Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moniska napisał(a):
Witamy w galeri!! :multi: identyczy mówisz hehe :P

A Ty masz galerie? chetnie wpadlabym do Ciebie :):)

Ja niestety nie posiadam, ale może kiedyś o tym pomyślę;) chwilowo nie mam na to czasu:(

Posted

moniska napisał(a):
Dziękować ;)

Atkaaaa- wy to macie śmieszne psy :evil_lol: w kagańcu da sie biegać:evil_lol: i przy okazji mozna zdjąć :evil_lol:

hehe taak.. ale on jak ma załozony kantarek to stoi i się nie ruszy.. :evil_lol:obojetnie czy jest na srodku ulicy czy ktos do niego idzie... raz tak miałam ze mysle, że Dzeki za mną idzie, a oglądam sie i patrze nie ma go.. jakieś dwie babki prowadza go w innym kierunku... myslaly że sie zgubił komusi :D
Od razy pobiegłam i wyjaśniłam wszystko no ale hmm gdybym się w pore nie zorientowala.. piesek by poszedl z kims do domu:oops:

Posted

Witamy serdecznie! Piękna galeryjka! Skayper śliczny, taki zadbany i elegancki. Kotek też rewelaja. A pancia - modelka. Czekamy na nowe fotki!

Pozdrówki i 3 łyse krówki!
Mery i Spago

Posted

mery napisał(a):
Witamy serdecznie! Piękna galeryjka! Skayper śliczny, taki zadbany i elegancki. Kotek też rewelaja. A pancia - modelka. Czekamy na nowe fotki!

Pozdrówki i 3 łyse krówki!
Mery i Spago

Ojej ile komplementów :crazyeye: Dziękujemy :loveu: Mam fotki jakieś w aparacie ale wkleje jak je wrzuce do kompa :eviltong: Narazie jakieś śmieszne mam kota tylko ze młodych czasow.

Tylko nie pamiętam czy już je wstawiałam :???:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
http://img169.imageshack.us/img169/8532/p1020705pi1.jpg

no wiesz, nie mówiłaś nam że jako talizman szczęścia do szkoły zabierasz kociaka :megagrin::shiny::laugh2_2:

Haha ! aż się zasmialam na glos:evil_lol: Taak dali by mi popalić za mojego kocurka :evil_lol:

A i przy okazji zapraszam na filmik który stworzyłam razem ze swoją koleżanką ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=iUdZJc-v2Oc