jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Henia jest super panienka - ale co do mieszkania na zewnatrz - nie wiem :-) My jej na zewnatrz nie trzymamy, co skutkuje niestety nieco mokra podloga na razie... I domu szukamy na CITO !! Bo juz demoluje razem z Mopcia chalupe - jak jest takie duze stado - to i zaczyna to byc zauwazalne.. Poki jest mlodym psiakiem i ma lekko oslabione stawy - wydaje mi sie, ze czas przebywania na zewnatrz powinien byc ograniczony. Ale co do pilnowania - jak najbardziej :-0 Wydaje glos jak nalezy !! Quote
luka1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kto przygarnie polewaczkę - narazie- domek potrzebny od zaraz. Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ciotka kasiaprodex moze bedzie tak mila i zmieni tytul na szukajacy domku wlasciwego juz...? Bo na DT cieplo i dobrze, ale miejscowka nie powinna byc za dlugo zajeta - zwlaszcza ze szczeniak powinien miec jak najszybciej dom wlasciwy. Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Wilejkaros']Aaaaa, czyli tania siła robocza. Monika się zgadza na wszystko, dorzuci jeszcze męża. Gdzie tylko podpisać dokument przekazania? Hehehehehe[/quote] Meza nie biore.... Dosc zwierzynca :eviltong: I podnosze sunieczke na dobranoc. Quote
Puchatek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='jayo']Meza nie biore.... Dosc zwierzynca :eviltong:[/quote] Ale to nie do kochania tylko do roboty. Duże, silne, robotne :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hienia to zwierzę krótkowłose więc choć jak może nadrabia głosem to jeśli buda na zewnątrz by była warto by pańcia ją ociepliła...... Quote
jayo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Puchatek']Ale to nie do kochania tylko do roboty. Duże, silne, robotne :evil_lol:[/quote] a kontrakt na ile....? ;) Quote
Puchatek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='jayo']a kontrakt na ile....? ;)[/quote] A tego to ja już nie wiem ale sądząc z tego: [quote name='Wilejkaros']Aaaaa, czyli tania siła robocza. Monika się zgadza na wszystko, dorzuci jeszcze męża. Gdzie tylko podpisać dokument przekazania? Hehehehehe[/quote] to zdaje się chce się pozbyć na zawsze ... Jak dociągnie do emerytury to po prostu wyrzucisz ;-) Quote
asiamm Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Puchatek']Jak dociągnie do emerytury to po prostu wyrzucisz ;-)[/quote]to się nazywa zdrowe podejście do chłopów ;) tygrysek w górę! Quote
Wilejkaros Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Puchatek, Ty to masz te teksty!!!! Quote
kasiaprodex Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='jayo']Ciotka kasiaprodex moze bedzie tak mila i zmieni tytul na szukajacy domku wlasciwego juz...? Bo na DT cieplo i dobrze, ale miejscowka nie powinna byc za dlugo zajeta - zwlaszcza ze szczeniak powinien miec jak najszybciej dom wlasciwy.[/quote] kasia jest zawsze mila;):evil_lol: i juz zmieniła. może tak byc? Quote
luka1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia02.jpg[/IMG] Ale ładna bestyjka :lol: Quote
Figa Bez Maku Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Kto ludziska ma ochotę na tę pręgowaną ślicznotę? Pełna wdzięku i uroku.. młoda..nie ma nawet roku... Quote
esperanza Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bazarek na utrzymanie Dt u Jayo i Gemsi [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7355441#post7355441[/url] Quote
luka1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Psinka rośnie, rośnie i ciągle szuka docelowego miejsca. Quote
gemsi Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No cóż, dzisiejszy dzien nie był najlepszy, młoda rano dziwnie nie zjadła sniadania, ale poniewaz u nas nerwowosc i nie byla jedyna w tym niejedzeniu wiec postanowilem obserwowac, obserwacje zakoczylem jak mloda wydalila z siebie smierdzaca prawie czarna ciecz zamiast zdrowej kupy. Zmierzylem temperature (39,7) po czym natychmiast pojechalem do lecznicy, W lecznicy sunka niewiedomodlaczego i jak odzyla, temperatura samoistnie spadla do 38. Mloda dostala surowice, wielgachna kroplowke i kupe innych lekarstw. Teraz sunka przebywa w szpitaliku pod scisla obserwacja, Po wynikach badan krwi bedzie wiadomo o co chodzi. Na razie podejzenia sa dwa albo babesia, albo parvo. Generalnie lekarze lapia sie za glowe ze taki lody psiak zostal wysterylizowany, ze nie zostala zaszczepiona na wirosowki, ze... itd. Sunia czuje sie dobrze, rano zobaczymy co to za swinstwo sie przyplatalo. [CENTER][U][B]Trzymamy kciuki[/B][/U][/CENTER] Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ech, jak nie urok to przemarsz wojsk... Quote
gemsi Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ech, jak nie urok to przemarsz wojsk...[/quote] niestety nie przemarasz tylko sraczka , sraczka... Quote
jayo Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jakos nie podoba mi sie jej stan... I nie lubie jak zwierze poza naszym zasiegiem - ale za duzo tu stworzen, zeby zareagowac na czas.. [SIZE=1]I jak zwykle - kasa potrzebna. Jakas drobna zrzutka na leczenie na konto Stowarzyszenia przydalaby sie niezmiernie. Macie jakis pomysl? (Na razie TZ wystawia swoja wyroby na bazarku, to moze jakies licytacje chociaz..) [SIZE=2]Mam nadzieje, ze to tylko jakies problemy jelitowe.[/SIZE] [/SIZE] Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ja przepraszam, że nie w temacie, ale co robi gemsi? Wyroby użytkowe czy jadalne? Martwi mnie ta sraczka u suni. Jak wszystkie sraczki z resztą. Quote
jayo Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ja przepraszam, że nie w temacie, ale co robi gemsi? Wyroby użytkowe czy jadalne? [/quote] Do sprzedazy wystawia tylko te pierwsze... Drugie sa dla nas jak sie usmiechniemy :-) Quote
gemsi Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ja przepraszam, że nie w temacie, ale co robi gemsi? Wyroby użytkowe czy jadalne? Martwi mnie ta sraczka u suni. Jak wszystkie sraczki z resztą.[/quote] :) zerknij na moj podpis:D Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wiem, że nie uwierzycie, ale ja tego podpisu nie widziałam. Naprawdę! Wiek robi swoje! Quote
Recommended Posts