HebaNova Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Czy był ktoś odwiedzić łaciatka? pomóżcie wymyśleć imię dla niego Quote
jotka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nie byłam, Ajmar jest ładnie. A co z tymi potencjalnymi domkami? Quote
Ambra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 oj ależ przykre odwiezienie psa macie za sobą... sliczny jest, mam nadzieje ze trafi w odpowiedzialne rece ja narazie bez potencjalnych domkow wiec podnosze.... Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 gdyby moja siostra pospieszyła sie z budową... pewnie już byłby jej... Uwielbia haskie... ale niestety- nie życze Ajmarowi ;) czekania na koniec budowy...:shake::shake: szukamy domku Quote
Rybka_39 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zaraz mi gały wyjdą z orbit:crazyeye: takie cudeńko w naszym schronie.nie może być, jest cudny:loveu:, uwielbiam husky....tylko metraż mieszkania nie ten...:roll: Narazie podnoszę! Quote
HebaNova Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 jak się go odkarmi i wyczesze to będzie prawdziwy przystojniaczek. juz niebawem półmetek kwarantanny, czy mamy jakieś domki na oku? Quote
guru Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jestem w trakcie rozmów o adopcję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77619&highlight=husky (dzwoniłem do schroniska suczka wabi się "Lily") w zależności od ich wyniku byłbym zainteresowany tym pieskiem Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a co z tym zainteresowanym domkiem w Jastrzębiu??? Quote
Paulina87 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dziewczyna napisała mi wczoraj, że kupiła już sobie jakiś czas temu szczeniaczka (z pseudohodowli oczywiście) :shake: :shake: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Paulinka18']Dziewczyna napisała mi wczoraj, że kupiła już sobie jakiś czas temu szczeniaczka (z pseudohodowli oczywiście) :shake: :shake: :motz: ... czyli szukamy nadal domku Quote
HebaNova Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 co u Ajmarka, czy ktos do niego zaglądał? a swoją drogą kolejny zagłodzony na moim osiedlu, tym razem boksio http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78485 Quote
jotka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Lucy była w schronie, pies radzi sobie, nie ma innego wyjścia. Quote
Hala Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Przepraszam bardzo..ale kto tu ma na imię Ajmar?? Aż mnie sparaliżowało. To najpiękniejsze imię, jakie znam dla psa.... Miałam owczarka podhalańskiego o tym cudnym imieniu. Dałam mu je na cześć cudnego charta afgańskiego.... Ehh..to były piękne czasy. Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 oby dla niego było to szczęśliwe imię :loveu: Quote
Hala Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 aha..przezcytałam watek trochę..dawno mnie tu nie było...dałyście mu na imię Ajmar, bo ja tak zasugerowałam. Kochane jesteście. Słuchacie..do mnie dzwoni pełno ludzi o moje suczydełka..hguskie. Jakby co..mogę odsyłać do Ajmara. Tylko muszę znać szczegóły. Moje gg 7651229. Jak on ma na imię Ajmar...to ja go nie opuszczę Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 pies młody, ale dorosły, wychudzony, do ludzi przyjazny, ale w kasze sobie nie da dmuchać, potrafi warknąć, czy ugryżć nie wiem. potrzebuje doswiadczonego opiekuna, raczej nie dzieci. do innych psów dominujący, wręcz upierdilwy w zaczepianiu do zabawy i pokazywaniu wyższości. nie kastrowany, przebywa w sosnowcu w schronisku, tu dane schronu: http://www.sosnowiec.schronisko.net/page1.html z tego co liczyłam dziś-jutro kończy mu się kwarantanna Quote
Hala Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 pewnie na huska znajdą się chętni. Nic się niemartw. A że nieodpowiedzialni. Nie będziesz mmnieć na to żadnego wpływu. Zobaczysz. Wiem jak to jest w schronie... Ludzie przychodzą i biorą, a ty nic nie możesz. Quote
HebaNova Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 niestety, jedyne co możemy to podsyłać do schronu sprawdzone domki chętne na konkretne psy Quote
Hala Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No wlasnie, właśnie...jedyną dobrą metodą jest wyciągnięcie psa na DT. Wtedy ma sięwpływ na domek docelowy. no..chyba ze sięwydziwia tak jak ja..i ma siętymczasowiczów przez ponad 2 miesiące. Quote
Hala Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ajmar, rusz ten rudy tyłek i poszukaj sobie domku! Quote
Recommended Posts