Hala Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 a co wiecie o jego charakterze? Smutny? Agresywny? Dominujący? Uległy? Wyje? Quote
HebaNova Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 w poście 42 napisałam wszystko co na razie wiemy, pies był u mnie zaledwie 2 godziny. może dziewczyny odwiedzające schron będą mogły coś dodać. Quote
Hala Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Można by go poobserwoać. Bo trudno szukać mu domu, nie znając charakteru. Chociażby jego zarysu. A nie chce proponować ludziom psa agresywnego. Quote
Diana S Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Biedaczek....Hala sporo jest ludzi chetnych na Husky...prawda? Quote
Hala Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pewnie że sporo, tylko właściwy domek ciężko znaleźć. Quote
Hala Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 nie wiem dlaczego ale wyjątkowo mi sie ten pies podoba. Quote
Diana S Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hala czyzbys pomyslała o tymszasiku?? tak nieśmiało pytam....:cool3: Quote
Hala Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Rzeczywiście pomyślałam, ale znajoma, znająca sie bardzo dobrze na huskach odradziła mi to. Dominujący samiec w bloku...moga być problemy. Quote
HebaNova Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 dziś dziewczyny sprawdzą jak się miewa nasz rudy rydzek i czy w ogóle jeszcze tam jest czy juz go ktoś adoptował Quote
HebaNova Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 piesio ma nowy dom, zostal adoptowany ze schronu, nie wiemy przez kogo, oby to byla udana adopcja :loveu: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]no i nie wiem czy sie cieszyć czy smucić... jakoś każda niewiadoma daje mi do myślenia.... chyba za dużo sie naczytałam :evil_lol::evil_lol: HASZCZAKU!!! życzę CI powodzenia i NAJLEPSZEGO DOMCIU dla Ciebie[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts