógł być do końca głaskany w swoim wymarzonym ciepłym domku :-(

Posted

Zostały pieniądze które zbieraliśmy na Lubka więc myślę że żadna cioteczka się nie pogniewa jeśli przeznaczę je na Zbysia. On też jest w wielkiej potrzebie

Posted

[quote name='saskia']Ja się teraz dość dobrze czuję, więc jakby co to mogę służyć za transport:cool1: chociaz nie wiem czy on się zmieści do mojego samochodziku:oops:[/quote]

Saskia, widzisz - teraz nie masz co się łudzić, nikt Cię w nic zaangażuje, bo wszyscy się boją o fasolkę z kiełkiem :evil_lol:

Posted

Zbigniew jest naprawdę potrzebującym ciepłego domu psem. Jest z zachowania podobny do Samuela, którego przygarnęła Katya, obaj są w mocno dojrzałym wieku, obaj przez kilka lat w schronie, i Zbigniew i Sam są bardzo, bardzo spokojnymi, dobrze ułożonymi psami, Samowi się udało, ma już dom, czy Zbigniew ma takiego domu nie doczekać? Ja też mam starenką sunieczkę wziętą ze schroniska, nie zamieniłabym jej na żadnego innego rasowego nawet psa, bo starsze psiaki zabierane ze schronu są niepowtarzalnymi psami, żaden inny nie da tyle miłości, wierności, żaden inny nie pokaże Ci, jak bardzo jest wdzięczny, zobacz sam, pomóż Zbyniowi,daj mu dom, daj mu szansę na lepsze życie!