Mada:) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Czy to oznacza, że Kuba jest skazany na dożywotni smutny los? Ta cisza... :placz: Dziewczyny, może ogłoszenia? :placz: Są tak bardzo potrzebne psiakom! Quote
Mada:) Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Mówi się, że 'od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...' Nie w tym przypadku! Prosimy o pomoc! :placz: Quote
MagdaH Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nie wiedziałam, że Kuba ma wątek...ale wiem, że powoli odzyskuje wiarę w człowieka...pomalusieńku...już nie burczy na nasz widok...Razem z Rokim machają ogonami kiedy wchodzimy po spacerkowiczów...Parówkożercy:diabloti: Tak od siebie to Kubuś nikomu nie zaufa, no ale za podwawelską...no, parówkę drobiową w ostateczności;) Quote
grazyna9915 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zaczynam wierzyć w cuda i myślę, że Kuba ma również szansę na dom. Wiem, że to trudny pies i bardzo wystraszony, ale jak przestanie się bać, jak tylko komuś zaufa, to ten ktoś będzie miał ogromną satysfakcję, że adoptował takiego zucha. Quote
Recommended Posts