Rybc!a Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Jak na dzisiaj mam dość - idę spać. Dobranoc! :) Quote
Kana Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Gera : Dostojna GERA ! Cud, miód Amstaffka w schronie!? (786815859) - Aukcje internetowe Allegro Cudna GERA!! Piękna Amstaffka za kratkami !!?? - Ogłoszenia Wspaniala GERA ! Cud, miód, malina Amstaffka marnieje! Boluś : Wielki BOLUŚ ! Amstaff nieprzeciętnej urody! (786823284) - Aukcje internetowe Allegro SUPER BOLEK ! Piękny Amstaff marnieje w schronisku! Super BOLUŚ !! Piekny Amstaff marnieje w schronisku!! - Ogłoszenia Arnold : Amstaff ANROLD ! Czy znajdzie dom na dobre i zle? (786827959) - Aukcje internetowe Allegro Amstaff ARNOLD ! Pokochaj go na dobre i zle! - Ogłoszenia Wspanialy ARNOLD! Czy pokochasz go na dobre i zle ?? Quote
kordonia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jeśłi kogoś interesują domowe losy Borysa, to napisze tylko, ze ten pies nie potrafi sie oprzec prawdziwej miłości- nie boi sie w domu prawie już niczego, uwielbia głaskanie, kiedy jego pani wyszła na 3 godzinki, to po powrocie zastała machajacego całym sobą Borysia :) Nie załatwia się w domu, śpi z Pańcią w łóżku rozpychajac sie miedzy nia, a ścianą :lol: Jego nowa rodzina jest zachwycona, oczarowana, rozkochana w Borysie :D :D :D :D Quote
Charly Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='kordonia']Jeśłi kogoś interesują domowe losy Borysa, to napisze tylko, ze ten pies nie potrafi sie oprzec prawdziwej miłości- nie boi sie w domu prawie już niczego, uwielbia głaskanie, kiedy jego pani wyszła na 3 godzinki, to po powrocie zastała machajacego całym sobą Borysia :) Nie załatwia się w domu, śpi z Pańcią w łóżku rozpychajac sie miedzy nia, a ścianą :lol: Jego nowa rodzina jest zachwycona, oczarowana, rozkochana w Borysie :D :D :D :D :eek2::mdleje: nie wiem co powiedzieć. to jakies czary kochana Kordoniu:cool3::loveu::loveu::loveu: cuuuuudownie:multi: Quote
Charly Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 oprócz 9 kotków w tym jedno chorutkie tak, że ropa z oczek prawie w twarz mi prysnęła ( nie wiedziałam, że w jednym małym oczku może być tyle ropy), kiedy je przemywałam, przyszło dziś 9 wspaniałych (podobno piwnicznych kotków). Kotki najwidoczniej są wynikiem jakiegos mezaliansu. Piękne, tłuste, ogromne, puchate. 4 rude, 2 czarno białe, jedno marmurkowe, jedno szylkretowe, jedno pręgowane 4 z nich bierze Vitka na DT, 2 Basia Borsuczek. Poza tym przyszła sunia i 9 małych....Jedna młodziutka suńka, poszły dwa szczeniaki: Sokrates, Naomi oraz dorosły piesek Mazur. Buddy jest zarezerwowany. Quote
kordonia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Czyli jak? Przysżło dizś 18 nowych kotów? I wczoraj 8? Jakoś nie moge tego ogarnąć, dodajac do tego jeszcze 21 kociat i 15 dorosłych, które już były :-o Kto bierze rude? Bo mam dobry dom dla rudziaszka (mój raczej nie przezyje)- mogę temu domowi polecić rudaska. Dom dobry, mają ode mnie już jednego 4-miesiecznego kocurka, chca drugiego do towarzystwa. Kastracja, szczepienia itd. Quote
kordonia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Charly napisał(a)::eek2::mdleje: nie wiem co powiedzieć. to jakies czary kochana Kordoniu:cool3::loveu::loveu::loveu: cuuuuudownie:multi: Że nie wspomnę, ze oczywiscie, klasycznie zachowuje sie, jakby jego podniebienie nigdy nie doświadczyło dotyku suchej karmy- chce tylko mięsko :p Quote
Charly Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 kordonia napisał(a):Czyli jak? Przysżło dizś 18 nowych kotów? I wczoraj 8? Jakoś nie moge tego ogarnąć, dodajac do tego jeszcze 21 kociat i 15 dorosłych, które już były :-o Kto bierze rude? Bo mam dobry dom dla rudziaszka (mój raczej nie przezyje)- mogę temu domowi polecić rudaska. Dom dobry, mają ode mnie już jednego 4-miesiecznego kocurka, chca drugiego do towarzystwa. zaraz wyliczę : wczoraj przyszły 6( średnio zdrowe, widzą już, ale same jeszcze jeść nie chcą) +2 (kocie katary, ale silne), dziś przyszły 2 zdrowe, 1 chore zaropiałe (ale oczka po przemyciu nawet nie takie złe) i te przepiękne 9= 20 kotów. rude bierze Vitka na DT. A co do Boryska to takie typowe heheh. Largo glodował calą noc i dzien, aż go zaadoptowano. Wyszedł z kojca i już nie ruszył karmy schroniskowej, ani suchego ani nawet puszki. Quote
kordonia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Vitka, czy przekazac Twój numer tej rodzinie? Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kordoniu, jeżeli sprawdzony domek to przekaż numer i po szczepieniu kotek może iść do domku. :) Mam u siebie 3 rude i jednego brudnego rudego (oryginalnie umaszczony):lol: Magik jest zrozpaczony, chodzi i warczy... :evil_lol: Borysek kochany!:loveu: Zaraz fotki będą. Quote
Charly Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Magik ma byc cicho.Już zapomnial mądrala jak to jest nie mieć domku:mad: Dawaj kociaki Quote
kordonia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 To dam im Twój numer. Charly zaakceptowała ten dom, mozesz im wydac, jelsi sie zgłosza. Są naprawdę swietni :) Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Super! :) Będą mieli bardzo trudny wybór :evil_lol: Każdy z nich jest inny, jeden się tuli, drugi łobuzuje, trzeci wspina się po wszystkim :diabloti:Będzie wesoło. Quote
kordonia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Zadzwoniłam do pani, pani bardoz chetnie weźmie rudziaszka już jutro, po szczepieniach, bedzie jutro dzwonic do Ciebie Vitka :) Quote
Borsuczek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a ja mam jednego rudego i pręgowanego :loveu: dwa łobuzy! ale się kochaja ! normalnie aż sie całujaa! :loveu: tylko ze niestety łobuziaki małe,uciekiniery! :D A moja Buffy też nie jest zadowolona za specjalnie :evil_lol: Juz jak tylko zobaczyła kontenerek to "foch na cały świat":evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ja przed chwilką uwieczniłam wielką kocią wojnę na moim łóżku :lol: Nie mogę wytrzymać ze śmiechu! A mój nowy drapaczek to największe odkrycie :evil_lol: Quote
Borsuczek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 hahaha ja chyba jak tylko znajdzie się trochę grosza też musze kupić sobie drapak bo na moich rekach juz nie ma miejsca na kolejne "piękne" blizny :placz::angryy::loveu: ( a moje małe własnie zasnęly :evil_lol:) Quote
Charly Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 no nie wytrzymam. nie gadaj tylko pospiesz tego shacka imagowatego:placz: no nic. idę zanim filipowi pęknie pęcherz. Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kociakom nie podoba się ich kuweta i podbiły kuwetę Magika. :cool3: Zaraz będą zdjęcia, cierpliwości :lol: Quote
natalia_aa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mam zdjęcia naszego kubraka, ale odnalazłam też wątek kubraczkowy. Tu jest rozłożony kubrak i przykładowe wymiary: http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/index40.html Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ooo... super! :loveu: Diabełki śpią, a Magik chodzi i nadal warczy :D Quote
natalia_aa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie ma za co. 103 strona również szablony, http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/index103.html Quote
Vitka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oto kociaki.:loveu: Ale powiem wam... jestem w szoku! Mój tata pierwszy raz w życiu powiedział, że... kociaki są ŚLICZNE!!! :crazyeye::loveu: Quote
Recommended Posts