Macho Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Marillka, czy Ty cierpisz na bezsennosc ? :eviltong: Quote
marillka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 powiem wam tajemnice jak w pracy mam rano chwilkę jak jeszcze jest mało ludzi to tu przychodzę powiedzieć "dzień dobry" a jak po południu juz jestem w domu i komputer mam wolny od moich ukochanych panów to przychodze powiedzieć "dobry wieczór" :) ale to tajemnica i prosze mnie nie zakapować! Quote
marillka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wieczorny spacerek na pierwszą :painting: Quote
AniaAniołek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 pozdrowienia dla chłopaka który ma o 1 zab wiecej odemnie :oops: dziewczyny podpiszce plis www.psy.pl zerwijny łancuch , jak zrobia to gdziesblisko to sie przypne :lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [LEFT]Dyzio, mała zadziorna przytulanka, szuka domku! [/LEFT] Quote
Macho Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Przytulanka ? auuuu...tego mialas nie mowic :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [LEFT]Będę się upierać przy tej przytulance;):evil_lol: [/LEFT] Quote
marillka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wieczorny spacerek na pierwszą :painting: a lubi być przytulany czy raczej on przytula jak ma ochotę Quote
AniaAniołek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 nio przytulanka sam leżał mi na kolanach i pozwalał sobie smarować łapek:diabloti: łobuziakk Quote
San_(jagodowa:) Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='marillka'] a lubi być przytulany czy raczej on przytula jak ma ochotę Jak masz w ręce coś pysznego to na pewno się przytuli:evil_lol: A tak prosi o smakołyka: A tak generalnie to on nie jest psem, który bardzo domaga się pieszczot, ale też się nie broni przed nimi. No, chyba że nie ma ochoty, wtedy odchodzi. Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń;) A poza tym on nie zawsze nam ufa, bo wie, że mu złośliwie chcemy łapkę smarować jakimiś mazidłami:mad: Dlatego trzeba do niego podchodzić spokojnie i nie pokazywać , co się w rączce trzyma;) bo potrafi capnąć tym swoim jednym kiełkiem:evil_lol: Quote
marillka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 bo on jak pies masztalskiego w ogrodzie masztalskiego leżał stary bezzębny pies i podziwiał przechodniów a nabramie był napis "UWAGA ZŁY PIES" przechodził Ecik i śmieje się z psa "ty jesteś zły pies ty mnie nie możesz ugryźć a wogóle co ty mi możesz zrobić ty nawet zębów nie masz" a pies na to "ale cie zamamlam na śmierc" ;) Quote
Tina:) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dyzio pokazuje sie na pierwszej... mam nadzieje ze nic Mu sie nie stalo dzisiejszej nocy... :roll: [SIZE="1"]Jezeli ktos nie wie dlaczego moze Mu cos byc to zapraszam na strone www.schronisko.prv.pl Mam nadzieje ze ktos napisze czy z Dyziem na pewno wszystko ok... Quote
San_(jagodowa:) Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [LEFT]Dyziowi nic nie jest, nie brał w tym udziału... Wypuszczone były te większe psy... [/LEFT] Quote
Macho Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 w CK zle sie dzieje ! :-( Kolejne wlamanie ! www.schronisko.prv.pl prosze poczytajcie, jesli znacie kogos, kto moglby pilnowac azylu w nocy, dzwonce prosze... Zaczynamy takze bardziej intensywne niz kiedykolwiek poszukiwania domow dla naszch psiakow...im mniej bedzie narazonych na niebezpieczenstwo, tym lepiej... Quote
San_(jagodowa:) Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Nowe ogłoszenie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=241968972 Quote
Macho Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kochana San ? ;) Jasne ze kochana i to jak ;) Moooooooooooja San :loveu: Quote
marillka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Napisał Ana_Zbyska Sluchajcie, zlapali tego [......]!!!!!!!!!!!!!!!!!!na goracym uczynku!!! Na razie nic wiecej nie wiem, tyle, ze wczoraj probowal wejsc znowu i go wolontariusze zlapali!!Przyznal sie do wszytskiego Nie macie pojecia, jaka jestem szczesliwa!!!!!!! Tylko ciekawe jak szybko go wypuszcza. na monitoring dalej zbieramy.. Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [LEFT]San tylko linki wstawia:eviltong: [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [LEFT]Dyziolec chce do domkuuuuuuuuuu! [/LEFT] Quote
Recommended Posts