Monika_tbg Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 DuDziaczek napisał(a):Jak szczerzy zabki xD Moze na allegro wystawcie ja jako mix labradora:diabloti::evil_lol: hehe do mix labka to jej duuuuuuuuuuuuzo brakuje;p Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 bardziej może jako mix jamniczka szorstkowłosego:diabloti: Quote
Monika_tbg Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a ja mam dobrą wiadomość:multi: czarna suńka pojechała dziś do nowego domu:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: WSZYSTKieGo NAjLepSzeGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Monika_tbg napisał(a):a ja mam dobrą wiadomość:multi: czarna suńka pojechała dziś do nowego domu:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: WSZYSTKieGo NAjLepSzeGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suuuuper:loveu: Monika która ją wzieła na pewno bardzo sie cieszy:cool3: wszystkiego najleprzego maleńka:loveu: mam nadzieje że nowa właścicielka pochwali sie naszym maleństwem:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bardzo się cię cieszę, że psinka poszła d o nowego domku :):):) Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Bardzo się cię cieszę, że psinka poszła d o nowego domku :):):) zostały jeszcze dwa maleństwa:D największe rozrabiaczki:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Dziś chłopiec poszedł do nowego domku:multi: :multi: :multi: Wszystkiego naj naj maluszku:loveu: jest tez szansa że jedna dziewczynka będzie miała super domek:cool3: Wspaniale wiesci :multi: :multi: :multi: A nie wiecie skad te domki? Tzn. z jakich ogloszen? To wazne, zeby wiedziec, ktore portale sa najskuteczniejsze. Chyba ze to domki od znajomych ;) Quote
Monika_tbg Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ulka18 napisał(a):Wspaniale wiesci :multi: :multi: :multi: A nie wiecie skad te domki? Tzn. z jakich ogloszen? To wazne, zeby wiedziec, ktore portale sa najskuteczniejsze. Chyba ze to domki od znajomych ;) wiięc tak :) chłopca zaadoptował ktoś przez TSPZ a dziewczynke z alegratka.pl :) jeszcze dwie suńki szukają kochających domków:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ja dalam maluchy na allegratka, ale nie zdazylam juz z allegro :oops: Mam nadzieje, ze te dwie maluszki tez szybko znajda domy :kciuki: Quote
Monika_tbg Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ulka18 napisał(a):Ja dalam maluchy na allegratka, ale nie zdazylam juz z allegro :oops: Mam nadzieje, ze te dwie maluszki tez szybko znajda domy :kciuki: oby oby :loveu: :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Napewno szybciutko znajdą :) Wierzę w to :d Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 sunieczka , która każdy zachwalał i uważał za najładniejszą dalej czeka(Biszkopcik), róznież sunieczka biało brązowa czeka "na swojego człowieka". Mnie tam obie sie tak samo podobają:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 maleństwa szukac domków:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja dalam maluchy na allegratka, ale nie zdazylam juz z allegro Cioteczki, czy Stowarzyszenie ma konto na allegro? Warto by o tym pomyslec...za wystawianie psiakow na aukcjach mozna by brac faktury od allegro jak normalne firmy. Quote
Monika_tbg Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, czy Stowarzyszenie ma konto na allegro? Warto by o tym pomyslec...za wystawianie psiakow na aukcjach mozna by brac faktury od allegro jak normalne firmy. ojjj tego to nie wiem ale raczej nie... trzeba by porozmawiac z pania prezes... Quote
Ulka18 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czyli z Malgosia M? Pogadam. Gdybyscie mialy konto na allegro, to kazdego psiaka bez proszenia nikogo, moglybyscie wystawiac na aukcjach. Koszt jednej od 1,50 w gore. Ja daje takie po 2,50 oraz 14-15 zl, jesli chce miec wiecej wejsc. Allegro wystawia miesieczne faktury kazdemu uzytkownikowi. Na allegro naprawde duzo ludzi zaglada w poszukiwaniu zwierzakow. Quote
Monika_tbg Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hmm to trezeba by pomyślleć głębiej nad tym ale to juz prezes musi ustalic... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To piszcie do niej bo ja nie moge poczta mi szaleje a na kom pusto :( Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Ulka18 napisał(a):Czyli z Malgosia M? Pogadam. Gdybyscie mialy konto na allegro, to kazdego psiaka bez proszenia nikogo, moglybyscie wystawiac na aukcjach. Koszt jednej od 1,50 w gore. Ja daje takie po 2,50 oraz 14-15 zl, jesli chce miec wiecej wejsc. Allegro wystawia miesieczne faktury kazdemu uzytkownikowi. Na allegro naprawde duzo ludzi zaglada w poszukiwaniu zwierzakow. najlepiej to z Małgosią o tym porowzmawiać... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Paulina napiszesz jej maila? Bo ja nie moge <wnerwiony> Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Paulina napiszesz jej maila? Bo ja nie moge <wnerwiony> ja bym proponowała żeby to Ulka napisała tego maila bo ja sie kompletnie na tym nie znam...:oops: jesli to możliwe oczywiście Quote
Recommended Posts