Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biedny Tango stracił swojego obserwatora. Jakoś niktnie chce go docenić, a psinka jest cudowna tylko na zdjęciach jakoś tak wychodzi bulkowato. Może dlatego bo się kuli ze strachu na widok aparatu? Musiał wiele złego zaznać z rąk człowieka. Czy odzyska wiarę? Psinka bardzo garnie się do ludzi, ale gdy już ktoś go dostrzeże - ucieka do budy.Boi się, że znów zostanie skrzywdzony.

Posted

[quote name='luka1']Konsultacji lekarskiej się jeszcze nie doczekał?[/quote]

Wrrr......nawet mi nic już ciotka nie mów na ten temat :angryy: :mad: :angryy: :mad:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']A czy ten guz się powiększa? Widziała ktoraś z Was?[/quote]

Nas nie było w schronisku 2 tygodnie :placz: :placz: :placz:.....więc nie widziałyśmy :shake:

Posted

Rozmawiałam - przy okazji- z moim wet. Jeśli nie zdjagnozuje się tego czegoś to nie ma co psa wystawiać do adopcji chyba że ktoś weżmie go świadomie z EWNTUALNĄ chorobą. :shake:
Ja też nie byłam w schronisku, choć planowałam - ale dziecię zabrało aparat na wycieczkę. Miałam jechać po nowe zdjęcia do nowego wątku.

Posted

[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/559/p1090683jpgtango1bw3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/4690/p1090682jpgtango2ul5.jpg[/IMG]

Prawda że świetny?

Posted

[quote name='luka1']
Prawda że świetny?[/quote]

Noo :evil_lol: :evil_lol:....super fota....extra wyszedł :loveu:
A na pierwszej fotce widać guza....i nadal zaczerwieniony :shake: :shake:

Ciotka a pytałaś pani Małgosi czy był wet i oglądał tego guza :cool1:

Posted

[quote name='luka1']Wznowiłam allegro poraz niewiem który:-([/quote]

Te ludziska to jakieś ślepoty no....takiego psiaka nie chcą :placz: :placz: :placz:

Posted

Ale on słodziudki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To chyba mieszaniec bulka z amstafem. Umieść go może na forum "Teriery w typie bul" (tu na dogo)

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Tanguś[/COLOR][/SIZE][/B] smyraj na górę!

Kurczaki, takim krótkowłosym psiakom to koszmiarnie zimno w schronach...:-(:-(:-(

Cholernie pilnie potrzebuje domu- a przede wszystkim ciepła![SIZE=3] [COLOR=darkred]MŁODY, PIĘKNY, ŁAGODNY i siedzi...[/COLOR][/SIZE] Kto zrozumie ludzi???:roll:

Posted

[quote name='luka1']Dziś poprosiłam pracownika schroniska aby zwrócił uwagę weta na narośl Tango .Obiecał zapisać.[/quote]

Mam nadzieję, że ten pracownik przekaże wetowi.....bo my już prosiłyśmy z 5 razy ale jak narazie zero skutków zbadania przez weta :shake:

Posted

Ha, no właśnie a może zapytać Pana Burmistrza za co doktorzy dostają kasę. W końcu jak słyszę nie badają, nie szczepią, wrazie jakiegoś wypadku są nieosiągalni. Wkurzam sie :mad:

Posted

Jest miły, nieśmiały, śliczny i naprawdę potrzebuje domu i miłości, czy to tak trudno zrozumieć, kiedyś jak brałam do domu pierwszego psa w potrzebie, to trochę się bałam, przy drugim i trzecim nie miałam już problemów, omawiałam sprawę z mężem i zawsze dochodziliśmy do wniosku, że trzeba, a poza tym kto ma je kochać - jak nie my (nasze dwa koty, zresztą też były w potrzebie :lol:)?

Posted

[quote name='luka1']Coś ktoś zaczarował chyba bo jakwytłumaczyć taki brak zainteresowania?[/quote]

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Tak ja[/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]k pisałam wcześniej....albo ludzie nie mają oczu a jak już je maja to na pewno nie w tam gdzie trzeba[/SIZE] [/FONT][FONT=Palatino Linotype]:evil_lol:[/FONT]