Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

suuuper:) Bardzo bardzo fajnie:) Biedna Ruda Stopa. Pośmiałyśmy się trochę dzis z Olą, bo ktoś z nas pomylił Rybciu imię tego psa. Ruda Stopa czy Ruda Łapa? znając siebie, powiedziałabym Ruda Łapa, ale to ja nadałam mu imię i myślę, ze to jednak było Ruda Stopa:lol: (?)

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']suuuper:) Bardzo bardzo fajnie:) Biedna Ruda Stopa. Pośmiałyśmy się trochę dzis z Olą, bo ktoś z nas pomylił Rybciu imię tego psa. Ruda Stopa czy Ruda Łapa? znając siebie, powiedziałabym Ruda Łapa, ale to ja nadałam mu imię i myślę, ze to jednak było Ruda Stopa:lol: (?)[/QUOTE]
Kurczę . Jestem pewna, że od początku słyszałam Ruda Łapa. :D

Posted

[quote name='malkawil']Nie, Dziewczyny, na 100% Ruda Stopa :) Ola takie mu imię dała a to Vitka przechrzciła go tutaj na Ruda Łapa.. :)[/quote]

Gosiu moja kochana. Jesteś wielka. Uratowałas mój honor:evil_lol::multi:

[quote name='Vitka']Hahaha :evil_lol: Bo ja nie wiedziałam jak się nazywa i się kogoś zapytałam i dostałam takie informacje :lol:[/quote]

...pewnie mnie się zapytałaś..:grin:

Posted

Jak tak teraz przychodzę sobie do kotów i psów schroniskowych, to powiem, że tak dobrze w schrosnisku nigdy jeszcze nie było. NIe mówię o tym, co się działo przed animalsami, ale nawet w pierwszej połowie roku było nie do końca tak, jak powinno być. Zresztą sami wiemy...

Dopiero od lipca, od momentu zmiany kierownictwa wszytko ma ręce i nogi, i w końcu mozna przychodzic i widziec ciągle w ruchu i ciągle działajacych pracowników porzadkowych, czyste miski, kilka razy dziennie sprzatane boksy, dwie profesjonalne osoby od kotów, które z wielką troskliwością i z znajomością tematu zajmują sie kotami, dwóch wetów kochających zwierzęta. NIe wspominając juz o nowej pani kierownik, która jest niesamoiwtioa.
Wystarczy zerknać choćby do wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-co-ja-tam-jechalam-148241/index9.html[/url]
Takie coś przedtem byłoby nie do pomyslenia.

Pewnie, ze to moje subiektywne odczucia, ale tak to widzę :) I mam nadzieje, że nie tylko ja :)

Posted

[quote name='Rybc!a']Kordoniu, ponawiam moją prośbę o zaprezentowanie na portelu Irmy i Rudej ..[/quote]

[url=http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=632715]Ogłoszenia - Elbląg w portEl.pl[/url]