Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vitka']
A to dzisiejsza nieświadoma 'zadymiara' :diabloti:
Sisi
[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9831/dsc03225640x480.jpg[/IMG]

Gosiu, przyjechali?[/QUOTE]

Po "Zadymiarę" przyjechali dopiero dzisiaj koło południa. Dobrze, że nie czekałyśmy dłużej!

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

śmiejąca się Działeczka:evil_lol: (wyglada troche jak kermit)

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/SvX4j_ixwFI/AAAAAAAAbz0/yonhRsBqE4U/DSC07108%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG]

gimnastyka artystyczna
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/SvXzGzHRkMI/AAAAAAAAbmQ/tBQWmBXyE8U/DSC07377%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Charly']bezdyskusyjnie. najpierw wyczysci joshce uszki:diabloti:, a potem ja wykąpie dokladnie. Josha w trakcie tej procedury będzie chrumkach, prukać a i kto wie, może z wrazenia zrobi duża kupę, a my zrobimy przy tym Adze zdjecie:):multi:[/QUOTE]

Taaaaaa znając życie to joszka jej sie nie da i czyszczenie jej przypadnie mi

Posted

[quote name='Charly']śmiejąca się Działeczka:evil_lol: (wyglada troche jak kermit)

[url]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/SvX4j_ixwFI/AAAAAAAAbz0/yonhRsBqE4U/DSC07108%20%5B640x480%5D.JPG[/url]

[/QUOTE]

Rzeczywiscie Kermit!!!!!

Posted

a no:) Jejku połozylam sie spac, pospałam 20 minut, zapomnialam wylączyć komórke i już się zaczęły telefony o nasze amstaffy. ale..no sami wiecie;)

Pawel ja mysle, ze Ty ją bardzo kochasz mimo jej smrodku:lol:

Posted

[quote name='Charly']a no:) Jejku połozylam sie spac, pospałam 20 minut, zapomnialam wylączyć komórke i już się zaczęły telefony o nasze amstaffy. ale..no sami wiecie;)

Pawel ja mysle, ze Ty ją bardzo kochasz mimo jej smrodku:lol:[/QUOTE]

Jak jej nie obwąhujesz to prawie jej nie czuć :lol:
A że zarąbista typiara z niej to co ja na to poradze
prawie w moim typie mogła by być troche większa :evil_lol:

Posted

Jak już pisałam musiałam dziś Simbę wykąpać. Obawiałyśmy się z mamą, że Simbuś może się przeziębić na wieczornym spcerku w związku z czym moja mama stwierdziła, że odda jej swój sweter... Ja powiedziałam, że nie przyłożę już dzisiaj ręki do "krzywdzenia" mojego psa i na poniższym zdjęciu możecie zobaczyć jak moja mama prosi Simbuchę o wybaczenie, że będzie musiała wyjść z domu ubrana tak a nie inaczej... :)

[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/3773/img6965a.jpg[/IMG]

PS. Dobrze, że Simba nie widziała jak bosko Gera wyglada w swoim kubraczku, bo by się dziewczyna kompleksow nabawiła!

Posted

[quote name='malkawil']Po "Zadymiarę" przyjechali dopiero dzisiaj koło południa. Dobrze, że nie czekałyśmy dłużej![/QUOTE]

Po zadymiare zjawił sie bardzo sympatyczny pan i bardzi sie ucieszył że sie znalazła u nas i że sie nią zajęliśmy
z tego co sie wypytałem pan mówił że uciekła jego ojcu i potem nie mogli jej znaleźć

Posted

[quote name='Vitka']Paweł, lubisz jak kobieta ma dużo fałdek? :evil_lol:

hahaha :D Biedna Simbunia! :)[/QUOTE]

nie fałd. tylko mogła by być takich rozmiarów jak Gera lub przynajmniej Saja
większy pies więcej z nim zabawy

Posted

Nie musi miec kompleksów:) jest cudna:)

A Gera no cóż- piękno nie do prześcignięcia i nie do porównania:)

Tak. Paweł lubi zmarszczki fałdy,gluty i pierdy. I można śmierdzieć:evil_lol:

edit: idę spać- przygotować się na następny leniwy wolny dzień (hihih)

Posted

Pawle kochany, nie mogę się oprzeć, by Cię nie pochwalić, że nie robisz żadnych błędów ortograficznych!!!! Jestem z Ciebie bardzo dumna :eviltong:

Zaś co do tych fałdek, to cóż....Kwestia gustu :lol:

Posted

no wiesz tyle lat nauki co mam to sie nauczyłem korzystać ze słownika ale niestety tylko tego w komputerze :evil_lol:
na kartce jak pisze to ją olewam bo i tak bazgrole gożej niż kura pazurem więc na kartce ważne byle by rozczytać

GOśka bez przesady nie robie aż tak dużo błędów ortograficznych

Posted

[quote name='malkawil']Pawle kochany, nie mogę się oprzeć, by Cię nie pochwalić, że nie robisz żadnych błędów ortograficznych!!!! Jestem z Ciebie bardzo dumna :eviltong:

Zaś co do tych fałdek, to cóż....Kwestia gustu :lol:[/QUOTE]

a co do Yoshi to we wtorek ty i beata będziecie z nią walczy na czyszczeniu uszu :evil_lol:
a niech mi bidula sie tylko poskarży :mad:

Posted

[quote name='Pawel.L']no wiesz tyle lat nauki co mam to sie nauczyłem korzystać ze słownika ale niestety tylko tego w komputerze :evil_lol:
na kartce jak pisze to ją olewam bo i tak bazgrole gożej niż kura pazurem więc na kartce ważne byle by rozczytać

GOśka bez przesady nie robie aż tak dużo błędów ortograficznych[/QUOTE]

No przecież powiedziałam , że ŻADNYCH nie robisz!! Ale już muszę to cofnąć bo GORZEJ się zrobiło :loveu:

Posted

[quote name='Saga1']Czy przytulisko "basia0607" ma swoją stronę internetową?[/QUOTE]

O! pojawia sie znów moja nadal nierozpoznana rzekoma znajoma Saga1 :) . I znów w nierozpoznanym celu :)