Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lemo, twarz przyoblecz w tajemniczy uśmiech Mony Lisy, :evil_lol:.
Kocia rodzinka ma się dobrze. Maluchy urosły, łażą na tych swoich łapinach, próbują się też bawić ze sobą. Mamusia zadowolona, apetyt ma, jest cicha i spokojna... Najchętniej nie przenosiłabym ich na czas mojego wyjazdu bo to stres dla kocicy i niebezpieczeństwo dla maluchów. U mnie teren czysty, żadnej kociej zarazy nie ma...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wiesz, że w piątek jeden z szefów powiedział, że mam tajemniczy uśmiech jak sfinks:evil_lol:
Uaktualniaj nam na bieżąco galerię zdjęciową maleństw i mamusi, jak tylko znajdziesz czas, zawsze robisz takie ładne fotki :)

Posted

mam jakiegoś doła i absolutnie żadnej ochoty na aktualne zdjęcia, buuu. Na dodatek dziś wyjechała moja siostrzenica i zostawiła mi klucze żebym wychodziła z dwoma wielkimi psami. Każdy czarny i wielki jak limuzyna.....:-(
Ale przynajmniej są grzeczne.

Posted

nie plakusiaj Aga,
na pocieszenie Ci powiem ze sie Woland znalazl :)
a dzieki niemu Aska dostala telefon o kotce podobnej do niego bardzo zaglodzonej i teraz Aska ma 5 swoich kotow, szalonego psa, do tego odnalezionego Wolanda i w pakiecie Planete ( bo tak te kotke nazwala) dostala.

Musimy teraz znalezc dom 3-m doroslym kotom, mojej Lusi, Wolandowi i Planecie jak troche dojdzie do siebie. Normalnie tylko sie zalamac ;)

Posted

Aga, jakby kotów z ogóle nie było, bo jakaś plaga całą ziemię trafiła i wszytskie wyginęły jak dinozaury - to byś dopiero miała doła ;)

Ja tez idę zaraz karmić moje dzikusy, co za jedzenie zamiast podziękować fuczą na mnie;)

Posted

Uff, dobrze, że Woland się znalazł. Pewnie poszedł na seans czarnej magii...:diabloti:
Małgosia ze Straży proponuje żeby kotkę z maluchami umieścić u pewnej mojej dalekiej znajomej /jaki ten Grodzisk mały/. Ale..... Mieszkałyby w wielkim , profesjonalnym ale ciemnym kontenerze a nie w widnej łazience... No i pewnie mamunia cofnęłaby się w socjalizacji...Ech,
Dzisiaj 16 urodziny mojego synusia. Przyjdą goście, powiem co i jak. Może siostra męża znowu się zlituje nade mną.... Ostatecznie przywiozłam jej pierniki z Torunia, :evil_lol:. A z Ustki mogę przytargać jakiegoś marynarzyka....

Posted

[quote name='Agnie Koty']
Dzisiaj 16 urodziny mojego synusia. Przyjdą goście, powiem co i jak. Może siostra męża znowu się zlituje nade mną.... Ostatecznie przywiozłam jej pierniki z Torunia, :evil_lol:. A z Ustki mogę przytargać jakiegoś marynarzyka....[/quote]
Rodzonego?:-? Byłam pewna, że masz tylko córeczkę. W takim razie wszystkiego najlepszego dla jubilata, a mamie jubilata życzę przyjemnego zmywania:evil_lol:
Wyłazić z dołka, ras-ras!

Posted

Super, no to masz opieke dla rodzinki.:razz:

A ja znowu z prośbą o radę. Znajoma z pracy, która wzięła małego rudzielca pyta, czy to coś znaczy, jak mały nie robi k...ki do kuwety, ale na podłogę i się nią bawi...? Nie wiem co mam powiedzeć, moze on po prostu urwis?;)

Posted

Kaja, pierwszy raz o czymś takim słyszę. :cool3: Koty generalnie nie przepadają za swoja materią fekalną i skrzętnie ją zakopują, prawda? Normalne koty. Ale.... Twoja znajoma wzięła rudzielca. Twierdzę, że rude są wyjątkowe. Pod każdym względem.:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Kaja, pierwszy raz o czymś takim słyszę. :cool3: Koty generalnie nie przepadają za swoja materią fekalną i skrzętnie ją zakopują, prawda? Normalne koty. Ale.... Twoja znajoma wzięła rudzielca. Twierdzę, że rude są wyjątkowe. Pod każdym względem.:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

it to jej powiem!:roflt:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Jeżyna, nieco mniej spięta....[/quote]
Ale jeszcze troszkę najeżona;)
Marmurek jest naj, Jagódka wygląda na sprytną dziewczynkę, a Oczko ma rozczulająco bezradny pysiol:loveu: