Jump to content
Dogomania

amstaff umiera!! coś z krtanią, dusi się, .. [Szczecin] wrócił do swojego domu ...

Recommended Posts

Posted

Właśnie dostałam telefon ze szczecińskiego schroniska, gdzie trafił znaleziony przez młodego chłopaka amstaff. Pies ma coś z krtanią (RTG) i musi przejść kosztowną operację poza schroniskiem (w schronie nie ma warunków niestety) - potrzeba ok. [B]tysiąc złotych[/B] :placz:

Ten pies umiera na oczach ludzi :placz: :placz: :placz:

Dusi się, przewraca, mdleje, nie może jeść, przełykać!!!! Błagam Was, jego trzeba operować NATYCHMIAST, a później musi trafić do choćby tymczasowego domu, albo do hotelu. On już nie ma czasu!

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:help1: :help1: :help1:

Fundacja Ast zadeklarowała pomoc w zbiórce pieniędzy, ale oni też mają ciężką sytuację ze względu na Altera i te wszystkie biedaki z Ligoty, którym pomogli.

Jeżeli dr Gugała zgodzi się operować "na krechę", to pies w poniedziałek będzie miał zabieg. To jego jedyna szansa na życie, inaczej się zadusi! Wiem, że ryzykujemy, nie mając ani grosza, ale wierzę w Was, w Wasze wsparcie i w pomoc Fundacji Ast.

:help1: :help1: :help1:

Posted

Niewiele bede mogla zaoferowac dla astka ale jakis grosik napewno sie znajdzie, jesli tylko bedzie mozliwe go uratowac i zrobic operacje na kreche to napewno damy rade uzbierac kase.

Posted

no właśnie - oby dotrwał - tego najbardziej się boję:placz:

Co do skarpey - napisałam na wątku AFN,żeby ją założyli - zobaczymy czy to zrobią:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6548996#post6548996[/url]

Posted

wiem, że na naszej skarpecie "psy z ostrowca" jest 60 zł. My na razie nie mamy pilnych potrzeb. Weźcie je dla amssaffka :( Robię to bez porozumienia z darczyńcami ale wiem, ze napewno by sie zgodzili...

Posted

[quote name='Greven']:help1: :help1: :help1:

Jeżeli dr Gugała zgodzi się operować "na krechę", to pies w poniedziałek będzie miał zabieg.[/quote]

A zgodzi sie??? :smhair2: Kase zbiera AST ??

pzdr
GreenEvil

Posted

Zbiera Ast, zbieram ja, zbieramy przez AFN.

Zrobi. Jeśli będzie miał obiekcje, to ja go przekonam, uproszę. Ale nie powinno być problemu, to dobry człowiek.

Jeżeli chodzi o sprawy formalne, to faktura za zabieg zostanie wystawiona na Fundację Ast. Ja nie mam jeszcze KRSu.

Posted

Moze dogadajcie tam gdzie bedzie zabieg , moze zgodza sie na raty? w tym czasie zbierac pieniazki...mam nadzieje,ze wet sie zgodzi!(wyglada jak zlamana krtan) szybko musicie dzialac cioteczki

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że wczoraj został wysłany przelew na konto naszej Fundacji na 307zł.
Jest to kwota, jaka została zebrana na weselu hodowców amstaffów [B]VVardenfell. [/B]

Kwotę tę przeznaczamy na operację niuńka.

I jemu też przydałoby się imię ;)

Posted

[quote name='GreenEvil']Ja proponuje imie Tosik - slodkie imie dla slodkiego malucha :diabloti:

gdzie on trafi po zabiegu?

pzdr
GreenEvil[/quote]

tego niestety nie wiem....ale schron to nie miejsce dla niego....:shake: