Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Perełka1 napisał:

wiesz, ciastka psie tak pachną ładnie, że sama bym spróbowała:) tylko zęby nie te

z mleczkiem :)

niektóre konserwy mają tak apetyczny zapach że jak karmię sierściuchy to korci spróbować ,)

Posted

Szukamy nadal domku dla panienki.... była grzeczna nie panikowała w nieznanym otoczeniu, nie uciekała od nowych ludzi. Pozwoliła się pogłaskać, nosić...leżała na kolanach, nawet mruczała. Niestety nie mruczała radośnie chodząc po pokoju (:

Mięciutkie aksamitne futerko bardzo się podoba :)

Przyjechała sucha karma - 20 kg

100_1134.JPG

100_1143.JPG

100_1155.JPG

Posted

Przymierzam się do zrobienia drapaka...sznur, klej zakupiony :)... zbiornik na ciepłą wodę już nam częściowo "rozebrały z ubranka" (:

przy okazji nabyłam dwa woreczki - 14 litrów/ 18 zł (paragon wcięło) ekologicznego żwirku  ,)

100_1160.JPG

WiosnaA podarowała preparat na kleszcze. Bardzo dziękuję :)

Stosowałam już psi dla kotów...kleszczy nie było niepożądanych efektów ubocznych nie widziałam.

100_1158.JPG

Posted
1 godzinę temu, buniaaga napisał:

zaokrągliło się towarzystwo na zimę :)

Zaokrągliło zaokrągliło... a dwa małe kocurki rosną jak na drożdżach ,)

Pola wyskakuje na godzinkę... dwie, dorosłe kocury też nie pałają chęcią do wyjścia. Mokro, zimno to siedzą w domu... z maluchami demolują kotłownię (:

Posted

Pola do domu przyniosła "mechaniczną zabawkę"... przeszkodziłam jej w zabawie (:... pańcia woła - biegnę ale takiej zdobyczy nie zostawię ,)

Co się potem działo! dwa małe kocurki przyłączyły się do harców (:

100_1288.JPG

100_1294.JPG

100_1295.JPG

Posted
12 godzin temu, Moli@ napisał:

Może to ten dom...ta rodzina...i malutka koteczka zostanie w swoim domu

jutro dowiemy się... ooo adres sms przyleciał :).

No to kciuki!

uuu ta mechaniczna zabawka :)

Posted
2 godziny temu, buniaaga napisał:

oj wesoło masz :)

Nadal cisza z ogłoszeń?

Był... Pani 2 razy dzwoniła, długo zastanawiała się jednak jeszcze za wcześnie na koteczkę w domu. Usłyszałam bardzo smutną historię - adopcję małej kotki która zmarła w lipcu z powodu bardzo dużego zarobaczenia, niestety wetom nie udało się uratować.

Kotka miała książeczkę zdrowia z wpisami (: a wymiotowała robalami w kale robale...wątroba poważnie uszkodzona.

Wesoło... mało powiedziane

6 znudzonych kreatywnych kotów które energia rozrywa i wszystko jasne... chyba nic nie muszę dodawać ,)

Posted
3 godziny temu, buniaaga napisał:

Nie musisz:) Wyobrażam sobie.Cóż zostało mi wspierać ogłoszeniami bandę

wspieraj... bardzo proszę :)

już prawie w drzwiach, gotowa do wyjazdu...  przesadziły kociambry (:

100_1344.JPG