Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,
jest do oddania czarnego szczeniaczka do oddania-ZA DARMO.
Mamy czas do jutra, jutro kobieta, która go znalazla odda go jutro do schroniska, jeśłi dziś nie znajdzie się właściciel:( ma juz swoje 3 psy i nie jest w stanie wziąźć czwartego. Tego malucha ktoś jej wrzucił do ogródka.Może ktoś z was go przygarnie???:)
POMÓŻCIE w schronisku nie ma szans:(

Dzwońcie do mnie na kom 0603 888 106
Dzięki wielkie serca:)
Dorota

Posted

ruda76 napisał(a):
Napisz jaka to miejscowość będzie łatwiej

sorki, chodzi o Warszawę, zdjęc nie mam niestety. Zadzwoniła do mnie kolezanka, ze jest taka sytuacjia i od razu napisalam do Was. To jest starsza Pani i nie ma opcji zrobienia zdjęć:(

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
A czy tymczas ratowałby sprawę. Jak tak, to ja postaram się coś wykombinować. Nie obiecuję, że sie uda, ale spróbuję, żeby się udało.

wiesz co, dzwoniłam właśnie to koleżanki i ta właścicielka może go potrzymać jeszcze góra dwa dni. Trzeba by pojechać po psiaka na Grochów. Napisz proszę jak funkcjonuje tymczas, czy to jest ktos prywatny, czy coś kosztuje, bo ja nigdy się tym nie zajmowałam.
Dzięki przeogromne
Dorota

Posted

dorotakgg napisał(a):
Napisz proszę jak funkcjonuje tymczas, czy to jest ktos prywatny, czy coś kosztuje, bo ja nigdy się tym nie zajmowałam.
Dzięki przeogromne
Dorota

Domek tymczasowy może dać na przykład osoba prywatna, wolontariusz... Bierze wtedy psiaka do siebie, do domu, leczy go, jeśli jest to konieczne, opiekuje się nim, itd... W międzyczasie ciągle szuka sie dla psiaka domu. Jeśli domek się znajdzie, psiak trafia z domu tymczasowego, do stałego.
Są oczywiście tez domu tymczasowe płatne, np: hotele dla psów, itd... Tam też możesz umieścić psa na jakiś czas, zanim nie znajdzie sie dom stały.

Wiesz może, w jakim wieku jest ten pekińczyk? Widziałaś go?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Domek tymczasowy może dać na przykład osoba prywatna, wolontariusz... Bierze wtedy psiaka do siebie, do domu, leczy go, jeśli jest to konieczne, opiekuje się nim, itd... W międzyczasie ciągle szuka sie dla psiaka domu. Jeśli domek się znajdzie, psiak trafia z domu tymczasowego, do stałego.
Są oczywiście tez domu tymczasowe płatne, np: hotele dla psów, itd... Tam też możesz umieścić psa na jakiś czas, zanim nie znajdzie sie dom stały.

Wiesz może, w jakim wieku jest ten pekińczyk? Widziałaś go?

dokładnie nie wiem, na jutro postaram sie wywiedzieć więcej, natomiast jak możesz to pomoz w znalezieniu tymczasu, jedyna szansa w nas....

Posted

[LEFT]poszukam, popytam... coś się na pewno da wykombinować.
Jeśli będziesz mogła, to dowiedz sie proszę jak najwięcej na temat tego psiaka.
Jeśli byłyby zdjęcia, można by od razu zrobić allegro i ogłoszenia.
[/LEFT]

Posted

Mieszkam niedaleko Wawki -Legionowo są u mnie co prawda dwa psu suczki adoptowane ze schronu ale tolerują inne psiaki więc nie ma kłopotu ale... ja pojechać nie mam jak bo raz że nie mam samochodu a dwa dziecko mi sie rozłozyło :( Ale przyjechać mozna nawet dzisiaj :)

Posted

[quote name='dorotakgg']
wiesz co, dzwoniłam właśnie to koleżanki i ta właścicielka może go potrzymać jeszcze góra dwa dni. Trzeba by pojechać po psiaka na Grochów. Napisz proszę jak funkcjonuje tymczas, czy to jest ktos prywatny, czy coś kosztuje, bo ja nigdy się tym nie zajmowałam.
Dzięki przeogromne
Dorota

dzisiaj mijają te 2 dni-czy on jest uratowany czy go do rzeki ta jędza wrzuciła?:angryy:

Posted

ma już dom:) Własnie wczoraj otrzymałam potwierdzoną wiadomość. Trafił do zakochanej w nim dziewczyny:)
Sorry, że nie napisałam wcześniej, ale nie codziennie mam dostęp do sieci a posługiwania się forum dopiero się uczę. Dziękuję wszystkim Wielkim Sercom za pomoc.
DG