Ludek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Mokka']Przez grzeczność nie przeczę :loveu: Brawo dla Fortu za wyszukanie takiego partnera jak Radom :klacz:. Jeżeli ta współpraca się utrzyma (a wszystko wskazuje na to, że jest szansa), to będzie super :ylsuper:. Zarówno radomski oddział, jak i miasto (dziękujemy Panu Prezudentowi za nagrody :lol:) stworzyły przychylną atmosferę dla zawodów, aż przyjemnie było tam startować. Jestem też pod wrażeniem ilości publiki oglądającej nasze zmagania. Wszak w niedzielę jedyną wystawą była klubówka piczerów, a były momenty, że cały ring agility był otoczony widzami, żadnej luki ani przerwy. Miasto oplakatowano informacjami o naszych zawodach :lol:. Dla mnie bomba. Oby tak dalej :multi:.[/quote] Podpisuje się w całej rozciągłości :) [quote name='Mokka']Do Grójca i dalej :evil_lol:[/quote] To ja się chyba w dobrą mapę zaopatrzę na przyszły tydzień.:evil_lol: Quote
belgunia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Ludek']Podpisuje się w całej rozciągłości :) To ja się chyba w dobrą mapę zaopatrzę na przyszły tydzień.:evil_lol:[/quote] Ja też, ale mapy są z dnia na dzień niektualne :( A do Warszawy to przez Grójec też się jedzie:):) Ja wczoraj po ciemnicy jakoś się zupełnie pogubiłam... W lewo Kraków w prawo Białobrzegi:) A dopiero za wiaduktem było na Grójec, Warszawę, czy jakoś tak.... A myśmy na Białobrzegi i z powrotem na zawody:)!!! :evil_lol: Quote
Mokka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Ludek'] To ja się chyba w dobrą mapę zaopatrzę na przyszły tydzień.:evil_lol:[/quote] Ha, żeby to było takie proste ;). Mapa sobie, a rzeczywistość skrzeczy, pogubiłyśmy się na wykopkach, ale jak Dorota słusznie zauważyła, przez Grójec do Warszawy też się da, więc nie było tak źle :lol:. Quote
Ludek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Mokka']Ha, żeby to było takie proste ;). Mapa sobie, a rzeczywistość skrzeczy, pogubiłyśmy się na wykopkach, ale jak Dorota słusznie zauważyła, przez Grójec do Warszawy też się da, więc nie było tak źle :lol:.[/quote] To wiem nawet w którym, miejscu. Też miałyśmy tam mały dylemat, ale na szczęście Ola wykazała się bystrością :evil_lol: i pojechałyśmy dobrze. :) Quote
Sajko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kobity, nie to że coś tam, ale tam była prosta droga krajowa nr E77/E7 na Warszawę... znaczy na prostej się zgubiłyście?:errrr: my wróciłyśmy szybko i bez bólu, po drodze obserwując koleżanki klubowe obżerające się hot dogami:evil_lol: Ja jestem bardzo niesamowicie super pozytywnie zaskoczona zaangażowaniem oddziału Radom w te zawody. Super, jak utrzymana zostanie ta współpraca. Z zawodów jestem zadowolona, Bombowiec fajnie biegał, oprócz 1szego agility, gdzie jego wyprawa samotna na palisadę wzbudziła nieograniczoną radość mego klubu, a moja zmiana strony w połowie kładkie, podkreślona potknięciem się, powaliła nawet mnie samą, nie mówiąc o psie, który piruecik odstawił na górze kładki:p oprócz tego wszystkie biegi na czysto, z całkiem przyzwoitymi czasami jak na grubego:) Jedyny mały minusik organizacyjny, to czas trwania zawodów. Ale ponieważ zawsze Fort i Fortowcy byli w tym niedoścignionym wzorem, to tłumaczę sobie, że to tylko takie małe potknięcie;) I chciałam jeszcze dodać, że druzynowo- KeineZone rulez:cool3: Quote
OlaAB Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 mam nadzieję, że nie ma pomyłek - jakby co to prosze o info na priv [url=http://kafort.pl/zawody/FC2/FC2007_2.htm]wyniki zawodów o Puchar Prezydenta Miasta Radom'2007[/url] Quote
Sajko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nie to że tego, ale to są wyniki Fort Cup, wyniki zawodów o Puchar Prezydenta są liczone jak standardowe zawody:cool3: Quote
OlaAB Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Podsumowanie po 2 edycjach Fort Cup 2007 (w sprawie błędów j.w.) [URL="http://kafort.pl/zawody/FC2007/FC2007.htm"]podsumowanie Fort Cup (2 edycje)[/URL] Quote
Flaire Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Sajko']Kobity, nie to że coś tam, ale tam była prosta droga krajowa nr E77/E7 na Warszawę... [/quote]Ano, była. Kiedyś. Zanim zaczęli rozkopywać. A obecnie to ona bynajmniej prosta nie jest, a że ja po nocy ślepa, a Mokka z wrażeń nieprzytomna ;), to przegapiłyśmy jedno rozwidlenie (oznakowane, ale późno) i zamiast w lewo pojachałyśmy w prawo. Natychmiast zdałyśmy sobie z tego sprawę, ale już nie było powrotu... Więc pojechałyśmy inną drogą, w sumie nie jestem nawet pewna, czy gorszą, bo co prawda nie była "prostą drogą krajową nr E77/E7", ale przynajmniej nie była rozkopana i nie było na niej sznuru samochodów. :) Quote
Mokka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='OlaAB'] Podsumowanie po 2 edycjach Fort Cup 2007 (w sprawie błędów j.w.) [URL="http://kafort.pl/zawody/FC2007/FC2007.htm"]podsumowanie Fort Cup (2 edycje)[/URL][/quote] Działacie z prędkością światła :lol: Quote
Ludek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Sajko']Kobity, nie to że coś tam, ale tam była prosta droga krajowa nr E77/E7 na Warszawę... znaczy na prostej się zgubiłyście?:errrr: my wróciłyśmy szybko i bez bólu, po drodze obserwując koleżanki klubowe obżerające się hot dogami:evil_lol: [/quote] Chciałyśmy Maka, ale dziki tłum był. Nawet do toalety sie ni dopchałyśmy więc musiałysmy zadowolić sie Stadtoilem. A swoja drogą jak Ty wypatrzyłaś, że to były Hot-dogi.:crazyeye: Quote
OlaAB Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Sajko']Nie to że tego, ale to są wyniki Fort Cup, wyniki zawodów o Puchar Prezydenta są liczone jak standardowe zawody:cool3:[/quote] no i wywaliło moją odpowiedź :-( jeszcze raz: o co chodzi? :niewiem: masz podsumowanie i FortCup i zawodów o Puchar... Quote
Flaire Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='OlaAB']Podsumowanie po 2 edycjach Fort Cup 2007 (w sprawie błędów j.w.) [URL="http://kafort.pl/zawody/FC2007/FC2007.htm"]podsumowanie Fort Cup (2 edycje)[/URL][/quote]łomatko, Misiasta trzecia po dwóch edycjach! :shock: Quote
Flaire Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='OlaAB'] o co chodzi? :niewiem: masz podsumowanie i FortCup i zawodów o Puchar...[/quote]Na pewno Sajko chodzi o co innego, ale dla mnie, te podsumowania (przynajmniej o Puchar - reszty nie sprawdzałam) są całkowicie nieczytelne: drukuje mi się jedno na drugim. Może jeszcze spróbuję inną przeglądarką... :( Quote
Mokka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='OlaAB']Podsumowanie po 2 edycjach Fort Cup 2007 (w sprawie błędów j.w.) [URL="http://kafort.pl/zawody/FC2007/FC2007.htm"]podsumowanie Fort Cup (2 edycje)[/URL][/quote] Mam tylko jedno, nieśmiałe zastrzeżenie. Chodzi mi o czas podawany w podsumowaniu indywidualnym. Czy dobrze rozumiem, że jest to suma czasów ukończonych przebiegów? Czyli ktoś, kto ma ukończone wszystkie biegi ma czas dłuższy, czyli gorszy od kogoś, kto miał detki. W tej sytuacji podawanie takich czasów jest chyba niepotrzebne... Quote
Flaire Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Mokka']Mam tylko jedno, nieśmiałe zastrzeżenie. Chodzi mi o czas podawany w podsumowaniu indywidualnym. Czy dobrze rozumiem, że jest to suma czasów ukończonych przebiegów? Czyli ktoś, kto ma ukończone wszystkie biegi ma czas dłuższy, czyli gorszy od kogoś, kto miał detki. W tej sytuacji podawanie takich czasów jest chyba niepotrzebne...[/quote]Mam to samo spostrzeżenie. Quote
OlaAB Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Mokka']Mam tylko jedno, nieśmiałe zastrzeżenie. Chodzi mi o czas podawany w podsumowaniu indywidualnym. Czy dobrze rozumiem, że jest to suma czasów ukończonych przebiegów? Czyli ktoś, kto ma ukończone wszystkie biegi ma czas dłuższy, czyli gorszy od kogoś, kto miał detki. W tej sytuacji podawanie takich czasów jest chyba niepotrzebne...[/quote] jest to analogia do podsumowań każdych zawodów, po prostu w pkt karnych uwzględnione są detki i jeżeli ktoś ma taką samą ilość pktFC, tyle samo detek;) to liczy się czas z ukończonych przebiegów Quote
Sajko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ola, już nic, nie wyświetliła mi się cała tabelka po prostu i dołu i podsumowania nie widziałam;), ale miałam poważną rozmowę z komputrem i już jest git... Flaire, ta droga była wśród słupków przez kawałek (8km) ale akurat jak my jechałyśmy, to 80km/h wszyscy sunęli, więc tak źle nie było. A kawałeczek ekspresówki- luksusowy:cool3: Quote
Flaire Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Sajko']Ola, już nic, nie wyświetliła mi się cała tabelka po prostu i dołu i podsumowania nie widziałam;), ale miałam poważną rozmowę z komputrem i już jest git...[/quote]To teraz porozmawiaj z moim... :roll: Quote
Zielsko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Na przyszly rok, rzeczywiscie bedziemy musieli popracowac nad zasadami FORT Cup, ehh, ale to wszystko wychodzi w praniu :) Quote
Sajko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 To ja chciałam jeszcze tylko dodać, że super extra dla mnie są biegi drużynowe:p no adrenalina większa niż w indywidualnych, i emocje, liczenie itp. więc jakbyście zostawiali druzynowe, to by było super:multi: Quote
Mokka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Zielsko']Na przyszly rok, rzeczywiscie bedziemy musieli popracowac nad zasadami FORT Cup, ehh, ale to wszystko wychodzi w praniu :)[/quote] Mam nadzieję, że tradycja Fort Cup utrzyma się i w przyszłych latach :lol:. W tym roku była to wersja testowa ;), z której można wyciągnąć wnioski i zmodyfikować regulamin tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Niektóre rzeczy widać "gołym okiem", dla wyłapania innych trzeba przeprowadzić głębsze analizy wyników, ale wierzę, że wyłapiecie wszystkie zgrzyty i w następnym sezonie znów wszyscy zwarci i gotowi przystąpimy do nowej edycji Fort Cup (czy jakkolwiek by się to miało w przyszłości nazywać ;)). Quote
Zielsko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Druzynowe na pewno zostana, tylko szkoda, ze chyba tylko dwie druzyny pozostaly w skladzie z pierwszych zawodow :( Natomiast rzeczywiscie przeanalizujemy wszystko i w przyszlym roku juz na pewno bedzie lepiej :) Quote
Sajko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no niestety nasz 'oryginalny' trzeci okulał:-( jednak czasowo spory odstęp jest między zawodami, i nie dotrzymał formy;) Ola, a jest możliwość spojrzenia na wyniki teamowe per zawodnik? szczególnie czasy jumpingu medium:cool3: Quote
Aussie Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzięki za tak szybkie wyniki!!! :klacz: Ale ja bardzo się uśmiecham o szczegółowe wyniki przebiegów drużynowych, myślę, że to wiele osób zainteresuje :-) P.S. My z Dorotą też pojechałyśmy na prawo zamiast na lewo, czyli prosto :lol: I o ile pamiętam to już kiedyś zrobiłysmy ten sam błąd z Wandą R. ;-) Oznaczenia naszych dróg są, ehmm...:roll: Quote
Recommended Posts