Ziutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='luka1']No to gdzie ten pisarz? [/quote] Cioteczko....psiarz a nie pisarz :cool3: Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Biedny Tango stracił swojego obserwatora. Jakoś niktnie chce go docenić, a psinka jest cudowna tylko na zdjęciach jakoś tak wychodzi bulkowato. Może dlatego bo się kuli ze strachu na widok aparatu? Musiał wiele złego zaznać z rąk człowieka. Czy odzyska wiarę? Psinka bardzo garnie się do ludzi, ale gdy już ktoś go dostrzeże - ucieka do budy.Boi się, że znów zostanie skrzywdzony. Quote
Ziutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='luka1']Biały Tango szuka domu[/quote] I na razie żadnych widoków na ten domek :shake: Quote
luka1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ech Tango, kiedy przekonam twojego obserwatora że czas ci do domu? Quote
Ziutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='luka1']Konsultacji lekarskiej się jeszcze nie doczekał?[/quote] Wrrr......nawet mi nic już ciotka nie mów na ten temat :angryy: :mad: :angryy: :mad: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A czy ten guz się powiększa? Widziała ktoraś z Was? Quote
Ziutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Ania-Sonia']A czy ten guz się powiększa? Widziała ktoraś z Was?[/quote] Nas nie było w schronisku 2 tygodnie :placz: :placz: :placz:.....więc nie widziałyśmy :shake: Quote
luka1 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Rozmawiałam - przy okazji- z moim wet. Jeśli nie zdjagnozuje się tego czegoś to nie ma co psa wystawiać do adopcji chyba że ktoś weżmie go świadomie z EWNTUALNĄ chorobą. :shake: Ja też nie byłam w schronisku, choć planowałam - ale dziecię zabrało aparat na wycieczkę. Miałam jechać po nowe zdjęcia do nowego wątku. Quote
luka1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/559/p1090683jpgtango1bw3.jpg[/IMG] [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/4690/p1090682jpgtango2ul5.jpg[/IMG] Prawda że świetny? Quote
Ziutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='luka1'] Prawda że świetny?[/quote] Noo :evil_lol: :evil_lol:....super fota....extra wyszedł :loveu: A na pierwszej fotce widać guza....i nadal zaczerwieniony :shake: :shake: Ciotka a pytałaś pani Małgosi czy był wet i oglądał tego guza :cool1: Quote
luka1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Pytałam. Pani Małgosia nie wiedziała, że on ma guza. A więc wet. też nie wiedział :shake: Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='luka1']Wznowiłam allegro poraz niewiem który:-([/quote] Te ludziska to jakieś ślepoty no....takiego psiaka nie chcą :placz: :placz: :placz: Quote
zonia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ale on słodziudki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To chyba mieszaniec bulka z amstafem. Umieść go może na forum "Teriery w typie bul" (tu na dogo) Quote
Koperek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=red]Tanguś[/COLOR][/SIZE][/B] smyraj na górę! Kurczaki, takim krótkowłosym psiakom to koszmiarnie zimno w schronach...:-(:-(:-( Cholernie pilnie potrzebuje domu- a przede wszystkim ciepła![SIZE=3] [COLOR=darkred]MŁODY, PIĘKNY, ŁAGODNY i siedzi...[/COLOR][/SIZE] Kto zrozumie ludzi???:roll: Quote
Ziutka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='luka1']Dziś poprosiłam pracownika schroniska aby zwrócił uwagę weta na narośl Tango .Obiecał zapisać.[/quote] Mam nadzieję, że ten pracownik przekaże wetowi.....bo my już prosiłyśmy z 5 razy ale jak narazie zero skutków zbadania przez weta :shake: Quote
luka1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ha, no właśnie a może zapytać Pana Burmistrza za co doktorzy dostają kasę. W końcu jak słyszę nie badają, nie szczepią, wrazie jakiegoś wypadku są nieosiągalni. Wkurzam sie :mad: Quote
Ziutka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='luka1']Tango prosi o domek.[/quote] I My wszystkie cioteczki prosimy o domek dla Tango :modla::modla::modla::modla: Quote
luka1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Juz tyle czasu na allegro ktoś go obserwuje. Przecież temu psu ani skrzydła ani drugi ogon nie wyrosną. Quote
ania14p Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Jest miły, nieśmiały, śliczny i naprawdę potrzebuje domu i miłości, czy to tak trudno zrozumieć, kiedyś jak brałam do domu pierwszego psa w potrzebie, to trochę się bałam, przy drugim i trzecim nie miałam już problemów, omawiałam sprawę z mężem i zawsze dochodziliśmy do wniosku, że trzeba, a poza tym kto ma je kochać - jak nie my (nasze dwa koty, zresztą też były w potrzebie :lol:)? Quote
luka1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nowe allegro ruszyło zobaczymy czy wreszcie będzie szczęśliwe dla Tango. Quote
luka1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Coś ktoś zaczarował chyba bo jakwytłumaczyć taki brak zainteresowania? Quote
Ziutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='luka1']Coś ktoś zaczarował chyba bo jakwytłumaczyć taki brak zainteresowania?[/quote] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Tak ja[/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]k pisałam wcześniej....albo ludzie nie mają oczu a jak już je maja to na pewno nie w tam gdzie trzeba[/SIZE] [/FONT][FONT=Palatino Linotype]:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts