Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Boluś jest mój .
Mój faworyt, mój najpiękniejszy, podoba mi się, jak żaden inny, naprawdę . :loveu: .

Ale tak czy siak, najcudowniejszym psem w schronisku jest Działka.

Posted

hahaha nawet Ruda (Vitka) się załapała na zdjęcie ! NA 3 STRONE! :loveu:

ja nie wiem czemu,ale jakoś tak lubię Bolusia.
wcześniej za chiny nie podeszłabym do amstaffa ale do niego jakoś nie czuje żadnej bariery typu : "A JAK NA MNIE SKOCZY I MNIE POŻRE?!" :loveu:

Posted

To głupie, taka bariera tworzy się u wielu osób, ze względu na nagonkę na tę rasę.
Nagonkę tworzą gazety, telewizja . Niestety .
A potem idąc z merdającą ogonem na każdą stronę Działką, mijam kobiety, które komentują ..
" Patrz, to ten pies zabójca " .

Eh, szkoda słów . :(

Posted

Boluś to faktycznie taka ciapa kochana...:D
Musiałam go zachęcać do zabawy, bo zachowywał się jakby się wstydził :loveu:

Dziś miałam to samo... stoję z Arnoldem i szła ta pani z owczarkiem collie... mimo że była daleko, jak nas zobaczyła to zaczęła uciekać :evil_lol: nie lubię jej...
Ale oczywiście Arnoldzik był zajęty i nawet jej nie zauważył. :)

Borsuk... ja Ci dam Ruda :mad:

A zdjęć Ruffiego (a nie Raffiego?) niestety nie mam. Nadrobię. ;)

Posted

okej to będziesz Czarna :shake::-( :cool3::loveu:

Ja tez nie lubię tej pani.
kiedyś jak szliśmy na spacer zamykała bramę to się tak na nas spojrzała jakbyśmy co najmniej jej coś ukradły! :mad:
Albo jak kiedyś zadzwoniła do schroniska z awanturą :-o:crazyeye::megagrin:
straszna jest!

Posted

Ta kobieta nas też nie lubi. dzwoni od czasu do czasu do schroniska i krzyczy, ze psy mordujecie (dosłownie tak mówi) wychodząc z nimi na spacer. że je ciągacie, bijecie itd, a, że jej powiedzialam, że nie bardzo jej wierzę, powiedziala: " Pani to jest durna czy co? "buahahahhaha:evil_lol:

Posted

nooo.... pamiętam :evil_lol::mad:
Straszna kobieta. A na działkach jest taka fajna pani. Praktycznie codziennie można było w wakacje ją tam spotkać :) Ma zawsze otwartą bramkę i nasze ciekawskie pieski tam wbiegają, a ona je tam miło tam wita :loveu: Nie jest jak niektórzy: "Proszę zabrać tego psa!!" Ma kobiecinka serduszko i psy do niej lgną :)

Borsuk... :mad:

Posted

Co znowu ja ?! Rudzielcu :evil_lol: :-(

ogólnie na działkach są mili ludzie ! lubie tam spacerować!
tylko szkoda,że teraz już tak zimno (powodzie,wichury:shake:)
i nie będzie jak latem!
widzisz Vitko (rudzielcu:evil_lol:) i nie zdążyłyśmy znowu wybrać się rowerami ze Skoczkiem i Kopim na jelenią dolinę(jak sobie to przypominam to aż mi się w głowie kręci ; O ) i na Goplanicę i spotkać bardzo miłego pana po drugiej stronie jeziorka :-(

Posted

Dziwie się że Gera nie jest juz u siebie w domu.. czyzby faktycznie nikt jej nie szukal ?
Może jest z tych psow co przeszkadzaja w wyjezdzie/ przeprowadzce co dobrze wychowany pies z kanapy trafia na ulice ?

A co Gera nie lubi pieskuuffff??? :mad:

Posted

Borsuk! :diabloti:
Chciałabyś jeszcze raz na Jelenią?! :lying: Chyba samochodem :evil_lol:
Żeby to powtórzyć to chyba musiałybyśmy wyjechać o 8 rano i wrócić o 17 :lol:
W każdym razie było booosko! :D I powtórzymy to... kiedyś ;) Miejmy nadzieje, że znajdzie się kiedyś taki pięny jesienny dzień wolny od szkoły... :rolleyes:

A Gadułka dziś ze mną gadała :lol: śmieszna dziewuszka.

Posted

Kana napisał(a):
(...)
A co Gera nie lubi pieskuuffff??? :mad:

Jak widzi je dalej to ma gdzieś... ale bliżej bywa różnie :roll: Lepiej nie sprawdzać za często i zbyt intensywnie :lol: