Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wyżlice na smyczy chodzą znośnie, szybko się uczą. To był chyba ich pierwszy raz? Szłam z dwoma na raz... trochę mną pociągały na wszystkie strony, ale pod koniec spaceru już ogarnęły o co chodzi i było ok. ;) Są kochane, lekko nieśmiałe, ale szybko się przełamują.

A tu znów atak na Pati :D

Posted

Patyś_ napisał(a):
Vitka, szkoda że nie udało się udokumentować Twojej jazdy "na łyżwach" :D ^^

hahaha! Jeszcze kiedyś to zrobię! :D

Posted

malawaszka napisał(a):
a Kasparka nie macie?

Nie mam Kasparka... zaplanowałam go na dziś, ale się pogoda posypała :<
Pamiętam o nim cały czas!

Posted

ja byłam kiedyś z Wyżlicami - a raczej próbowałam, było to z miesiąc temu, byłay bardzo wystaraszone, bo jescze mieszkały w izolatce. jedna to do izolatki weszła przez kraty...
ale są cudne ;-))
SUPER ZDJĘCIA DZIEWCZYNY ;-)

Posted

Vitka napisał(a):
Kudłata suczka ;) Pati wypowiedz się jak chodzi na smyczy i jaka jest ;)

Już się wypowiadam :) Na początku jak tylko ją wyciągnełam była przestraszona strasznie rzucałą się na smyczy, ale gdy tylko wyszłyśmy za teren schroniska szła - jak na szczeniaka- Bardzo ładnie :) Eksploatowała otoczenie trochę ciągneła, ale jak troszkę się zmęczyła, szła bardzo ładnie ^^ Cud miód orzeszki ;) Polecam psiaka :) W boksie domagała się pieszczot, gdy już zaczeło się drapać za uchem, to kładła się obok i nie było mowy o tym, żeby odeszłą :)

Posted

Oj pogoda porażka :( Czemu tak jak wczoraj nie może być w weekendy?! Wczoraj taka piękna pogoda. Takie fajne spacery był! A dziś, deszcz wiatr i temperatura -.-
Co do "najmiękciejszego" pieska świata - sunia żywiołowa, odważniejsza od kudłatej piękności :) Szybko zaakceptowała smycz i ładnie szła przed siebie. Czasem dość zadziorna, i bardzo lubi pieszczoty, ale bardziej zabawy :D Bieganie, skakanie- to jej żywioł. Nie boi się wody :) wszystkie kałuże brała czołowo :D Dośc mocno ciągnie, ale do wypracowania ;)

Posted

Jesteście wspaniałe:Rose:
Pogoda dzisiaj jest okropna, paskudna i nie chcę takiej. Rano nie mogłam się podnieść z łóżka, głowa mi pękała. Przyjechało pogotowie dwa razy i dostałam strasznie bolący zastrzyk w d... :-( Teraz dziewczyny zaczynają świętować Oli urodziny a ja leżę w łóżku :placz: