Vitka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [url]http://picasaweb.google.pl/Rybuniia/Schronisko19Grudnia2009#[/url] tu można zobaczyć wszystkie :) Quote
Charly Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 jak dobrze, ze jestes vitka:) Zdjęcia super po prostu- jak zawsze. biega jak w chart nie? [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9701/dsc05021640x480.jpg[/IMG] Quote
Vitka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Charly']jak dobrze, ze jestes vitka:) Zdjęcia super po prostu- jak zawsze. [/QUOTE] ojej :oops: Bardzo fajnie, że w końcu się przydaję do czegoś :lol: A Farao bardzo szybko biega i tylne łapy aż pod pysk zadziera! :cool3: Quote
Vitka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja uwielbiam siedzieć przy Skoczku i przybijać piątki :D [img]http://img230.imageshack.us/img230/3816/dsc05414640x480.jpg[/img] Quote
AgaiTheta Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Zamieszczę maila, którego właśnie otrzymałam. Ja nie mogę się pozbierać, wszędzie świąteczna atmosfera, uniesienie, słodko. Pewnie rodzina ma przyjść i wstyd, że się psów nie umiało wychować, ale jak zwykle to wina psów!!!!!!! Ich wina, że trafiły do debili!!!!!!!!!! [QUOTE]Witam Serdecznie piszę do was bo mam problemy z moimi Pieskami (Pieskiem(3lata) i Suczką(około 4 miesiące) Myśle że moje pieski nie nadają sie do życia w mieszkaniu ,ponieważ się mszczą ,czyli :kradną jedzenie ze stołów potrafią wejść na stół narobić(kupa) lub wypijać z kubków jak nas nie ma w pobliżu,sikają na pościel,sikają,robią kupy i suczka je zjada czasami mają taki zwyczaj że jak ktoś do nas zadzwoni domofonem to głośno szczekają zamykamy je w pokoju żeby otworzyć drzwi i domofon a one wtedy sikają na podłoge i na dywan chyba za to że ich nie puściliśmy do korytaża nie wiem co mamy robić bo zniszczą podłoge i dywany...Nie wiem co mamy robić już nie mamy do naszych psów siły,nie stać nas na oddanie ich do schroniska do was,daliśmy ogłoszenia do [url]www.portel.pl[/url] i na [url]www.elblag24.pl[/url] że oddamy do kogoś o dobrym sercu ale na wieś lub do domku ogrodzonego,ale nikt nie odpisał,Mam pytanie czy nie ma takiej możliwości żebyśmy oddali wam nasze pieski a wzieli byśmy w zamian jakiegoś odchowanego psa lub suke lubiącą zabawe z dziećmi bo mamy syna 5,5roku nasze są małe psy a my moglibyśmy wziąć od was nawet większego psa aby był trochę starszy i lubiał dzieci (Bez Gotówkowo bo nas nie stać na zapłacenie za dwa psy i za wzięcie innego,bo chcemy innego ale mądżejszego)NIE WIEMY CO ZROBIĆ, A NIE CHCIELI BYŚMY ICH WYŻUCAĆ NA ULICE LUB GDZIEŚ WYWOZIĆ BO SZKODA NA ICH MOGŁY BY Z GŁODU ZGINĄĆ,ZAMARZNĄĆ LUB ZOSTAĆ POTRĄCONE PRZEZ SAMOCHÓD ...Bardzo...BARDZO PROSIMY O MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY LUB ODDANIA ICH DO WAS (BEZ GOTÓWKOWO) PROSIMY POMOC W TEJ SPRAWIE Z poważaniem xxx [/QUOTE] Quote
mshume Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To naprawdę debile. jednego pieska nie potrafili wychować a jeszcze wzięli sobie szczeniaka.Brak słów.I co zamierzacie z tym zrobic? Quote
Aga3006 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ludzie to potrafią być bezczelni i głupi:shake: Oczywiście to psy są głupie a właściciele wspaniali:shake: Nie stać ich na przygarniecie ze schroniska i oddanie to ciekawe czy stać ich na weterynarza. Jeszcze te błędy ortograficzne i stylistyczne. Ja rozumiem, że nie każdy musi być mistrzem ortografii, ale gdy się pisze tak ,,oficjalnie'' to powinno być to zrobione starannie, bo mam nieodparte wrażenie jakby ta wypowiedź była napisana tak na odwal się, na kolanie. Quote
Vitka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 W dzisiejszych czasach można wrzucić tekst do worda i sam poprawi błędy...:roll: Co to w ogóle za propozycja... matko boska. Ręce opadają. :shake: Quote
Rupak Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 jak można napisać, że pies się mści? jeśli zależy im na psach to niech szukają pomocy w ich wytresowaniu, a jeśli nie mają na to pieniędzy to niech wypożyczą jakieś książki, poradniki i sami walczą z tym zachowaniem. przecież to młode psy, można skorygować złe nawyki, a nie oddawać je lekką ręką. a ten pomysł z bezpłatną zamianą to już szczyt wszystkiego :mad: Quote
basia0607 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Posprzątali na święta i psy im przeszkadzaj ! Aga z chęcią bym sie do nich przejechała i powiedziała kilka slów prawdy. Quote
Charly Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Psa wymienić....Wiecie jak sie cieszę, ze nie zyjemy w USA.....i, że w szafce w biurze nie mam broni.., że telefon nie strzela. Cieszę się tak kilka razy na dzień Quote
Charly Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Rupak']jak można napisać, że pies się mści? jeśli zależy im na psach to niech szukają pomocy w ich wytresowaniu, a jeśli nie mają na to pieniędzy to niech wypożyczą jakieś książki, poradniki i sami walczą z tym zachowaniem. przecież to młode psy, można skorygować złe nawyki, a nie oddawać je lekką ręką. a ten pomysł z bezpłatną zamianą to już szczyt wszystkiego :mad:[/QUOTE] ale Rupak oni nie maja pieniędzy. Bo psa się bierze tak o- je to, co zostanie..taki smietnik Quote
gops Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 o bosze co za pomysl wogole i pomyslec ze takich ludzi jest wiecej ;/ Quote
Rupak Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Charly']ale Rupak oni nie maja pieniędzy. Bo psa się bierze tak o- je to, co zostanie..taki smietnik[/QUOTE] i nie potrzebuje opieki lekarza weterynarii...:shake: Quote
Borsuczek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 boże masakra jakaś ! ludzie to jakieś bezmyślne stworzenia ! :shake: Quote
Agata_Emi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Goldenka jutro trafia pod opiekę naszej Fundacji (Pomocy Goldenom AUREA). Quote
Rybc!a Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Byłam dzisiaj na chwilę w schronisku- Działka dostała prezent od Mikołaja- ma ubranko :) Quote
Karilka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Te gończaki pójdą jak ciepłe bułeczki:loveu: Te duże szczeniory są cudne. Myślę, że to będzie typ psa kanaryjskiego. Kusi mnie DT dla szczylków ale wiem, że jakbym wzieła pręguske to bym nikomu nie oddała:evil_lol:. Quote
Charly Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 gończaki to kundelki- sliczne, ale z gonczymi wiele wspólnego nie mają. Quote
Karilka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Mnie tam te mordy bardzo gończaki przypominają. Nie wiem jak w rzeczywistości ale te uchole i pysiory to gończakowe. Słoooodkości :) Quote
Charly Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 slodkie są jak najbardziej i to prawda- do gończego podobne. Quote
mshume Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cioteczki, czy Tujka jest jeszcze w schronisku? Jeśli tak,to może założyłybyście jej oddzielny wątek? :) Ona mi tak w pamięć zapadła. Quote
Karilka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pręguseczka mi tkwi w pamięci i wyjść nie może. Szczenięta są w pomieszczeniu czy w boksach? Mamy kogoś od psów myśliwskich/gończych? Tanitka chyba sie wyżłami zajmuje... jest ktoś jeszcze? Quote
basia0607 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dobrze, ze goldenka jutro idzie na dt. Ona musi dochodzić po sterylce pod okiem człowieka. W schronisku ja kw kotlle , dokladnie się jej nie przypilnuje. Ona wchodzi na kanapę i zeskakuje z niej, to nie jest dobre dla szwów. Gdybym nie miała w domu swojej piątki psów , zamieszkala by z nami. To mniodzio nie pies. Quote
Recommended Posts