Szczurosława Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Za pół godzinki chce dzownić pani z Krakowa, myśli nad DT i opłaceniem kosztów usunięcia brodawek,. Quote
terra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 I jaki wynik rozmowy? Udało się i Torro będzie miał chociaż dt? Quote
Szczurosława Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 terra napisał(a):I jaki wynik rozmowy? Udało się i Torro będzie miał chociaż dt? Ano nadal nic:-( Pani zdecydowała się na pomoc na odległość, dt odpada... Quote
terra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Szczurosława napisał(a):Pani zdecydowała się na pomoc na odległość, dt odpada... Cóż, dobra taka pomoc, chociaż nie wiem, czy w tym wypadku zadowalająca. Quote
Szczurosława Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 terra napisał(a):Cóż, dobra taka pomoc, chociaż nie wiem, czy w tym wypadku zadowalająca. Nie wiem sama, gdyby byly szanse na dom i zebrała się grupka osób można by pomysleć o hoteliku,a tak... Quote
Szczurosława Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Torro czeka już tak dlugo, a domku nie widać.... Quote
terra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nie doczytałam:oops:, Torro jest gdzieś ogłaszany? Quote
Recommended Posts