Patyś_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ginger, super sunia. Pamiętam jak kiedyś pewna pani o nią pytała, a potem stwierdziła, że chyba jednak nie... Szkoda :( Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie wiem czy pisałam, że ładnie chodzi na smyczy? :roll: Quote
Vikii Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 piękne są te szczeniaki ;-)) trzeba zrobić im ogłoszenia, aby znalazły domki ;-) Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nieśmiały podrostek lekko dobremanowaty (?) Pati zaatakowana przez 'łyżwa' :) Quote
Patyś_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Vitka, szkoda że nie udało się udokumentować Twojej jazdy "na łyżwach" :D ^^ Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wyżlice na smyczy chodzą znośnie, szybko się uczą. To był chyba ich pierwszy raz? Szłam z dwoma na raz... trochę mną pociągały na wszystkie strony, ale pod koniec spaceru już ogarnęły o co chodzi i było ok. ;) Są kochane, lekko nieśmiałe, ale szybko się przełamują. A tu znów atak na Pati :D Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Patyś_ napisał(a):Vitka, szkoda że nie udało się udokumentować Twojej jazdy "na łyżwach" :D ^^ hahaha! Jeszcze kiedyś to zrobię! :D Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kudłata suczka ;) Pati wypowiedz się jak chodzi na smyczy i jaka jest ;) Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 malawaszka napisał(a):a Kasparka nie macie? Nie mam Kasparka... zaplanowałam go na dziś, ale się pogoda posypała :< Pamiętam o nim cały czas! Quote
Vikii Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja byłam kiedyś z Wyżlicami - a raczej próbowałam, było to z miesiąc temu, byłay bardzo wystaraszone, bo jescze mieszkały w izolatce. jedna to do izolatki weszła przez kraty... ale są cudne ;-)) SUPER ZDJĘCIA DZIEWCZYNY ;-) Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 "Najmiękciejszy' pies na świecie :evil_lol: Tu również wypowie się Pati :) Mistrz kręcenia główką ;) Quote
Patyś_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Vitka napisał(a):Kudłata suczka ;) Pati wypowiedz się jak chodzi na smyczy i jaka jest ;) Już się wypowiadam :) Na początku jak tylko ją wyciągnełam była przestraszona strasznie rzucałą się na smyczy, ale gdy tylko wyszłyśmy za teren schroniska szła - jak na szczeniaka- Bardzo ładnie :) Eksploatowała otoczenie trochę ciągneła, ale jak troszkę się zmęczyła, szła bardzo ładnie ^^ Cud miód orzeszki ;) Polecam psiaka :) W boksie domagała się pieszczot, gdy już zaczeło się drapać za uchem, to kładła się obok i nie było mowy o tym, żeby odeszłą :) Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kolejny psiak. O nim mogę powiedzieć bardzo mało. Wiem, że trochę ciągnie na smyczy. Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Smaczne Vitkowe spodenki ;p Kolejny szczeniak. Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Suczka, ładnie chodzi na smyczy, lubi się przytulać, toleruje inne psy. Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 i czarny szczeniak, ładnie chodzi na smyczy. A teraz kilka zbiorówek Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Sara odpoczywa w cieniu. Filipek I koniec. ;) Dzisiejsza pogoda mnie załamała... :placz: Quote
Patyś_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Oj pogoda porażka :( Czemu tak jak wczoraj nie może być w weekendy?! Wczoraj taka piękna pogoda. Takie fajne spacery był! A dziś, deszcz wiatr i temperatura -.- Co do "najmiękciejszego" pieska świata - sunia żywiołowa, odważniejsza od kudłatej piękności :) Szybko zaakceptowała smycz i ładnie szła przed siebie. Czasem dość zadziorna, i bardzo lubi pieszczoty, ale bardziej zabawy :D Bieganie, skakanie- to jej żywioł. Nie boi się wody :) wszystkie kałuże brała czołowo :D Dośc mocno ciągnie, ale do wypracowania ;) Quote
AgaiTheta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jesteście wspaniałe:Rose: Pogoda dzisiaj jest okropna, paskudna i nie chcę takiej. Rano nie mogłam się podnieść z łóżka, głowa mi pękała. Przyjechało pogotowie dwa razy i dostałam strasznie bolący zastrzyk w d... :-( Teraz dziewczyny zaczynają świętować Oli urodziny a ja leżę w łóżku :placz: Quote
Recommended Posts