Szczurosława Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 terra napisał(a):Nie doczytałam:oops:, Torro jest gdzieś ogłaszany? O ile dobrze kojarze to: allegro gumtree alegratka, psy.pl adopcje.org Quote
Yona Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Torro wrócił sam do schronu, a ostatnio Mietek... Dobrze im z Tobą Anka... Quote
Szczurosława Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Hmm, to może w jakiś bat czy inny pejcz powinnam się zaopatrzyć;) Quote
Yona Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie wiem, jak ja tego dokonałam, ale 1 lipca pewna pani z Poznania kupiła Boksia za 1zł (słownie złotych jeden) :p Właśnie napisałam do pani z pytaniem, jakiego rodzaju pomocy mogłaby mu ewentualnie udzielić. Anka, czy odzywała się do Ciebie jakaś pani? Quote
Szczurosława Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Yona napisał(a):Nie wiem, jak ja tego dokonałam, ale 1 lipca pewna pani z Poznania kupiła Boksia za 1zł (słownie złotych jeden) :p Właśnie napisałam do pani z pytaniem, jakiego rodzaju pomocy mogłaby mu ewentualnie udzielić. Anka, czy odzywała się do Ciebie jakaś pani? W sumie tak, dostałam sms z pytaniem o nr konta, tylko że żadnego konta nie mamy:roll: Quote
Yona Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No kurka... Tutaj domek, a nie kasa potrzebne... Quote
Yona Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Odezwała się pani z Poznania. Chciałaby wspomóc finansowo Torra. No i co tutaj robić?... Tyle osób już chciało, a tutaj o domek najbardziej chodzi... Quote
Szczurosława Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ja nie wiem co w takiej sytuacji, kasa by się przydała,ale bez domku to chyba nie ma sensu.... Quote
Ra_dunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dziewczyny - dodajcie Torro do wątku dla ślepych i niedowidzących psów :) Wkrótce powstanie też stronka internetowa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 Quote
Szczurosława Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Ra_dunia']Dziewczyny - dodajcie Torro do wątku dla ślepych i niedowidzących psów :) Wkrótce powstanie też stronka internetowa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 Dzięki! Już wrzucam;) Quote
Recommended Posts