Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Henia jest super panienka - ale co do mieszkania na zewnatrz - nie wiem :-)
My jej na zewnatrz nie trzymamy, co skutkuje niestety nieco mokra podloga na razie...
I domu szukamy na CITO !! Bo juz demoluje razem z Mopcia chalupe - jak jest takie duze stado - to i zaczyna to byc zauwazalne..

Poki jest mlodym psiakiem i ma lekko oslabione stawy - wydaje mi sie, ze czas przebywania na zewnatrz powinien byc ograniczony.

Ale co do pilnowania - jak najbardziej :-0
Wydaje glos jak nalezy !!

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka kasiaprodex moze bedzie tak mila i zmieni tytul na szukajacy domku wlasciwego juz...?

Bo na DT cieplo i dobrze, ale miejscowka nie powinna byc za dlugo zajeta - zwlaszcza ze szczeniak powinien miec jak najszybciej dom wlasciwy.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Aaaaa, czyli tania siła robocza. Monika się zgadza na wszystko, dorzuci jeszcze męża. Gdzie tylko podpisać dokument przekazania? Hehehehehe[/quote]

Meza nie biore.... Dosc zwierzynca :eviltong:

I podnosze sunieczke na dobranoc.

Posted

[quote name='jayo']a kontrakt na ile....? ;)[/quote]
A tego to ja już nie wiem ale sądząc z tego:
[quote name='Wilejkaros']Aaaaa, czyli tania siła robocza. Monika się zgadza na wszystko, dorzuci jeszcze męża. Gdzie tylko podpisać dokument przekazania? Hehehehehe[/quote]
to zdaje się chce się pozbyć na zawsze ...
Jak dociągnie do emerytury to po prostu wyrzucisz ;-)

Posted

[quote name='jayo']Ciotka kasiaprodex moze bedzie tak mila i zmieni tytul na szukajacy domku wlasciwego juz...?

Bo na DT cieplo i dobrze, ale miejscowka nie powinna byc za dlugo zajeta - zwlaszcza ze szczeniak powinien miec jak najszybciej dom wlasciwy.[/quote]

kasia jest zawsze mila;):evil_lol: i juz zmieniła.
może tak byc?

Posted

No cóż, dzisiejszy dzien nie był najlepszy,
młoda rano dziwnie nie zjadła sniadania, ale poniewaz u nas nerwowosc i nie byla jedyna w tym niejedzeniu wiec postanowilem obserwowac, obserwacje zakoczylem jak mloda wydalila z siebie smierdzaca prawie czarna ciecz zamiast zdrowej kupy. Zmierzylem temperature (39,7) po czym natychmiast pojechalem do lecznicy, W lecznicy sunka niewiedomodlaczego i jak odzyla, temperatura samoistnie spadla do 38.
Mloda dostala surowice, wielgachna kroplowke i kupe innych lekarstw. Teraz sunka przebywa w szpitaliku pod scisla obserwacja, Po wynikach badan krwi bedzie wiadomo o co chodzi. Na razie podejzenia sa dwa albo babesia, albo parvo.
Generalnie lekarze lapia sie za glowe ze taki lody psiak zostal wysterylizowany, ze nie zostala zaszczepiona na wirosowki, ze... itd. Sunia czuje sie dobrze, rano zobaczymy co to za swinstwo sie przyplatalo.
[CENTER][U][B]Trzymamy kciuki[/B][/U][/CENTER]

Posted

Jakos nie podoba mi sie jej stan...
I nie lubie jak zwierze poza naszym zasiegiem - ale za duzo tu stworzen, zeby zareagowac na czas..

[SIZE=1]I jak zwykle - kasa potrzebna.
Jakas drobna zrzutka na leczenie na konto Stowarzyszenia przydalaby sie niezmiernie.
Macie jakis pomysl?
(Na razie TZ wystawia swoja wyroby na bazarku, to moze jakies licytacje chociaz..)

[SIZE=2]Mam nadzieje, ze to tylko jakies problemy jelitowe.[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ja przepraszam, że nie w temacie, ale co robi gemsi? Wyroby użytkowe czy jadalne? [/quote]
Do sprzedazy wystawia tylko te pierwsze...
Drugie sa dla nas jak sie usmiechniemy :-)

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ja przepraszam, że nie w temacie, ale co robi gemsi? Wyroby użytkowe czy jadalne? Martwi mnie ta sraczka u suni. Jak wszystkie sraczki z resztą.[/quote]

:) zerknij na moj podpis:D