malkawil Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Vitka'] A to dzisiejsza nieświadoma 'zadymiara' :diabloti: Sisi [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9831/dsc03225640x480.jpg[/IMG] Gosiu, przyjechali?[/QUOTE] Po "Zadymiarę" przyjechali dopiero dzisiaj koło południa. Dobrze, że nie czekałyśmy dłużej! Quote
Charly Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 śmiejąca się Działeczka:evil_lol: (wyglada troche jak kermit) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/SvX4j_ixwFI/AAAAAAAAbz0/yonhRsBqE4U/DSC07108%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG] gimnastyka artystyczna [IMG]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/SvXzGzHRkMI/AAAAAAAAbmQ/tBQWmBXyE8U/DSC07377%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG] Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Charly']bezdyskusyjnie. najpierw wyczysci joshce uszki:diabloti:, a potem ja wykąpie dokladnie. Josha w trakcie tej procedury będzie chrumkach, prukać a i kto wie, może z wrazenia zrobi duża kupę, a my zrobimy przy tym Adze zdjecie:):multi:[/QUOTE] Taaaaaa znając życie to joszka jej sie nie da i czyszczenie jej przypadnie mi Quote
malkawil Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Charly']śmiejąca się Działeczka:evil_lol: (wyglada troche jak kermit) [url]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/SvX4j_ixwFI/AAAAAAAAbz0/yonhRsBqE4U/DSC07108%20%5B640x480%5D.JPG[/url] [/QUOTE] Rzeczywiscie Kermit!!!!! Quote
Charly Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 a no:) Jejku połozylam sie spac, pospałam 20 minut, zapomnialam wylączyć komórke i już się zaczęły telefony o nasze amstaffy. ale..no sami wiecie;) Pawel ja mysle, ze Ty ją bardzo kochasz mimo jej smrodku:lol: Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Charly']a no:) Jejku połozylam sie spac, pospałam 20 minut, zapomnialam wylączyć komórke i już się zaczęły telefony o nasze amstaffy. ale..no sami wiecie;) Pawel ja mysle, ze Ty ją bardzo kochasz mimo jej smrodku:lol:[/QUOTE] Jak jej nie obwąhujesz to prawie jej nie czuć :lol: A że zarąbista typiara z niej to co ja na to poradze prawie w moim typie mogła by być troche większa :evil_lol: Quote
malkawil Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak już pisałam musiałam dziś Simbę wykąpać. Obawiałyśmy się z mamą, że Simbuś może się przeziębić na wieczornym spcerku w związku z czym moja mama stwierdziła, że odda jej swój sweter... Ja powiedziałam, że nie przyłożę już dzisiaj ręki do "krzywdzenia" mojego psa i na poniższym zdjęciu możecie zobaczyć jak moja mama prosi Simbuchę o wybaczenie, że będzie musiała wyjść z domu ubrana tak a nie inaczej... :) [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/3773/img6965a.jpg[/IMG] PS. Dobrze, że Simba nie widziała jak bosko Gera wyglada w swoim kubraczku, bo by się dziewczyna kompleksow nabawiła! Quote
Vitka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Paweł, lubisz jak kobieta ma dużo fałdek? :evil_lol: hahaha :D Biedna Simbunia! :) Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='malkawil']Po "Zadymiarę" przyjechali dopiero dzisiaj koło południa. Dobrze, że nie czekałyśmy dłużej![/QUOTE] Po zadymiare zjawił sie bardzo sympatyczny pan i bardzi sie ucieszył że sie znalazła u nas i że sie nią zajęliśmy z tego co sie wypytałem pan mówił że uciekła jego ojcu i potem nie mogli jej znaleźć Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Vitka']Paweł, lubisz jak kobieta ma dużo fałdek? :evil_lol: hahaha :D Biedna Simbunia! :)[/QUOTE] nie fałd. tylko mogła by być takich rozmiarów jak Gera lub przynajmniej Saja większy pies więcej z nim zabawy Quote
Charly Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nie musi miec kompleksów:) jest cudna:) A Gera no cóż- piękno nie do prześcignięcia i nie do porównania:) Tak. Paweł lubi zmarszczki fałdy,gluty i pierdy. I można śmierdzieć:evil_lol: edit: idę spać- przygotować się na następny leniwy wolny dzień (hihih) Quote
malkawil Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pawle kochany, nie mogę się oprzeć, by Cię nie pochwalić, że nie robisz żadnych błędów ortograficznych!!!! Jestem z Ciebie bardzo dumna :eviltong: Zaś co do tych fałdek, to cóż....Kwestia gustu :lol: Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 no wiesz tyle lat nauki co mam to sie nauczyłem korzystać ze słownika ale niestety tylko tego w komputerze :evil_lol: na kartce jak pisze to ją olewam bo i tak bazgrole gożej niż kura pazurem więc na kartce ważne byle by rozczytać GOśka bez przesady nie robie aż tak dużo błędów ortograficznych Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='malkawil']Pawle kochany, nie mogę się oprzeć, by Cię nie pochwalić, że nie robisz żadnych błędów ortograficznych!!!! Jestem z Ciebie bardzo dumna :eviltong: Zaś co do tych fałdek, to cóż....Kwestia gustu :lol:[/QUOTE] a co do Yoshi to we wtorek ty i beata będziecie z nią walczy na czyszczeniu uszu :evil_lol: a niech mi bidula sie tylko poskarży :mad: Quote
malkawil Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Pawel.L']no wiesz tyle lat nauki co mam to sie nauczyłem korzystać ze słownika ale niestety tylko tego w komputerze :evil_lol: na kartce jak pisze to ją olewam bo i tak bazgrole gożej niż kura pazurem więc na kartce ważne byle by rozczytać GOśka bez przesady nie robie aż tak dużo błędów ortograficznych[/QUOTE] No przecież powiedziałam , że ŻADNYCH nie robisz!! Ale już muszę to cofnąć bo GORZEJ się zrobiło :loveu: Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='basia0607']Paweł spać !!! ......[/QUOTE] No trudno siła wyższa zarządziła to trzeba iść :D Quote
basia0607 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Trudno, nie sluchasz , więc zaraz będe na ul. Ogrodowej i siłą zagonie do spania ! wejdż na " glos pasłeka ", zobaczysz dzisiejszą moją interwencję. Quote
Saga1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czy przytulisko "basia0607" ma swoją stronę internetową? Quote
Pawel.L Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 masakra ten kotek ma szanse wyjść z tego?? na ogrodową zapraszam mama upiekła ponczyki :D Quote
Rybc!a Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 W końcu udało mi się odzyskać hasło i login do NK naszego schroniska- jestem w trakcie uzupełniania galerii . :) Zaraz podrzucę link . :) Quote
basia0607 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Saga1']Czy przytulisko "basia0607" ma swoją stronę internetową?[/QUOTE] Niestety nie ma bo nie mam na nia czasu. W czym mogę pomóc ? Quote
kordonia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Saga1']Czy przytulisko "basia0607" ma swoją stronę internetową?[/QUOTE] O! pojawia sie znów moja nadal nierozpoznana rzekoma znajoma Saga1 :) . I znów w nierozpoznanym celu :) Quote
Rybc!a Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Wysyłajcie zaproszenia . :) [url=http://nasza-klasa.pl/profile/20800085]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
Recommended Posts