Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Kacpru.. poddaje się... trafiony-zatopiony... :roll: :wink: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Adda, a mam wrócić...? :roll: :lol: [/quote] Natychmiast :D Quote
souris Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Patka no właśnie, Ty się marnujesz bez Wind ! Taka śliczna z Ciebie dziewczyna :D :D :D Jak ja lubię na was patrzeć, Dogomanioaczki to bezwględnie najpiękniejsze kobiety :D Dalma Ty się ciesz, że jeszcze nie wyglądasz kompletnie staro, zobaczysz potem będzie gorzej. Do mnie w wieku 14 lat, mówiono per pani i bynajmniej mnie to nie cieszyło :D :D :D Ciesz się pókiś młoda, ulotna jest uroda. :D Quote
kacpru Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Kacpru.. poddaje się... trafiony-zatopiony... :roll: :wink:[/quote] czyli nie jest tak zle,wygladasz tak ja powinnas :D slicznie Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dobrze, co ja się będę ukrywać... :roll: A więc mam 17 lat... uff, wyrzuciłam to z siebie. :lol: Adda, dobrze, już wyłażę i otrzepuję się z piachu... Ależ policzki mam rumiane ze wstydu... Dziękuje dziewczyny... :P Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Adda, dobrze, już wyłażę i otrzepuję się z piachu... Ależ policzki mam rumiane ze wstydu...[/quote] No dobra, pitu pitu, a gdzie inne foty? :D Quote
Basenji Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Dobrze, co ja się będę ukrywać... :roll: A więc mam 17 lat... uff, wyrzuciłam to z siebie. :lol: Adda, dobrze, już wyłażę i otrzepuję się z piachu... Ależ policzki mam rumiane ze wstydu... Dziękuje dziewczyny... :P[/quote] Matko, 17 lat! Ale wstyd! :cry: Zdrówko Quote
souris Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Dalma&Maja']Dobrze, co ja się będę ukrywać... :roll: A więc mam 17 lat... uff, wyrzuciłam to z siebie. :lol: Adda, dobrze, już wyłażę i otrzepuję się z piachu... Ależ policzki mam rumiane ze wstydu... Dziękuje dziewczyny... :P[/quote] Matko, [b]17[/b] lat! Ale wstyd! :cry: Zdrówko[/quote] Cholera wybaczcie że wytykam, ale i kto to mówi ?! :wink: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Souris, a Ty nie wytykaj, tylko coś obiecałaś??? :P Quote
Basenji Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Jasne, Souris tobie nie wypada wytykac ale czekamy na show.... Zdrówko Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adduś, które [b]inne[/b] foty? :wink: Basenji, żebyś wiedział, że wstyd... 8) :lol: :lol: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Adduś, które [b]inne[/b] foty? :wink: [/quote] [b]Twoje inne foty[/b] :lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 dobra ostatnie moje zdjecie na dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo bo znowu za duzo mnie na DGM ;) [img]http://img204.exs.cx/img204/5388/skanuj00067qg.jpg[/img] po ilosco piegow widac ze lato bylo upalne ;) Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :o No wiesz co dbsst, dlaczego wcześniej nie wkleiłaś :evil: Takie foty się marnują, nieładnie, nieładnie :evil: Piękne :D Quote
Basenji Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='"dbsst"'] [img]http://img204.exs.cx/img204/5388/skanuj00067qg.jpg[/img] ;)[/ 0X quote] Matko, ile piegów, aż strach! Nie było superskutecznegokremu albo niesamowitegotonikuochronnego? I ten kolorek - jaką prawdę ukrywasz! :evilbat: Zdrówko Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dbsst, w ogóle nie przejmuj się tym, co on mówi :roll: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Uff... musiałam odetchnąć... :) Teraz oprócz '' :o '' mogę dodać coś jeszcze... Piękne, nieziemskie, z niesamowitym klimatem, po prostu powaliło mnie na kolana... :o :D :o :o Gdyby zobaczono to Twoje zdjęcie zostałabyć zaliczona do 100 Najpiękniejszych Kobiet Świata... :o :P :o Quote
Miga Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ooo jakie ładne fotki. Dbsst wyciągnęłaś z archwium fotki na światło dziennie. I dobrze! Na pewno masz więcej takich magicznych zdjęć. Dzieewczyny odkurzajcie fotki i wklejać je tu! [size=2]Kurcze co ja się taka despotyczna zrobiłam. Wiadomo faceci [/size] 8) Quote
Basenji Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Uff... musiałam odetchnąć... :) Teraz oprócz '' :o '' mogę dodać coś jeszcze... Piękne, nieziemskie, z niesamowitym klimatem, po prostu powaliło mnie na kolana... :o :D :o :o Gdyby zobaczono to Twoje zdjęcie zostałabyć zaliczona do 100 Najpiękniejszych Kobiet Świata... :o :P :o[/quote] A ty spowiadaj się z następnych grzechów. Masz 17 - to straszne. I co jeszcze? Zdrówko :D Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Basenji']Matko, ile piegów, aż strach! Nie było superskutecznegokremu albo niesamowitegotonikuochronnego? I ten kolorek - jaką prawdę ukrywasz! :evilbat: Zdrówko[/quote] hahaha piegi u mnie co drugi sezon ;) i nie wiem czego bym nalozyla i tak by byly ;) a prawda jest taka mam duzo po 70 ;) hihihihihi Basenji Ty wiesz jak kobite na duchu podniesc ;) Dziewczyny nic juz takiego nie mam :( a to dzieki skanerkowi moglam sie tym latem pochwalic ;) Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='dbsst']hahaha piegi u mnie co drugi sezon ;) i nie wiem czego bym nalozyla i tak by byly ;)[/quote] Nic nie nakładaj! Piegi są bardzo seksowne :oops: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Oczywiście, że piegi są seksowne, i to bardzo. :P [quote name='Basenji']A ty spowiadaj się z następnych grzechów. [/quote] No wybacz, ale Tobie nie zamierzam się spowiadać. Quote
Majka_Gizmo Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No to i ja jeszcze wkleję jedno z moich fot, chociaz przy debest to ja cieniutko wychodzę :oops: [img]http://img141.exs.cx/img141/2820/dsc06324copy2ej.jpg[/img] Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :o No wiesz co Majka :o Zatkało mnie :) Następna dogomaniaczka potwierdzająca regułę :D Quote
Recommended Posts