AnkaW Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_kr&oddzial=warszawa[/URL] a tutaj ktoś się wybiera? Nie znalazłam tematu. Quote
moon_light Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 zglosilam wczoraj- 10 min przed północą:evil_lol: Quote
ShP Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja się wybieram :cool3:, szukam hoteliku, moteliku do którego przyjmują z psami no i w miarę rozsądne ceny :roll:. A jakby było blisko terenu wystawy to byłby raj. Wie może ktoś coś :lol: ? Quote
Agama Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ShP,czy przyjedziesz samochodem,jasli tak to z jakiego kierunku,w samej warszawce ceny zabojcze Quote
ShP Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Agama']ShP,czy przyjedziesz samochodem,jasli tak to z jakiego kierunku,w samej warszawce ceny zabojcze[/quote] Tak samochodem, ze Szczecina... Quote
Gaga Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [URL]http://www.polhotels.com/warsz/AtosPortosAramis/index2.htm[/URL] tu zobacz, to sa bloki i kawalek od stadionu ale wiem, ze z psami sie znajomi zatrzymywali. Zastanawiam sie jak dlugo jeszcze zamiast wystaw moj rodzimy oddzial bedzie organizowal "podworkowe biegania".. bo warunki na Gwardii sa zenujace :( Quote
gonpak Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No wstyd, niby stolica , a organizacja wystawy nie za bardzo, byłam na międzynarodówce, i na krajową się nie wybieram. Quote
AnkaW Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 chyba nie za wiele będzie tam piesków z tego co widzę Quote
Agama Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Aniu mysle ,ze nie bedzie tak zle,my zgloszone:lol::multi:fajnie ,ze w koncu sie spotkamy Quote
Śnieżynka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tyle pieknych grzywek i mnie tam nie bedzie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Asiaczki będą raczej towarzysko i to tylko w sobotę... Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Krajówka jest tylko w sobotę :cool1: [B]Śnieżynko[/B] wielka szkoda że cię nie będzie :shake: Quote
Śnieżynka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Niestety brak finansów, a do tego remont mamy od przyszlego pon i to az do polowy pazdziernika jest przewidziany z tego miesiac bez lazienki :placz: :mad: :mad: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: robotnikow jak psa potem ie doprowadze do ladu z sierscia :wallbash: Ju zmaja przykazane pies ma siedziec zamkniety w ostatnim pokoju i maja uważać żeby za dużo pyłu tam nie doleciało.... Quote
Agnieszka K. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Agama']Aniu ale w niedziele jest klubowa molosow [/quote] W niedzielę są jeszcze: Klubowa spanieli i psów dowodnych, Klubowa retriverów. Quote
kika22 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='gonpak']No wstyd, niby stolica , a organizacja wystawy nie za bardzo, byłam na międzynarodówce, i na krajową się nie wybieram.[/quote] Ja też. Zabardzo się zawiodłam międzynarodówką, by pojechać na krajówkę.:mad: Ciekawa jestem czy oragnizatorów nie dziwi się słaba frekfencja? Quote
Agama Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 jaka bedzie frekwencja to dopiero bedzie wiadomo jak podadza stawke Quote
Incunabula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='AnkaW']chyba nie za wiele będzie tam piesków z tego co widzę[/QUOTE] Nic dziwnego! Organizacja warszawskich wystaw jest kiepska, a na dodatek jakie ceny na krajówce :crazyeye: ! Za weterana 30 zł :stupid: . Quote
Nugatika Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja bede z Nugatem ;) wybieramy sie na weekend do Warszawy, na krajówke i klubówkę. a Warszawa podaje stawki przed wystawa? bo nie pamietam jak to w tamtym roku bylo. Quote
Talagia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Planowalismy jechac, ale po miedzynarodowce juz napewno sie tam nie pojawimy... Quote
moon_light Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Zgłosiłam mojego bączka. Wszyscy tak narzekają, a nikt nie pomyśli chyba o tym, jak duże są koszty wynajęcia takiego terenu w stolicy...:roll::roll: Quote
Recommended Posts