Moli@ Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 2 minuty temu, Perełka1 napisał: a nie podjadasz im?:) myślałam myślałam ,)...z takim apetytem pałaszują hihihi :) Quote
Perełka1 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Przed chwilą, Moli@ napisał: myślałam myślałam ,)...z takim apetytem pałaszują hihihi :) wiesz, ciastka psie tak pachną ładnie, że sama bym spróbowała:) tylko zęby nie te Quote
Moli@ Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 1 minutę temu, Perełka1 napisał: wiesz, ciastka psie tak pachną ładnie, że sama bym spróbowała:) tylko zęby nie te z mleczkiem :) niektóre konserwy mają tak apetyczny zapach że jak karmię sierściuchy to korci spróbować ,) Quote
Perełka1 Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Przed chwilą, Moli@ napisał: z mleczkiem :) niektóre konserwy mają tak apetyczny zapach że jak karmię sierściuchy to korci spróbować ,) mój mąż sie raz pomylił:) Quote
joi Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Dnia 29.09.2017 o 15:19, Perełka1 napisał: mój mąż sie raz pomylił:) i jak? i co? :D Quote
Perełka1 Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 8 godzin temu, joi napisał: i jak? i co? :D brak niestrawności, które zazwyczaj sa po moim obiedzie:) Quote
Moli@ Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Mała koteczka ma szansę na domek... dziś jedziemy z wizytą (Białystok ), panienka zaprezentuje swe wdzięki :) Proszę, trzymać kciuki Quote
Moli@ Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Szukamy nadal domku dla panienki.... była grzeczna nie panikowała w nieznanym otoczeniu, nie uciekała od nowych ludzi. Pozwoliła się pogłaskać, nosić...leżała na kolanach, nawet mruczała. Niestety nie mruczała radośnie chodząc po pokoju (: Mięciutkie aksamitne futerko bardzo się podoba :) Przyjechała sucha karma - 20 kg Quote
Moli@ Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Przymierzam się do zrobienia drapaka...sznur, klej zakupiony :)... zbiornik na ciepłą wodę już nam częściowo "rozebrały z ubranka" (: przy okazji nabyłam dwa woreczki - 14 litrów/ 18 zł (paragon wcięło) ekologicznego żwirku ,) WiosnaA podarowała preparat na kleszcze. Bardzo dziękuję :) Stosowałam już psi dla kotów...kleszczy nie było niepożądanych efektów ubocznych nie widziałam. Quote
Moli@ Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 1 godzinę temu, buniaaga napisał: zaokrągliło się towarzystwo na zimę :) Zaokrągliło zaokrągliło... a dwa małe kocurki rosną jak na drożdżach ,) Pola wyskakuje na godzinkę... dwie, dorosłe kocury też nie pałają chęcią do wyjścia. Mokro, zimno to siedzą w domu... z maluchami demolują kotłownię (: Quote
Moli@ Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 Może to ten dom...ta rodzina...i malutka koteczka zostanie w swoim domu jutro dowiemy się... ooo adres sms przyleciał :). Quote
Moli@ Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 Pola do domu przyniosła "mechaniczną zabawkę"... przeszkodziłam jej w zabawie (:... pańcia woła - biegnę ale takiej zdobyczy nie zostawię ,) Co się potem działo! dwa małe kocurki przyłączyły się do harców (: Quote
buniaaga Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 12 godzin temu, Moli@ napisał: Może to ten dom...ta rodzina...i malutka koteczka zostanie w swoim domu jutro dowiemy się... ooo adres sms przyleciał :). No to kciuki! uuu ta mechaniczna zabawka :) Quote
Moli@ Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Kicha... Pani nie zgodziła się na zwierzę w domu..."kup dom to będą koty i psy". Pan z córką niepocieszeni. Quote
buniaaga Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 oj wesoło masz :) Nadal cisza z ogłoszeń? Quote
Moli@ Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 2 godziny temu, buniaaga napisał: oj wesoło masz :) Nadal cisza z ogłoszeń? Był... Pani 2 razy dzwoniła, długo zastanawiała się jednak jeszcze za wcześnie na koteczkę w domu. Usłyszałam bardzo smutną historię - adopcję małej kotki która zmarła w lipcu z powodu bardzo dużego zarobaczenia, niestety wetom nie udało się uratować. Kotka miała książeczkę zdrowia z wpisami (: a wymiotowała robalami w kale robale...wątroba poważnie uszkodzona. Wesoło... mało powiedziane 6 znudzonych kreatywnych kotów które energia rozrywa i wszystko jasne... chyba nic nie muszę dodawać ,) Quote
buniaaga Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nie musisz:) Wyobrażam sobie.Cóż zostało mi wspierać ogłoszeniami bandę Quote
Moli@ Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 3 godziny temu, buniaaga napisał: Nie musisz:) Wyobrażam sobie.Cóż zostało mi wspierać ogłoszeniami bandę wspieraj... bardzo proszę :) już prawie w drzwiach, gotowa do wyjazdu... przesadziły kociambry (: Quote
Recommended Posts