gemsi Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='malagos']no jest, jest... Ale jak Wam pomóc? Wziać do siebie nie mogę...[/quote] szukac domu ... Quote
Owieczka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Domek na już dla tej pieknej suńci !! Quote
Puchatek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/henia06.jpg[/IMG] Wygląda jakby kwiatek w zębach trzymała :-) Quote
Wilejkaros Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No w końcu tu trafiłam! A jak Rumba dogaduje się z Waszym psio-kocio-ludzkim towarzystwem? Quote
jayo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']No w końcu tu trafiłam! A jak Rumba dogaduje się z Waszym psio-kocio-ludzkim towarzystwem?[/quote] 1. z ludzkim dobrze - poza podgryzaniem piet i absorbowaniem mlodszego i starszego pokolenia w kwestii wycierania kałuż 2. z psim doskonale - włacznie z podgryzaniem nie tylko piet, ale innych czlonkow (przoduje w oswajaniu dzikiej Mopci) 3. kocie towarzystwo nie lubi ryzykowac dyskusji ze stadem psim w strefach dolnych, trzyma sie swojej czesci; Ci, co sie nie trzymaja, sa interesujacym obiektem do prob zabawy (nie agresji bynajmniej) Quote
luka1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Waśnie miałam zapytać jak sunia radzi sobie z załatwianiem potrzb fiz., ale widzę że to wy musicie sobie radzić. :shake: Myślisz że się nauczy? Quote
gemsi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='luka1']Waśnie miałam zapytać jak sunia radzi sobie z załatwianiem potrzb fiz., ale widzę że to wy musicie sobie radzić. :shake: Myślisz że się nauczy?[/quote] jesli Tofik sie nauczyl to ona tez da rade, to szczeniak jeszcze jest, normalna sprawa ze czasami sie zleje, jak jest duze stado to rudniej tego przypilnowac, bo nie mozna jednemu maluchowi poswiecic wystarczajaco duzo czasu... w zwiazku z tym domuuu trzeba Quote
Figa Bez Maku Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Mała jest jeszcze Hienia ale chętna (?) do nauczenia.... teraz jayo ma więcej czyszczenia ( robota nie do pozazdroszczenia) wiadomo..Hienia to szczeniak lecz powoli w sukę się zmienia i domek potrzebny ..nadmieniam Quote
Czoko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Czy Wrocławskie kocięta też mogłyby prosić o wizytę u nich! Quote
Wilejkaros Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jak tylko dobudujemy Im drugi dom i kilku chętnych do pomocy.... ;) Quote
gemsi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jak tylko dobudujemy Im drugi dom i kilku chętnych do pomocy.... ;)[/quote] to sie chyba schronisko nazywa... ;) Quote
jayo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wlasnie stwierdzilam, ze w domu czuje sie jak w schronie... Stado potworow... A jaki upojny zapach .. Quote
gemsi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ile Was tam jest obecnie?[/quote] Normalnie, 2+2 = 19:) Quote
jayo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ... plus dwiescie kilogramow zwierzat... na razie, bo wychudzone.. Quote
Wilejkaros Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 OOOOOOooooo, ale jak wesoło za to! Quote
luka1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 matko, zwariować można. Znam osobę która przygarnęła 60 psów Quote
Wilejkaros Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hmmm... Violetta Jej na imię? Jayecznice są wariaci, ale rozsądni. To się chyba nie wyklucza? Quote
jayo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='luka1']matko, zwariować można. Znam osobę która przygarnęła 60 psów[/quote] Psow u nas jest 7, w tym tylko 3 nasze wlasne. Kotow 8, ale w tym 6 naszych. i dwa w leczeniu. Dzieci dwa, obydwa nasze (najtrudniejsza czesc stada). My dwoje, pozbawieni moze znieczulicy, ale nie resztek zdrowego rozsadku. Aktualnie miejscowek nie mamy. Psy ciezko chore rzadko trafiaja do nas, bo pracujemy obydwoje - i odpowiedzialnie sprawe traktujac - nie mozna leczyc tylko rano i tylko wieczorem. I nazywam sie Dorota Jarowiecka, prosze nie mylic z zadna inna osoba, ani prywatna, ani publiczna. Quote
luka1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Z nikim was nie mylę - ale podziwiam (szczerze). Ja mam 5 psów , 3 koty, 14 gołębi 1 króliczka, 2 dzieci mniejszych i 1 duże i czasami mażę o TM:shake: Quote
Wilejkaros Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dorotka, wiesz, że 3mamy kciuki i każdy psiak, kocur itp jest Wam niesamowicie wdzięczny... PS. Dzieci jakiś nie chcecie? Koleżanka myśli o podrzuceniu do Waszego stada ;) Jak Jej czytałam, ile tego współmieszkańców macie, to powiedziała, ze może nie zauważycie. Hehehehehehe Quote
gemsi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Wilejkaros']Dorotka, PS. Dzieci jakiś nie chcecie? Koleżanka myśli o podrzuceniu do Waszego stada ;) Jak Jej czytałam, ile tego współmieszkańców macie, to powiedziała, ze może nie zauważycie. Hehehehehehe[/quote] Dawaj je tu, trzeba kupy w ogórdku pozbierac... Quote
Wilejkaros Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aaaaa, czyli tania siła robocza. Monika się zgadza na wszystko, dorzuci jeszcze męża. Gdzie tylko podpisać dokument przekazania? Hehehehehe Quote
Figa Bez Maku Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gemsi..ja... nie wytykam... fajna ta Twoja matematyka.. przy takim swobodnym liczeniu daliście tymczas(?) niejednemu stworzeniu Quote
Hotel KADIF Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Rumba od samego początku, jak tylko pojawiłam się na dogo, wpadła mi w oko:lol::lol::lol:, równolegle z zaadoptowaną już Sabą (na którą miałam straszną ochotę :loveu:). Jest śliczną pręguską i chyba będzie baaaardzo duża. I dziwię się, że do tej pory nie znalazła domu :shake::shake::shake: A powiedzcie mi, czy według was ona nadaje się na takiego pupila :evil_lol: domowo-podwórkowego, na zasadzie jak nas nie ma - pies mieszka na podwórku w budzie i pilnuje terenu , a jak jesteśmy to przebywa w domu i pilnuje nas :megagrin::megagrin::megagrin:? Quote
Recommended Posts