Moli@ Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Tysia, dzięki za ogłoszenia dla Mruczusia. Mruczuś ma dom :) Przez chwilę było tak... a potem... Mruczuś ma dom...swoich ludzi i młodego, spokojnego, przyjaznego kolegę do zabaw :) Quote
rozi Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Dawno dawno temu, wśród lasów i łąk, wędrowały dwa kociuchy... Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 32 minuty temu, rozi napisał: Dawno dawno temu, wśród lasów i łąk, wędrowały dwa kociuchy... Wędrowały... Mruczek jest spokojnym kotkiem, jeszcze młodzieńcem a kocur już go ścigał. To kot który szukał kontaktu z człowiekiem. O niego naprawdę martwiłam się. Cieszę się że znalazł dom. Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 Dzień 65 Obok wiaty pod którą jadły koty jest studnia, wyciągałam wiadro wody, nadal wcinały... :) Quote
Tyśka) Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 O rany! Ale się cieszę z domku dla Mruczusia! :))) Podmienić na jakiegoś innego kotka? tego drugiego czarnulka? Bo szkoda ogłoszenia skoro jest wyróżnione. Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: O rany! Ale się cieszę z domku dla Mruczusia! :))) Podmienić na jakiegoś innego kotka? tego drugiego czarnulka? Bo szkoda ogłoszenia skoro jest wyróżnione. Jeżeli można to podmień na drugiego czarnulka... nigdy nic nie wiadomo :) Jeszcze raz, wielkie dzięki! Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 Apetyt dopisuje...konserwy znikają w brzuszkach. Kupiłam kolejną dyszkę. Dziennie 2 sztuki + 2 saszetki Felixa zjadają wszystkie koty. 4 puchy Felixa zostawiłam na czarną godzinę. Quote
Tyśka) Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 13 minut temu, Moli@ napisał: Jeżeli można to podmień na drugiego czarnulka... nigdy nic nie wiadomo :) Jeszcze raz, wielkie dzięki! Naprawdę nie ma za co :) Tylko tak mogę pomóc. To drugi czarnulek ogłaszany jako Mrunio, bo w sumie nie wiem jak go nazwałaś. Jakby co, to zmienię - https://www.olx.pl/oferta/kochany-koci-terapeuta-polroczny-piekny-mrunio-CID103-IDx2Rc2.html Quote
Moli@ Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Naprawdę nie ma za co :) Tylko tak mogę pomóc. To drugi czarnulek ogłaszany jako Mrunio, bo w sumie nie wiem jak go nazwałaś. Jakby co, to zmienię - https://www.olx.pl/oferta/kochany-koci-terapeuta-polroczny-piekny-mrunio-CID103-IDx2Rc2.html Dzięki :) Quote
Moli@ Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 Dzień 67 Umówiłam się wstępnie z wetem na przyszły tydzień, na zabieg sterylizacji małej kotki Quote
Tyśka) Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Jakie pulchniutkie sie robią :) Widać, że dobrze jedzą. Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji? Quote
Moli@ Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jakie pulchniutkie sie robią :) Widać, że dobrze jedzą. Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji? Cisza, nikt nie dzwonił... Quote
Moli@ Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Dzień 71 zdjęcia poleciały w cyberprzestrzeń ;( na śniadaniu zameldowała się mała kocurka z braciszkiem (czarnym z białą bródką) Quote
Moli@ Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 Dzień 72 Nie doleciałam do kotów a przygotowane jedzonko jeździło w bagażniku ;( Quote
Moli@ Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 Dzień 73 Głód silniejszy od strachu... dzikusek pokonuje strach przed człowiekiem. Tu koty mają niewielkie szanse na przeżycie bez pomocy człowieka! Quote
Moli@ Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 4 minuty temu, Moli@ napisał: Wpłynęło na konto 50,00zł / 29.10 od E.R "Psy i spółka" Kupiłam puchy kotom 79,68zł / 05.11 Dziękuję za pomoc w utrzymaniu zwierzyńca :) Quote
Moli@ Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 Dzień 74 Na jutro mam potwierdzoną sterylkę koteczki w Michałowie Zostawiłam mniejsze porcje, żeby kicia zameldowała się rano na śniadanku ,) Quote
Moli@ Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Dzień 75 Mała koteczka dziś ma zabieg sterylizacji. Już zawiozłam do lecznicy. Odbieram jutro. Dwa zabiegi sterylizacji... dorosłej kocurki / mamy i młodej koteczki / córki opłaciła gmina Quote
Moli@ Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Po zabiegu sterylizacji. Można chyba spokojnie wstawić miseczkę z wodą. Ciekawski Maniuś :) Pola :) Quote
Recommended Posts