Weron_ciau Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Basenji']Ale dużo tu nie widać. Zdówko[/quote]trzeba umiec patrzec 8) ale zeczywiscie malo widac 8) Quote
Tora Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [img]http://img120.echo.cx/img120/2017/dscn00535ul.jpg[/img] Quote
Agga Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='LAZY'][img]http://img114.echo.cx/img114/7465/jaroiadam00814zg.jpg[/img] A to ja... :wink: pomiędzy Marcinami...hihi..ten po lewej to mój TZ...[/quote] [b]Lazy [/b]czy to zdjecie było robione no wiesz w szkole... [b]Wojtek [/b]a ty sie w tej pracy nie przemeczasz :lol: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Agga']Saint ale z ciebie sliczny chłopczyk.... 8)[/quote] fajny no nie [color=white][size=1]niech tylko podrosnie [/size][/color];) hihihihihi Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Saint'][quote name='dbsst'][size=1]niech tylko podrosnie [/size][/quote] [color=cyan][size=1]juz podrósł, bo to zdjecie jest juz "troszke" stare. zobaczycie jak sobie cykne nowe fotki jaki ze mnie fajny chlopczyk :lol: [/size][/color][/quote] trzymam Cie za slowo ;) Quote
Linka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote][size=1]jak sobie cykne nowe fotki jaki ze mnie fajny chlopczyk :lol: [/size][/quote] [size=2]i jaki skromny na dodatek.. :lol: :wink: [/size] Quote
Tora Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 I znowu ja - tym razem zza psa ;) [img]http://img110.echo.cx/img110/833/dscn00620rb.jpg[/img] Quote
AgaCzips Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Diana14'][quote name='Aga&Czips'][quote name='Diana14'][b]Aga&Czips[/b] śliczne fotecki, cudne, przepiękne :lol: :calus: [/quote] W końcu robione przez Beatkę (Wind) 8)[/quote] ehh zazdraszczam córcia ...ale cudne te fotki naprawde :lol: Alez ja ma ładną córę....:calus: [/quote] :oops: Saint-fajnie Cię zobaczyć 8) Quote
Agga Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']Saint ale z ciebie sliczny chłopczyk.... 8)[/quote] fajny no nie [color=white][size=1]niech tylko podrosnie [/size][/color];) hihihihihi[/quote] nom to na pewno bedzie rozchwytywany chyba ze juz jest :roll: :wink: :wink: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Tora']I znowu ja - tym razem zza psa ;) [img]http://img110.echo.cx/img110/833/dscn00620rb.jpg[/img][/quote] Ulala :angel: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'][quote name='Agga']Saint ale z ciebie sliczny chłopczyk.... 8)[/quote] fajny no nie [color=white][size=1]niech tylko podrosnie [/size][/color];) hihihihihi[/quote] nom to na pewno bedzie rozchwytywany chyba ze juz jest :roll: :wink: :wink:[/quote] no co Ty my go latwo nie oddamy ;) jakie piekny...........................dinozaur ;) Tora olla lla :D Quote
AgaCzips Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote]mam nadzieje, ze mnie nie zabije :lol: [/quote] coś ty :wink: Pay cię przed tym konikiem(?) obroni 8) :lol: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Wojtek widze ze jestes pewnie sie nudzisz w robocie dawaj jakas foteCke ;) :D Quote
Wojtek Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='dbsst']Wojtek widze ze jestes pewnie sie nudzisz w robocie dawaj jakas foteCke ;) :D[/quote] Alem se narobił tą fotecką w fabryce, opinia do reszty zszargana... 8) Zdjęć nie robię - dzis na biurku burdel bo poniedziałek mamy, a z resztą ręce mam za krótkie żeby ciekawe ujęcie wyszło... :D Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 oj Wojtek wiemy ze jestes pracownik miesiaca 130% normy itd ;) no nie badz taki daj jakas fote Quote
Wojtek Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='dbsst']oj Wojtek wiemy ze jestes pracownik miesiaca 130% normy itd ;)...[/quote] ... opinia do reszty zszargana... :lol: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 :o no jakto nie kazdy moze sie pochwalic takimi osiagnieciami ;) Quote
Agga Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote]mam nadzieje, ze mnie nie zabije :lol: [/quote] coś ty :wink: Pay cię przed tym konikiem(?) obroni 8) :lol:[/quote] ja mowiłąm o Payu ze mnie zbaije za zdjecie Quote
AgaCzips Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'][quote]mam nadzieje, ze mnie nie zabije :lol: [/quote] coś ty :wink: Pay cię przed tym konikiem(?) obroni 8) :lol:[/quote] ja mowiłąm o Payu ze mnie zbaije za zdjecie[/quote] oj Agga Agga :roll: Jak powiesz że wstawiałaś konika a Pay był przy okazji to Cię nie zabije 8) :lol: :wink: Pay-a czemu nie w stroju kaczuszki? :evilbat: :lol: :wink: Quote
Agga Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Aga&Czips'] oj Agga Agga :roll: Jak powiesz że wstawiałaś konika a Pay był przy okazji to Cię nie zabije 8) :lol: :wink: Pay-a czemu nie w stroju kaczuszki? :evilbat: :lol: :wink:[/quote] jestes genialna :lol: Quote
AgaCzips Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Aga&Czips'] oj Agga Agga :roll: Jak powiesz że wstawiałaś konika a Pay był przy okazji to Cię nie zabije 8) :lol: :wink: Pay-a czemu nie w stroju kaczuszki? :evilbat: :lol: :wink:[/quote] jestes genialna :lol:[/quote] wiem 8) :lol: Quote
Recommended Posts