Aga76 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Poproszę białego floksa x 1, fioletowego floksa 1 x i kaktusika 1 x. Czy znajdą się jeszcze cebulki przebiśniegów? Quote
ona03 Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Poproszę białego floksa x 1, fioletowego floksa 1 x i kaktusika 1 x. Czy znajdą się jeszcze cebulki przebiśniegów? Bardzo dziękuję, przebiśniegi są, postaram się je namierzyć w ogródku, ile potrzeba :) Quote
ona03 Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Dzien dobry przybylam by Wam napisac ze wczoraj zauwazylam pierwszy kwiat na moim ciemierniku posadzonym wiosna man tez pytanie o rozyczke wsadzilam ja kilka dni temu w ogrod w specjalne podloze do doz ale zauwazylam ze zolkna jej listki co robic? Nawozic o tej porze roku?? pozdrawiam Nic nie robić, nie martw się, idzie jesień, roślinki idą spać, listki i tak opadną, niech się ukorzenia, listki wyrosną wiosną :). Quote
Aga76 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 10 cebulek przebiśniegów I jeszcze poproszę goryczkę bezłodygową x 3 Quote
ona03 Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 10 cebulek przebiśniegów I jeszcze poproszę goryczkę bezłodygową x 3 Dziękuję bardzo :) Quote
EVA2406 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 No to do łóżeczka, a rano już będą :) mam nadzieję, że PP ostrożnie obejdzie się z chryzantemami . Były rano, ale dopiero dzisiaj. PP z chryzantemami obeszła się łagodnie. Długośc chryzantem przeszła moją wyobraźnię. Jakoś sobie wyobrażałam, ze to niskie chryzantemki i takie miejsce dla nich wymyśliłam, a tu..........szok. Gdzie ja mam to posadzić????? Dziękuję za wypasioną paczkę z gratisami. Teraz mam dopiero ból głowy ;) Quote
Poker Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 NO tak, czasami od przybytku głowa boli..... Quote
ona03 Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Były rano, ale dopiero dzisiaj. PP z chryzantemami obeszła się łagodnie. Długośc chryzantem przeszła moją wyobraźnię. Jakoś sobie wyobrażałam, ze to niskie chryzantemki i takie miejsce dla nich wymyśliłam, a tu..........szok. Gdzie ja mam to posadzić????? Dziękuję za wypasioną paczkę z gratisami. Teraz mam dopiero ból głowy ;) Ale przecież tam pisze, że chryzantemy wysokie :) A PP powinna dostać ochrzan..., gratiski to zapchaj dziurki, musiałam czymś zapełnić kartonik żeby roślinki nie latały :) NO tak, czasami od przybytku głowa boli..... A miała nie boleć :) Quote
ona03 Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Komu roślinki ? Chyba już Wszyscy mają..... Quote
NikaEla Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Pokazujemy kwiatuszki :) dzień dobry :) Quote
ona03 Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Dzien dobry przybylam by Wam napisac ze wczoraj zauwazylam pierwszy kwiat na moim ciemierniku posadzonym wiosna Może poprosimy fotkę :) Quote
EVA2406 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Ale przecież tam pisze, że chryzantemy wysokie :) Nie doczytałam. Jutro sadzenie, tylko gdzie...........Chyba zabiorę kawałek ogródka sąsiadom ;) Nic by się nie stało, bo u nich tylko zielsko rośnie. Quote
mama_Alfika Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Zapraszamy na spacerek do oneczkowego ogródka :) Quote
Smyku Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 W sobotę przy kawie fajnie się robi zakupy , zapraszamy . Quote
Recommended Posts