Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']no fakt :oops: ale wiesz ja to ta ze starych roczników gdzie buty służyły do chodzenia na zewnątrz :diabloti::evil_lol:[/quote]

no co Ty? :eviltong: To faktycznie starej daty jesteś :shake::diabloti:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']no co Ty? :eviltong: To faktycznie starej daty jesteś :shake::diabloti:[/quote]

no bo to przez to że do małych miasteczek rzadko cywilizacja zagląda, już częściej lustracja wpada :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']no bo to przez to że do małych miasteczek rzadko cywilizacja zagląda, już częściej lustracja wpada :evil_lol::evil_lol:[/quote]

no tak... i wszystko jasne :lol:

Posted

[quote name='smallpati']jak to kiedy, od zaraz! :evil_lol: zrobimy YCD :eviltong:

z tym że buty Beti nie będą takie czyste :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

YCB :D :evil_lol:

cos masz do moich butow? :cool1::angryy:

Tinka Ty sie juz tak nie wymiguj ze niby sie wszyscy smiali :diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']e to wystarczy popracowac nad strona merytoryczna i wszystko gra :D

i bedzie YCT :eviltong:[/quote]
nie sądzę :evil_lol::evil_lol:
poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem.

Posted

[quote name='Tinka:)']nie sądzę :evil_lol::evil_lol:
poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem.[/QUOTE]

a to Cie jeszcze nie widzieli? jaki to pokaz? tanca :cool1:

Posted

poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem.[/quote]

dasz radę :loveu: A nie da sie załatwic jakiś foteczek z tego pokazu? :cool3:

Posted

poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem.[/quote]

będzie dobrze ;)
wiem co mówię bo też miałam pokaz przed całą szkołą, ale było fajnie nawet :) nie rzucali we mnie pomidorami :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']a to Cie jeszcze nie widzieli? jaki to pokaz? tanca :cool1:[/quote]
no tańca no... i widzieli już tyle, że nie oni:diabloti: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Mysia_']dasz radę :loveu: A nie da sie załatwic jakiś foteczek z tego pokazu? :cool3:[/quote]
a może i się da :cool3:

[quote name='smallpati']będzie dobrze ;)
wiem co mówię bo też miałam pokaz przed całą szkołą, ale było fajnie nawet :) nie rzucali we mnie pomidorami :evil_lol::evil_lol:[/quote]
ja już miałam przed 2-ma szkołami:cool1: ale nigdy przed tak dużą :placz: w czerwcu będzie z 7 pokazów i turniej jakiś :placz:

Posted

[quote name='Tinka:)']

ja już miałam przed 2-ma szkołami:cool1: ale nigdy przed tak dużą :placz: w czerwcu będzie z 7 pokazów i turniej jakiś :placz:[/quote]

To chyba dobrze, nie?:eviltong: zazwyczaj ludzie się cieszą jak mogą przed kimś występować i pokazać swój talent a nie ryczą:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='rose']To chyba dobrze, nie?:eviltong: zazwyczaj ludzie się cieszą jak mogą przed kimś występować i pokazać swój talent a nie ryczą:evil_lol::eviltong:[/quote]
Ja jestem osobą, która raczej sie ''pokazywać'' nie lubi : P
za to cieszę się, że skoro tam tańczę to muszę coś umieć :evil_lol: ostatnio nasza trenerka rozdawała zagrożenia i jakby ktoś się nie poprawił to z grupy wylatuje(niczym YCD :evil_lol:) no i jak nie dostałam oczywiście:cool3: :diabloti:

Posted

Masz boska mine XXlku.... :-o:lol:

ja też wrzucę jakieś zdjęcia.. a co mi tam;)

Saint z Dudomirem
[img]http://img207.imageshack.us/img207/3097/dsc0111gb5.jpg[/img]

i Linka z Dudomirem:eviltong:
[img]http://img91.imageshack.us/img91/9769/dsc0206ch1.jpg[/img]

Posted

[quote name='Linka']Masz boska mine XXlku.... :-o:lol:

ja też wrzucę jakieś zdjęcia.. a co mi tam;)

Saint z Dudomirem
[url]http://img207.imageshack.us/img207/3097/dsc0111gb5.jpg[/url]

i Linka z Dudomirem:eviltong:
[url]http://img91.imageshack.us/img91/9769/dsc0206ch1.jpg[/url][/quote]

tak wiem ze mina jest boska niestety nie mogla byc inna ten bol trzeba lubic :)
linus jestem na ciebie obrazony !:P

Posted

[quote name='XXL']tak wiem ze mina jest boska niestety nie mogla byc inna ten bol trzeba lubic :)
linus jestem na ciebie obrazony !:P[/quote]

na mnie?:roll: to znaczy że o czymś nie wiem?:lol: nie wyglądasz na obrażonego:eviltong:

Posted

[quote name='Linka']na mnie?:roll: to znaczy że o czymś nie wiem?:lol: nie wyglądasz na obrażonego:eviltong:[/quote]

nie odezwalas sie jak bylem w poznaniu:(! wyrodna siostra ;p