Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się wybieram :cool3:, szukam hoteliku, moteliku do którego przyjmują z psami no i w miarę rozsądne ceny :roll:. A jakby było blisko terenu wystawy to byłby raj. Wie może ktoś coś :lol: ?

Posted

[quote name='Agama']ShP,czy przyjedziesz samochodem,jasli tak to z jakiego kierunku,w samej warszawce ceny zabojcze[/quote]

Tak samochodem, ze Szczecina...

Posted

[URL]http://www.polhotels.com/warsz/AtosPortosAramis/index2.htm[/URL] tu zobacz, to sa bloki i kawalek od stadionu ale wiem, ze z psami sie znajomi zatrzymywali.

Zastanawiam sie jak dlugo jeszcze zamiast wystaw moj rodzimy oddzial bedzie organizowal "podworkowe biegania".. bo warunki na Gwardii sa zenujace :(

Posted

Niestety brak finansów, a do tego remont mamy od przyszlego pon i to az do polowy pazdziernika jest przewidziany z tego miesiac bez lazienki :placz:

:mad: :mad: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: robotnikow jak psa potem ie doprowadze do ladu z sierscia :wallbash: Ju zmaja przykazane pies ma siedziec zamkniety w ostatnim pokoju i maja uważać żeby za dużo pyłu tam nie doleciało....

Posted

[quote name='gonpak']No wstyd, niby stolica , a organizacja wystawy nie za bardzo, byłam na międzynarodówce, i na krajową się nie wybieram.[/quote]
Ja też. Zabardzo się zawiodłam międzynarodówką, by pojechać na krajówkę.:mad: Ciekawa jestem czy oragnizatorów nie dziwi się słaba frekfencja?

Posted

[quote name='AnkaW']chyba nie za wiele będzie tam piesków z tego co widzę[/QUOTE]
Nic dziwnego! Organizacja warszawskich wystaw jest kiepska, a na dodatek jakie ceny na krajówce :crazyeye: ! Za weterana 30 zł :stupid: .