Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już myślałam że ciotki zapomniały o Nemusiu, bo od dawna nikt po moim ostatnim wpisie się tu nie odezwał:(ale jednak:)często tu zaglądam, choć z czasem ciężko żeby siąść dłużej i coś napisać:)ale, że w ostatni weekend byłam odwiedzić moje cudo, jestem na bieżąco i mogę pzrekazać świeże wieści!Nemo rośnie jak na drożdzach:Djest cudny choć nieco się zmienił!krejzol z niego niesamowity, pełno go wszędzie, jest spokojny tylko jak śpi, tak to cały czas szaleje, uwielbia towarzystwo, ludzi:)bałam się, że moze mnie nie poznać, ale jak tylko mnie usłyszał to chciał mnie na śmierć zalizać,a ja jego zaściskać też:):)próbowałam zrobić mu kilka łądnych zdjęć, ale nie jest to łatwe, bo on nawet sekunde nie usiedzi spokojnie:D:)więc są jakie są:)wisela 1 napewno je umieści, poproszę ją o to:)Nemo strzeże domku, oszczekuje obcych, a domowników zacałowuje!śpi sobie na swoim foteliku, wreszcie jest na tyle duży, że potrafi bez problemu wskoczyć tam gdzie chce:)a z ostatnich jego wyczynów....powieszone w ogrodzie pranie pościągał zębami i porozwlekał po trawie...i tak dwukrotnie...taki mały diabełek:D:)ale nie da się go nie kochać:)kazał wszystkie ciotki pozdrowić:)i ja też pozdrawiam od siebie:):)

Posted

Zaglądają Ciotki, zaglądają. Ale nie zawsze jest czas naklikać . Fotki słodkie. Wstawie jutro bo dopiero co wrósiła od weta i trzeba odrobić zaległosci domowe....

• 8 months later...
Posted

Nieładnie...:/o moim Nemorku już nikt nie pamięta...tyle czasu...:(a u chłopaka lepiej być nie może:)po prostu rządzi:D i jest już dużym, pięknym chłopcem, mordka zrobiła się podobna do jamnika, ale łapki ma wyższe...jest jedyny w swoim rodzaju!!! Czasem wykręci jakiś numer, ale i tak wszyscy go kochają i bez wątpienia jest szczęśliwy!!!A kiedy jeżdżę do domu to na mój widok piszczy ze szczęścia i chce mnie zacałować...nie da się bestii nie kochać:D:)