Paulina_mickey Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 witam maleństwa!!!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 oznajmniam wszem i wobec że właśnie sie dowiedziałam iż maleństwa znalazły domki:multi: :multi: :multi: p.s. ale niestety sa nowe:-( jak na razie nic nie wiem o nich... Quote
ewatr Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Paulina_mickey']oznajmniam wszem i wobec że właśnie sie dowiedziałam iż maleństwa znalazły domki:multi: :multi: :multi: /quote] szczęscia malenstwa w swoich domkach :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cieszę sie ogromnie. A o nowych pewnie niedługo się dowiemy ... Quote
Ulka18 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Bardzo sie ciesze, ze maluszki juz w domkach....a ze sa nowe, ehh, takie zycie :roll: Jesli zalozycie nowy watek, to na pewno pomozemy szukac im domow. Quote
Paulina_mickey Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Ulka18 napisał(a):Bardzo sie ciesze, ze maluszki juz w domkach....a ze sa nowe, ehh, takie zycie :roll: Jesli zalozycie nowy watek, to na pewno pomozemy szukac im domow. zdjęcia nowych psiaków już są...:roll: Edytka (chiQuita) ma założyć wątek potem...:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Hej wszystkim, pamiętacie maleństwa? Mam zdjęcia dwóch jamniczkowatych suniek, z którymi mam kontakt:loveu: Oto jedna z nich, Sara, która jest u mojej cioci Quote
Paulina_mickey Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 I druga sunia, ma na imię Aza, zdjęcia troszkę nie wyraźne. Quote
Basia1968 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Paulinka nie widać zdjęcia tego drugiego psiaka Quote
Paulina_mickey Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kurcze a mi widać wszystko... Kurcze :hmmmm: Quote
Marlena:) Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja tyż wszystko widze :eviltong: słooodkiee... tylko nie moge porównać który to który z pierwszej strony, coś za ładne to urosło :evil_lol: Quote
Recommended Posts