Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, buniaaga napisał:

No jasne że ogłoszenia zrobię.Znasz może płeć maluchów?

A i strzelaj im zdjęcia w wolnej chwili,jak jeszcze taką masz

Jeżyka też ogłaszamy ha ha:) ?

Chyba chłopczyk i dziewczynka...wetka niech potwierdzi ,)

Zdjęcia, będą za kilka dni, niech maluchy oswoją się z nowymi warunkami ze mną. Oryginalnie umaszczone może znajdą domki.

Posted

Wizyta w lecznicy z maluszkami przełożona na poniedziałek, przed chwilą dzwoniła wetka.

Kończy się żwirek, planowałam zakup w piątek (przy okazji), już oszczędnie sypię (:. a tu niespodzianka i dodatkowy wyjazd do miasta. Ech, życie...

Posted
3 godziny temu, Moli@ napisał:

Wizyta w lecznicy z maluszkami przełożona na poniedziałek, przed chwilą dzwoniła wetka.

Kończy się żwirek, planowałam zakup w piątek (przy okazji), już oszczędnie sypię (:. a tu niespodzianka i dodatkowy wyjazd do miasta. Ech, życie...

długi weekend może dlatego

ładne te maluszki!

Posted

W komplecie :)

Srebrna strzałka obejrzał teren, zajrzał w każdy kątek... ale samemu smutno, już czekał przy klatce. Na widok człowiek "ukrył" się za klatką, bez problemu wzięłam na ręce wygłaskałam.

Posted
1 minutę temu, buniaaga napisał:

Pewnie że się spodobało :) Ciepło cicho brzuch pełny :) 

Ten kocur wszystkie miseczki obskoczy do których ma dostęp ,)...u nas cicho? ,) chytrus, odgłosy za ścian olewa ,)

ps:, na zdjęciach mało co widać, ogonkami zasłaniają...wstydliwe ,)

Posted
30 minut temu, Moli@ napisał:

Ten kocur wszystkie miseczki obskoczy do których ma dostęp ,)...u nas cicho? ,) chytrus, odgłosy za ścian olewa ,)

ps:, na zdjęciach mało co widać, ogonkami zasłaniają...wstydliwe ,)

oj co tam taki hałas jak posłanie mięciutkie :)

Posted
26 minut temu, buniaaga napisał:

dodałam ogłoszenie na olx :)

Maluszki pozdrawiają ,)...dziękujemy :)

Maluchy z każdym dniem odważniejsze, już biegają mi pod nogami, gdy sprzątam klatkę muszę uważać żeby nie przydeptać ,) W miarę łatwo mogę je łapać.

Dziś mama spała poza klatką, okno otwarte. Rano czekała kiedy będzie mogła wejść do dzieci ,)

Dwie kuwety w użyciu