Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aussie napisał(a):
I nadal ani widu ani słychu o wynikach... :roll:

Wyniki nie są najważniejsze akurat na tych zawodach, ważniejsze być i się dobrze bawić.
Dopadł mnie nadmiar różnych spraw, ale postaram się szybko je zamieścić na stronie (szczególnie dla tych, których nie było:evil_lol:)

Posted

Magda i Saga napisał(a):
postaram się szybko je zamieścić na stronie (szczególnie dla tych, których nie było:evil_lol:)
Jakby co, to osobisty Malcolm myriad wygrał w openach, a moja osobista Lotka wygrała w zerówkach. ;) :diabloti:

Posted

Mam juz prawdziwą Misię :), ale niestety nie moge jej wrzucić na youtube, bo wyskakuje mi błąd. Jeśli chcesz sobie szybko popatrzeć, to podaj mi maila, jeśli Ci sie nie spieszy, to postam sie wrzucić wieczorkiem na serwer :).

Posted

Ludek napisał(a):
jeśli Ci sie nie spieszy, to postam sie wrzucić wieczorkiem na serwer :).
Wiesz, jej się nie spieszyło, to co mi ma się spieszyć? ;) Poczekamy... No chyba że Mokka chce wcześniej - w końcu to jej występ! ;)

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Ło matko, ale ja wolno biegam a za mną mój pies.
Ja mam to samo wrażenie, Tylko nie wiem, dlaczego zawsze dostaję zadyszki... Może stara baba jestem. :(

Posted

[quote name='Edyta & Regis'][B]Ludek:[/B]
Wielkie dzięki za filmiki z wyżłowatym:loveu:[/quote]

proszę bardzo :)

A tu już Misia

[url]http://pl.youtube.com/watch?v=tooK5QIDrqE[/url]

Posted

Czy tylko mnie się wydaje, czy też serdle jakoś zdominowały te zawody? Na zdjęciu serdel, na filmie serdel, w prasie serdel... A niby tylko dwa były... czy tez może Hania zachachmęciła i przyjechała z pięcioma, a wszystkim wokół nawkręcała, że to przecież tylko Misia i Lotka i tam też tylko Misia i Lotka. A towarzystwo airdelowato niewyedukowane łyknęło:evil_lol:.