Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj ależ przykre odwiezienie psa macie za sobą...
sliczny jest, mam nadzieje ze trafi w odpowiedzialne rece ja narazie bez potencjalnych domkow wiec podnosze....

Posted

gdyby moja siostra pospieszyła sie z budową... pewnie już byłby jej... Uwielbia haskie... ale niestety- nie życze Ajmarowi ;) czekania na koniec budowy...:shake::shake: szukamy domku

Posted

Zaraz mi gały wyjdą z orbit:crazyeye: takie cudeńko w naszym schronie.nie może być, jest cudny:loveu:, uwielbiam husky....tylko metraż mieszkania nie ten...:roll:
Narazie podnoszę!

Posted

[quote name='Paulinka18']Dziewczyna napisała mi wczoraj, że kupiła już sobie jakiś czas temu szczeniaczka (z pseudohodowli oczywiście) :shake: :shake:

:motz: ... czyli szukamy nadal domku

Posted

Przepraszam bardzo..ale kto tu ma na imię Ajmar?? Aż mnie sparaliżowało. To najpiękniejsze imię, jakie znam dla psa.... Miałam owczarka podhalańskiego o tym cudnym imieniu. Dałam mu je na cześć cudnego charta afgańskiego.... Ehh..to były piękne czasy.

Posted

aha..przezcytałam watek trochę..dawno mnie tu nie było...dałyście mu na imię Ajmar, bo ja tak zasugerowałam. Kochane jesteście. Słuchacie..do mnie dzwoni pełno ludzi o moje suczydełka..hguskie. Jakby co..mogę odsyłać do Ajmara. Tylko muszę znać szczegóły. Moje gg 7651229. Jak on ma na imię Ajmar...to ja go nie opuszczę

Posted

pies młody, ale dorosły, wychudzony, do ludzi przyjazny, ale w kasze sobie nie da dmuchać, potrafi warknąć, czy ugryżć nie wiem. potrzebuje doswiadczonego opiekuna, raczej nie dzieci. do innych psów dominujący, wręcz upierdilwy w zaczepianiu do zabawy i pokazywaniu wyższości. nie kastrowany, przebywa w sosnowcu w schronisku,
tu dane schronu:
http://www.sosnowiec.schronisko.net/page1.html

z tego co liczyłam dziś-jutro kończy mu się kwarantanna

Posted

pewnie na huska znajdą się chętni. Nic się niemartw. A że nieodpowiedzialni. Nie będziesz mmnieć na to żadnego wpływu. Zobaczysz. Wiem jak to jest w schronie... Ludzie przychodzą i biorą, a ty nic nie możesz.

Posted

No wlasnie, właśnie...jedyną dobrą metodą jest wyciągnięcie psa na DT. Wtedy ma sięwpływ na domek docelowy. no..chyba ze sięwydziwia tak jak ja..i ma siętymczasowiczów przez ponad 2 miesiące.