Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
cholercia to kawał drogi :roll: a nie powiedziałaś im gdzie jest pies???

skąd sie o nim dowiedzieli bo jak z allegro to tam napisane województwo i miejscowość

Stwierdzili, że na Allegro nie ma takiej informacji :roll:

Posted

Pani napisała mi tak:

Witam
Troche daleko jest Elblag-ze tak powiem kawal drogi..Szkoda..bo bardzo mi sie psina podoba.. Moze uda mi sie kogos namowic na taka podroz ale bedzie ciezko..
Pozdrawiam

Widać, że jej zależy, nie mniej jednak podesłałam CTR z Rzeszowa.

Posted

Gdyby jednak chciała Alfa, to może transport przez Dogo-wątek transportowy... jakoś po kawałku, za zwrot kosztów benzyny..ale zanim rozpętałoby się tą akcję osoba musiałaby się zdeklarować i zgodzić na wizytę przedadopcyjną chyba, nie?:cool1:

Posted

weszka napisał(a):
To zawsze jest wielka niewiadoma.

Niestety...
Jest jeszcze sprawa właściwego przeprowadzenia zapoznania i nadzoru nad stosunkami w okresie aklimatyzacji.
Ważny jest też temperament i charakter psiego rezydenta :roll: Ale powodzenie w bardzo dużym stopniu zależy od tego jak bardzo właściciel jest zdeterminowany pozostawić oba zwierzaki :cool3:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Niestety...
Jest jeszcze sprawa właściwego przeprowadzenia zapoznania i nadzoru nad stosunkami w okresie aklimatyzacji.
Ważny jest też temperament i charakter psiego rezydenta :roll: Ale powodzenie w bardzo dużym stopniu zależy od tego jak bardzo właściciel jest zdeterminowany pozostawić oba zwierzaki :cool3:

W pełni się zgadzam :) I takiego domku szukamy dla Alfa! No albo super domku bez innych zwierzaków!

Posted

SUPER!!!! jak zawsze w petycjach im więcej tym lepiej

Alf ma na allegro obserwatora, ale pewnie nikt nie pisał w jego sprawie co? Ja nigdy nie zrozumiem tych ludzi - po cholere obserwują??? tak jak moją Pepę - 3 osoby obserwują a nie było ani jednego zapytania :shake: